Kaj vas odbija pri prvem zmenku
Aga401, 13.03.2025 ob 21:01
Egoizem.
Eden je cel popoldan nakladal o svoji bivši in njenem ljubimcu. Drugi se je tako hvalil z vsem, da sem se resno ustrašila, saj kako naj bi se tak velepomembnež sploh lahko kazal z menoj v družbi. Tretji je ves čas namigoval na sex in na svojega otepača, ki da je baje nenadkriljiv. Četrti mi ni pustil niti toliko do besede, da bi mu rekla na primer: ah kako zanimivo, res lepo, neverjetno in kar je še takih idiotskih vzklikov, ki jih uporabiš, ko imaš pred seboj tujca, ki govori kot Niagarski slapovi bučijo.
aint
mene osebno, ko sme bil mulc ni nikoli nič motilo, ker vedno dobil , sex. tako ,da jaz sedaj težko rečem. vem pa kaj bi me motilo sedaj zelo. lažnive ženskek i govorijo, da je samska. ima pa jebača- to bi me motilo. zelo. toliko zelo, da bi takoj vprašal, in j tudi povedal. takoj sprve. da ne bo edina. DAM KAJ DOBIM. zelo enostavno. da naj ne priačkuje od fanta da jo bo obravnaval kto njen mož. ona pa se bo obnašala kot princeska keri je treba puzat. torej kot punca , lajdra. ja?? al bo žena ali pa ne bo nič. laho si pa spraznim jajca. PO MOJE BO. to mora vedet.