Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj vas odbija pri prvem zmenku

Kaj vas odbija pri prvem zmenku

torej, kaj vas je pri simpatiji na prvem zmenku toliko zmotilo, da ni prišlo do drugega zmenka?

Odgovor na objavo uporabnika
aint, 13.03.2025 ob 20:02

torej, kaj vas je pri simpatiji na prvem zmenku toliko zmotilo, da ni prišlo do drugega zmenka?

Sluzavost

laganje

Egoizem.

Aga401, 13.03.2025 ob 21:01

Egoizem.

Eden je cel popoldan nakladal o svoji bivši in njenem ljubimcu. Drugi se je tako hvalil z vsem, da sem se resno ustrašila, saj kako naj bi se tak velepomembnež  sploh lahko kazal z menoj v družbi. Tretji je ves čas namigoval na sex in na svojega otepača, ki da je baje nenadkriljiv. Četrti mi ni pustil niti toliko do besede, da bi mu rekla na primer: ah kako zanimivo, res lepo, neverjetno in kar je še takih idiotskih vzklikov, ki jih uporabiš, ko imaš pred seboj tujca, ki govori kot Niagarski slapovi bučijo.

V večini primerov to, da ni izgledal tak kot na sliki, tudi glede višine lagali, preveliko zamujanje

Primitivizem in nerazgledanost. Sploh si ne predstavljam, da grem s tako žensko na daljši dopust.

Že prvi komentar namigovanje na sex

Pa vse zgoraj nasteto

da moški ne plača obe kavi ali soka ali karkoli že sva naročila.

Drugi zmenek odpade, če je na prvem preveč duvanja in gledanja v telefon. Če ne poznate kulture in romantike, ostanite raje doma. Običajno se najbolj obnese 5 minut kofeta na stojnici ali pri avtomatu in takoj vidiš koliko je ura.

Sicer jih je bilo malo več, kot 1 zmenek, ampak se je izkazalo, da je psihopatka.

aint

mene osebno, ko sme bil mulc ni nikoli nič motilo, ker vedno dobil , sex.  tako ,da jaz sedaj težko rečem.  vem pa kaj bi me motilo sedaj zelo.   lažnive ženskek i govorijo, da je samska.   ima pa jebača- to bi me motilo.   zelo. toliko zelo, da bi takoj vprašal, in  j tudi povedal.  takoj sprve. da ne bo edina. DAM KAJ DOBIM. zelo enostavno.  da naj ne priačkuje od fanta da jo bo  obravnaval kto njen mož. ona pa se bo obnašala kot princeska keri je treba puzat.  torej kot punca , lajdra.  ja??   al bo žena ali pa  ne bo nič.  laho si pa spraznim jajca. PO MOJE BO.  to mora vedet.

Ob tem vprašanju sem se zavedla, da sploh nisem šla na zmenek, če človeka nisem poznala. Torej smo se družili že prej, zasebno ali v službi

Kajšni primitivci gazijo to zemljo.

Nakladanje, bahavost, pluvanje po bivši, hvalisanje koga vse pozna in dotikanje! Od kje mislite, da se me lahko že na prvem zmenku dotaknete?! Saj vas niti ne poznam!!

BIti to kar nisi

Jaz sem star 25 in izbranka je na zmenku nenehno rigala in mi pobruhala krožnik. Ko sem se zadrl prasica sem bil odstranjen iz restavracije. Se vseeno sem vesel, ker je ona morala plačati.

Imel je premajhnega pitona za moj lastni okus. Bil sem razočaran kom se ga zagledal se moj je vecji in imam velikega samo 11cm.

Joj tvoja izkusnja pa ke bila res slaba

Ni želela plačati svojega dela kosila, čeprav je ona dala pobudo.

Jaz sem placal oboje in niti hvala ni rekla

Ok, 14.03.2025 ob 06:20

Sicer jih je bilo malo več, kot 1 zmenek, ampak se je izkazalo, da je psihopatka.

Si jo pa našel?

Mja. Paradontalni zadah, seveda. In kako naj mi bo potem simpatija?

Potem iz njega lahko kvečjemu napravim stranko na zobarskem stolu.

Fuj in fej, ta ustni zadah in parodontoza, slo moški imajo res slabe zobe, vsaka čast redkim izjemam!

Plačat kosila. Ni hotela. Je pa vabila

Zamujanje, laganje o višini

New Report

Close