Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vam pomaga, če ste beli vitezi in spoštujete ženske…

Kaj vam pomaga, če ste beli vitezi in spoštujete ženske…

…te iste ženske si bodo še vedno raje dopisovale z bosanci in jim keš pošiljale, f.ukale s čefurji v trenirkah, ali pa mogoče s Španci, v nobenem primeru pa nobene ne zanimajo na prečko postriženi Slovenci v karirastih srajčkah, v bistvu se jim gnusite, o tem se lahko prepričate vsak dan, ko se srečate s kakšno, ki zgleda malo bolj “fina”. Če kakšna ne sreča dedca, ki bi ji bil dovolj seksi in na voljo, si raje vibrator vtika, kot d abi imela slovenskega “pravega dedca” v cunjah iz Kika. Zdaj pa hitro nova doza samoprepričevanja, kako ste kul in kako ste pravi dedci.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Joj, joj, si zagrenjen.Celo mene krepko prekašaš v tem. Njega dni,si imel kaj pametnega za povedat, sedaj pa…. si senca sebe, po pisanju sodeč. In naj te potolazim, kar se mene tiče in par znank, prisegamo na slovenske gore list(e). Ne, na tujce, Špance, Bosance, pa četudi so domorodci oblečeni v oblačila, ki so cenovno dostopnejša. 🙂

Eh si se pustil sprovocirat.. Te pa razumem k tale multinick zna it tolk dalec.

Spoštovanje ni nekaj, kar bi se navezovalo na spol. Ne spoštuješ nekoga zaradi penisa ali vagine….

Tudi mi ni jasno, kako prideš vedno do absolutističnih odgovorov, kaj si ženske želijo, kakšni moški to morajo biti – ter seveda na drugi strani spet stereotip, kako zapeti so slovenski moški na pram nekim bolj temperamentnim južnjaškim moškim. Kakor za koga, kakor za katero, izbira je na njeni strani, kar ji paše.

Če si tak radikalec, da vse zaznavaš v skrajnostih, zagotovo tudi pri samomoru ne bi cincal s kakšnimi tabletami niti z obešanjem, kjer še lahko celo preživiš oz. te nekdo reši, ampak pištolo prislonil na sence in ‘odrezal’. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tako sem se režal, da sem jokal, majkemi, ko sem prebral, da babe raje bosanskim prevarantskim roganizacijam denar pošiljajo, kot da bi si dedca iskale.

Bolj zaležejo celo cenene bosanske puhlice skrbno premišljenih prevarantov, kot resnobne obljube bajte , zvestobe in psa.

Jokal sem. prisežem. :)))))

Tolk o…možatosti…klasikov….:))))

Haha, kok te je nakurilo. Ma dej, amaterček, poln sranja si pod tem naglavnim pokrovom :)))) Zdej si še čefurčke ven prvleku? Kao so spet boljši k slovenci? Pa ti si pravo utelešenje vsega najboljšega na svetu. Jebemu, kr oltar bi ti blo treba postavt.

Spet si si paradoksalen. To samo ti počneš. Drugi ne govorimo, da smo kul in tapravi dedci. To sam vidva z NS delata. In sama sebe smešita. To je najbolj patetično od vsega.

Spiderček, face it, da si ubog fantek, ki mora imet MON, da nekomu laja o svojih dosežkih. Drugega ti ne preostane. Zato se skoz vračaš sem in pametuješ v nedogled. V bistvu si še večji luzer k matjazko. Komu lahko to v real lajfu vsak dan nabijaš? Nobenmu. In to boli as shit, ane?

Če tole slučajno leti name, ne vem o čem govoris. Ne provociram nikogar in sem odprla temo izključno zase, v pozitivne namene.Na tem forumu se redko aktivno udejstvujem, če že, samo pasivno berem. In danes sem mela to čast, da se je celo spider oglasil na kratko v moji temi in jaz v njegovi, ker sem mi zdi, da je navdih za tole svojo temo, dobil tudi v moji temi.

Lp. obema 🙂

Revež si 🙁

Jaz pišem, da ti bereš. .)))))

Če na tole http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/prevarant.html misliš, potem mislim, da je bila bistvo slika (manekena)? Pa tudi vprašanje je kakšn tip žensk je bil to? Če bi kakšni (vstavi) takle dvoril, bi jo po moje bolel ščegi a je iz kamnika, gorice, bosne, sejšelov.. kaj praviš?

“In da na sliki, ki ji jo je poslal, ni on, pač pa brazilski maneken. Policija zadeve preverja.”

Ista fora je, ko se moški predstavljajo za žensko na spletu, ti potem to sklepaš, da znajo moški tako dobro zapeljevati moške, da se zaljubijo ali je bila bistvo slika?:D

Pa Spider ne vem zakaj se delaš bosanca, če nisi…

Stari, prisežem, jokal sem kot otrok, ko sem prebral, kar je prilepil mislim da Watamaro. od smeha..:)))))

Če tole slučajno leti name, ne vem o čem govoris. Ne provociram nikogar in sem odprla temo izključno zase, v pozitivne namene.Na tem forumu se redko aktivno udejstvujem, če že, samo pasivno berem. In danes sem mela to čast, da se je celo spider oglasil na kratko v moji temi in jaz v njegovi, ker sem mi zdi, da je navdih za tole svojo temo, dobil tudi v moji temi.

Lp. obema :)[/quote]
Ni letelo nate, sploh ne. V eni temi spodaj sta imela spider pa se en, tak besedni dvoboj.Zato mislim, da je tale tema povezana s tistim. Drugace ponavadi citiram, razen ko pisem na prvoten post..

Aha. 🙂

Ne se afnat, raje nastavite žmohtno mednožje dokler ga še kdo hoče..

Mlečna pust afne na mer;D

Stari, prisežem, jokal sem kot otrok, ko sem prebral, kar je prilepil mislim da Watamaro. od smeha..:)))))[/quote]

Itak da si.

Ja nekako mora dat solze vn, četudi preko smeha:) Njegova žalost se meri v metričnih tonah svinca;D

Fantje, dajste si duška, mogoče se vas kakšna osamljena mamica, ki to bere, usmili:)))))

Takega smo te pogrešali. Priznam, da rad berem tvoje kozlarije, ko si razpizdjen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, zato pišem:))))

Haha! Bravo Marko.. Ja ko maska dol pade se vidi mehko meso ježka:D

Kaj dolgčas in prazno podstrešje naredita.

Eh, Spider, ti si pa res za časom… Opisani stil je svoj revival doživel s pojavom hipsterjev. Brki, brade, kariraste srajce, hozentregerji, suknjiči s flikami na komolcih, piflarska očala, tudi hlače na rob(…) so se iz pregovorno vaškega oz. kmečkega okolja preselili v urbana središča. Hibrid subkulture in popkulture, ki je poskrbel, da staromodno postalo vintage. In vintage se dobro prodaja.
[img]https://orcaflotta.files.wordpress.com/2015/07/jumphipster.gif[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kašni so LMAO

Tem se gotovo na polno dogaja, lol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close