Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj vas v živilskih trgovinah najbolj (z)moti?

Kaj vas v živilskih trgovinah najbolj (z)moti?

Razpišite se …

Nimam časa za opazovanje napak. Pridem, vzamem, plačam, odidem.

Prodaja pokvarjenega mesa, še z veljavnim datumom!

Gnila zelenjava in sadje kot prve klase ( in seveda cena)

V Lidlu Bežigrad, obletavanje moljev po poslovalnici

Mercator, pa obletavanje ptičev

ni me ne motii….razen butci ko si ti ki jih vse moti

Najbolj mrzim ko se nekdo tisci v mene na blagajni, pomoznosti z vozickom vred…

Edina dobra stvar korone je bila 1.5m razdalje

Da ni kosare ko stopis v trgovino (na blagajni pa taksen kup kosar, da jih ne mores vec nalagati eno na drugo), da ni vreck pri blagajni, na pol prazne police ki se ne filajo redno. Gnilo sadje, ki se ga ne odstrani

Otipavanje sadja in zelenjave brez rokavic, da o kvaliteti ne govorim. Ali je umetno vzgojeno in prespričano že na prvi pogled ali pa prelezano za na kompost. Sluzastega uvozenega mesa na srečo že dolgo ne uživam.

Motijo me v Mercatorju na Šmartinki umazani ( 2 debela umazana mesarja)  mesarji ki režejo meso brez rokavic, ga tehtajo z rokami ipd.

Motijo me še: počasne blagajne, ljudje ki gredo nekaj iskati ko so že v vrsti, ljudje ki stoji blizu in rinejo vame z vozički ko čakam, gnilo sadje in zelenjava ter visoke cene

Najbolj me moti, da vse stane.

Kadar ob guzvi trgovke hitijo kot zmešane in mecejo izdelke, da starejši kupec ne zmore obvladati zadeve. Zadnjič sem brala pojasnilo ene trgovke, da mora hiteti, ker je dolga vrsta. Naj zaposlijo ljudi, kaj počnejo z njimi pa se bodo zavedle šele na stara leta, ko ne bodo več zmogle.

Ljudje.

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 19.04.2025 ob 18:27

Najbolj me moti, da vse stane.

Sem hotela napisat ‘cene’.

Ja, tudi mene to najbolj moti.

Da je sadje in zelenjava iz tujine- Nizozemska, Španija, Italija- namesto naše Slovensko!

In svinjsko umazane košare- ki jih predvsem v Hoferju in lidlu ne pucajo! Fej

Prepočasne hitre blagajne, defekti na hitrih blagajnah, vedno slabša kvaliteta mesa, sadja, in zelenjave,reklama za akcije za izdelke z redno ceno…….

Odgovor na objavo uporabnika
Pepi527, 19.04.2025 ob 18:44

Da je sadje in zelenjava iz tujine- Nizozemska, Španija, Italija- namesto naše Slovensko!

In svinjsko umazane košare- ki jih predvsem v Hoferju in lidlu ne pucajo! Fej

Re Pepi

Se strinjam, kje je pa naša hrana glede na bajne subvencije, bi pa verjetno radi vedeli kar vsi po vrsti.

Umazane košare so pa povsod, nagnusno do amena. Pa kaj jih ne morejo vsaj vsak teden 1x oprati in razkužiti?

Mercator trgovine so itak umazani pajzli, moti pa me ko kadilci naredijo zastoj na blagajni, če blagajničarka ne najde njihovih cigaret. Kadilec sicer ni direktno kriv.

Dobra stran pa mi je, da so trgovine Hofer narejene po istem sistemu in takoj veš, kam moraš it po WC papir ali recimo superge.

Uvela zelenjava

Akcijske cene, ki so že pretekle (Tuš)

Čakaš na postrežbo, od koder le pride ena vsega naveličana trgovka (Merkator)

Gnilo sadje, ki ni odstranjeno

Dihanje za vrat tistega, ki ti stoji za ritjo

Vedno več plastike, ki ovijajo cenene, nepotrebne izdelke

Sama plastika, pa tudi, ko prodajajo čeprav po znižani ceni tudi gnilo, neužitno sadje in zelenjavo.

V Foferju me zelo moti plastična navlaka in cenene cunjice, ki so vrinjene med hrano sredi trgovine. V velikih marketih je tudi moteče a se vseeno malo izgubi. Te marketinške poteze me tudi slučajno ne prepričajo.

Da začnejo stranke zlagati na tekočo trak še preden zložim jaz.

Še bolj me jezi, ko prosim, da mi postrežejo s kajzericami, rečejo, naj vzamem pakirane.

– da so osnovna živila daleč narazen (vem, to je načrtno, da vmes čim več kupiš)

-umazane košare/vozički

-cigani, ki šlatajo sadje/kruh, potem postavijo nazaj na polico

-čedalje slabša kvaliteta sadja in zelenjave

-to da moram izdelke dat v voziček, zložit na blagajno in potem še 1x v vozićek. Leta 2025 in ob vsej digitalizaciji, bi lahko kaj poenostavili. Dober primer Dechatlon Rudnik (izdelke v košarici se skenirajo samodejno, na koncu samo plačaš)

Najbolj ogabno mi je, ko si lahko sam vzameš pekovske izdelke, kruh…kaj vse sem vidla…tipanje brez rokavic.V Jagru je moški z roko prijemal štručke in jih otipaval katera je bolj sveža…Nasploh pa že od kovida naprej več kruha ne kupujem, ga sama pečem.Vedno bolj ogabno pa je meso…

razpišem se ti na dupe 😳

Mene moti, ker Lidl in Hofer nimata WC-ja. Greš v Lidl, nato v Hofer in morda še v DM na isti lokaciji, vse počasi pregledaš in tudi veliko nakupiš. Pa še pot tja in nazaj skupaj več kot tri ure…

New Report

Close