kaj vam je pomembno pri moških?
Ej, matkič, zakaj me označuješ za hipokrita?
Zato ker sodiš o tem kdo živi normalno in kdo ne, oz. za koga meniš da je normalen tu gor ali kjerkoli. Simpl.
Če se nekdo odloči preživet 90% free tima na MONu pač ni nenormalen ampak je pač drugačen od tebe…. nisi pa ne ti ne noben poklican/a da sodiš o normalnosti.
Če pa te že tako rajca ta beseda pa drugič uporabi zvezo. ”Jaz menim da to ni normalno” kajti to bo le tvoje mnenje, ko tega ni je sodba. In takrat izpadeš skrajno primitivno če ne celo butasto.
Vidiš o tem jaz govorim. Nenormalni so tisti, ki so prepričani, da si vsi želijo resne veze, po možnosti cankarjanski stil. Ne dopuščajo drugačnosti. Seveda so zase prepričani, da so normalni, ampak….[/quote]
No saj tudi tisti ki menite da je prav in normalno da se za rojstni dan izreče VSE NAJBOLJŠE, druge dni pa ne, ste najmanj hipokriti, kajti če samo en dan izrečeš pomeni samo dvoje:
1. ali želiš vse najboljše osebi samo tisti dan drugače pa ne
2. ali pa nikoli ne želiš vse najboljše in hinavsko to prikrivaš z zlaganim voščilom.
Če nekomu želiš VSE NAJBOLJŠE, vsak dan, je bistvo tega da mu to želiš, tisto eno izrekanje je samo nek kalup kamor bi te rada čreda ovac spravla da si kao “njihov” oz. tak kot treba.
In tega je nešteto in skoraj zagotovo počneš eno izmed njih tudi ti, sploh zaradi operiranja z besedo “normalnost” in njenimi odtenki.
Normalnih ni, so samo takšni in drugačni, čim si nekdo da naziv oz dodatek normalen ali normalno, pomeni da hoče sodit kaj je in kaj ni normalno in prav. Za to pa vas nihče ni poklical, še sodniki sodijo ne o normalnosti ampak o zakonih, in dokler ni v zakonih nekaj vpisano nima kaj navaden papak za sodit kaj je prav ali normalno in kaj ni. Kot da je on nekaj več od povprečnega človeka.[/quote]
Kako pa ti rečeš Srečnemu novemu letu?
Ok, matkič, naj bo po tvoje. Ne da se mi prepirat za kozlovo senco.
Matkic, vsakic ko sreca kolega, mu zazeli vse najboljse in se cmokne ga. Valjda, saj ziher ni hinavec, da ne bi. 🙂
Ne. Ne. Prej mu tudi v marcu, aprilu, maju, juniju…..vošči Srečno novo leto.
Seveda se ti ne da prepirat ker veš da ne morš prit logično ven kot nekdo ki bi imel prav, ker nimaš. Najbolj zabavni ste ljudje ki menite da ste normalni in druge sodite kakšni so 🙂
Voščim pa nikomur ničesar, se mi zdi povsem odveč, važno je da jim jaz to želim v sebi iskreno.
Strinjam se, da je najlepše videti dva, ki sta enako ali vsaj približno stara, čeprav … če imaš nekoga rad, ti številke ne pomenijo prav dosti (tudi tiste na plačilni listi ne).
Se pa sprašujem, glede na to, da imaš moške, ki so veliko starejši od svoje partnerke, za nekakšne čustvene kriplje in nesposobneže, kako bi potem pojasnila svojo zvezo s tistim tvojim Metuzalemom, ki je, če me spomin ne vara, od tebe starejši 10, če ne celo 15 let.
Ali, po domače povedano, koji kur.. pa njemu manjka?
Po tvoji logiki te je “kupil”?
Pa menda ne s kakšno tah heuer urico … Upam, da je bilo kaj bolšga :)))
cakam na razmisljanje o notranji lepoti 😉
Margot saj pa veš da njen je izjema, on ma dnar pa vse, tak kot vsaka ljubica misli o svojem starejšem ljubčku 😛
Ja, imaš take kolege, ki berejo misli. Kul. 🙂
Katera pa je meni ušla ? 🙂
Po analizi vsevednih monovk, sem torej zdaj samski. 🙂
Nekatere ženske je pa nemogoče zadovoljiti, ker so polne travmatičnih izkušenj in prikritega sovraštva do moškega spola.
Kot naročeno se seveda ob tem še oglasi obupana debela starunklja, ki pride v podporo obupani Lepolaski, katere menda noben moški ne mara. 🙂
Razen, če si jo kupi in jo uporabi za praznjenje jajc. Seveda pa to vsaka ženska ve, da ni dovolj za njeno čustveno potešitev. A namesto, da bi se zavedla lastnega problema v njej, se ukvarja z nesposobnimi moškimi.
Veš zakaj se mi ne da debatirat s tabo? Ker mlatiš prazno slamo.
Kaj ti veš kako jaz glede rojstnih dni pa prvega novembra? Niti nisem nič napisala ali se imam za normalno ali ne. Ti pa bi mi kar prisojal neke stvari. S takim človekom itak nima smisla debatirat. Tvoj namen je se prepirat. Nisi za debato, si samo za prepir. Meni se pa ne da.
Upam, da to razumeš. Če pa ne pa tudi ok.
Poštenost, resnost, odgovornost, prijaznost, iskrenost, vrednost zaupanja… to je verjetno vsem ženskam skupno, da si to želimo pri moškem?
So pa še bolj specifične zadeve:
recimo urejen odnos z bivšimi partnerkami in seveda tudi otroci, če jih ima
da je zaposlen oz. vsaj intenzivno išče službo
da je samoostjen, preskrbljen
da skrbi zase (da ni zasvojjen s čiki, alkoholom, drugo ali kaka druga zasvojenost)
da redno športa, da je raznoliko prehrano (in da ni zasvojen z junk foodom in podobno nezdravo svinjarijo)
da rad potuje
da imava vsaj nekaj skupnih hobijev, športov
Veš zakaj se mi ne da debatirat s tabo? Ker mlatiš prazno slamo.
Kaj ti veš kako jaz glede rojstnih dni pa prvega novembra? Niti nisem nič napisala ali se imam za normalno ali ne. Ti pa bi mi kar prisojal neke stvari. S takim človekom itak nima smisla debatirat. Tvoj namen je se prepirat. Nisi za debato, si samo za prepir. Meni se pa ne da.
Upam, da to razumeš. Če pa ne pa tudi ok.[/quote]
Naj ti bo samo za tebe, citat tvojih besed o Spiderju (sodba o normalnosti)
Samo nekdo ki se ime za normalnega bi dajal sodbe o normalnosti 🙂 Sploh pa zaključne, niti nisi napisala da je to tvoje mnenje si kar določla kot neka višja inštanca.
In ti meni da nikjer to ne pišeš…. laži se komu drugemu no.
Matkič, naj bo po tvoje, si zdaj kaj bolj srečen?
Vsak se naj raje ukvarja s tem kaj lahko ponudi, saj bo dobil tisto kar si zasluži in ne tistega, kar si želi.
Vsak se naj raje ukvarja s tem kaj lahko ponudi, saj bo dobil tisto kar si zasluži in ne tistega, kar si želi.[/quote]
To kar pričakujem, to tudi nudim. Še kaj več od tega, kar sem napisala, tudi nudim.
Vsak se naj raje ukvarja s tem kaj lahko ponudi, saj bo dobil tisto kar si zasluži in ne tistega, kar si želi.[/quote]
To kar pričakujem, to tudi nudim. Še kaj več od tega, kar sem napisala, tudi nudim.[/quote]
Hja, avtor je spraševal ženske.
Če pa ženska odgovori avtorju, jo pa moški raztrgajo. Očitno so blazno ogroženi.
Ženske, bolje, da ne pišete odgovorov sem gor. Čeprav je tema namenjena ženskam. Namreč največ imajo za povedat moški. Tisti ta ogroženi.
To kar pričakujem, to tudi nudim. Še kaj več od tega, kar sem napisala, tudi nudim.[/quote]
Potem pa nimam kaj za pripomniti. 🙂
V tvojem primeru.
V tvojem primeru.[/quote]
Se trudim. Tudi, če jaz recimo kdaj se kaj zlažem, sem nezanesljiva ali kaj takega. To upoštevam, ko moški kaj naredi narobe v tej smeri. Se trudim biti odkrita, zaupanja vredna in vse to… pa nisem vedno taka. Zato tudi moškemu kaj oprostim na tem področju. Do neke mere.
V tvojem primeru.[/quote]
Se trudim. Tudi, če jaz recimo kdaj se kaj zlažem, sem nezanesljiva ali kaj takega. To upoštevam, ko moški kaj naredi narobe v tej smeri. Se trudim biti odkrita, zaupanja vredna in vse to… pa nisem vedno taka. Zato tudi moškemu kaj oprostim na tem področju. Do neke mere.[/quote]
To! Ampak zdaj se moraš samo še registrirat ali pa objavit svoj mail… in ponudb ne bo ne konca ne kraja. ;)’
Štos je drugje.. tule na forumu folk išče bolj zabavo oz. take, za zabavo, ne pa resnih kandidatk za partnerke.
Vsaj tak občutek sem dobil, v tem letu in pol, ko spremljam ta forum…
Nekatere ženske je pa nemogoče zadovoljiti, ker so polne travmatičnih izkušenj in prikritega sovraštva do moškega spola.
Kot naročeno se seveda ob tem še oglasi obupana debela starunklja, ki pride v podporo obupani Lepolaski, katere menda noben moški ne mara. 🙂
Razen, če si jo kupi in jo uporabi za praznjenje jajc. Seveda pa to vsaka ženska ve, da ni dovolj za njeno čustveno potešitev. A namesto, da bi se zavedla lastnega problema v njej, se ukvarja z nesposobnimi moškimi.[/quote]
Za pravo osebo začutiš, da je ‘prava’, in to je to. Torej gre za notranji (nagonski) občutek.
Gospodične Alinejke, ker je nizanje pomišljačkov pred vašim nagonom, ste obsojene na samsko bivanje in nekonstruktivno jamranje čez moške, kar je škodljivo predvsem za vas, ker onemogočate lastnen osebnostni razvoj, če je krivec navidezen, zunaj vas, v moških; dejansko pa ta terja vpogled vase, notranje spremembe in prevrednotenja. S furijami in tečnimi ženskami je možnost sobivaja z moškim tako rekoč nična.
Zato vas naravni zrelostni položaj umešča natanko tja, kamor sodite – med obsedene z ‘moškim duhom’ obtoževanj in razumarstva s sanjavimi zapredki misli, kakšen naj bo moški, ki vas odreže od realnosti in nagonov, vam odžira tudi ženstvenost v obliki jezljivih, tožečih samic, ki prihajate na forum po odmerek pričkarij.
Za zgled si morate vzeti uspešne ženske v partnerskih zvezah, npr. Margo ohranja pozitiven odnos do življenja, nikjer se ne pritožuje čez moške. Negativistični odnos do nasprotnega spola s projekcijami lastne nezadovoljnosti in iskanje dežurnih krivcev v maminih sinčkih, pijancih itd., ne more obroditi (partnerskih) sadov.
Nisem čisto prepričana, da sem še samska. No sem še, ampak upam, da kmalu ne bom več.
Razen, če si jo kupi in jo uporabi za praznjenje jajc. Seveda pa to vsaka ženska ve, da ni dovolj za njeno čustveno potešitev. A namesto, da bi se zavedla lastnega problema v njej, se ukvarja z nesposobnimi moškimi.[/quote]
Za pravo osebo začutiš, da je ‘prava’, in to je to. Torej gre za notranji (nagonski) občutek.
Gospodične Alinejke, ker je nizanje pomišljačkov pred vašim nagonom, ste obsojene na samsko bivanje in nekonstruktivno jamranje čez moške, kar je škodljivo predvsem za vas, ker onemogočate lastnen osebnostni razvoj, če je krivec navidezen, zunaj vas, v moških; dejansko pa ta terja vpogled vase, notranje spremembe in prevrednotenja. S furijami in tečnimi ženskami je možnost sobivaja z moškim tako rekoč nična.
Zato vas naravni zrelostni položaj umešča natanko tja, kamor sodite – med obsedene z ‘moškim duhom’ obtoževanj in razumarstva s sanjavimi zapredki misli, kakšen naj bo moški, ki vas odreže od realnosti in nagonov, vam odžira tudi ženstvenost v obliki jezljivih, tožečih samic, ki prihajate na forum po odmerek pričkarij.
Za zgled si morate vzeti uspešne ženske v partnerskih zvezah, npr. Margo ohranja pozitiven odnos do življenja, nikjer se ne pritožuje čez moške. Negativistični odnos do nasprotnega spola s projekcijami lastne nezadovoljnosti in iskanje dežurnih krivcev v maminih sinčkih, pijancih itd., ne more obroditi (partnerskih) sadov.[/quote]
No, ja… pametno je pa vseeno, da se ženska takemu ne preda, ker si bo samo uničila življenje. A ne?
Forum je zaprt za komentiranje.