Kaj vas v živilskih trgovinah najbolj (z)moti?
Da na hiri blgajni ne zazna pecilnega, semen,….in še kup mslenkostoli, zaradi katerih blagajna zataji. Trgovke pa od nikoder. Sem že vse pustila tam in šla.
Gnilo sadje, zelenjava.
Da ni vozičkov in ne košar, pred trgovino, oz.tik ko vstopiš.
Da že ob 14ih ni kruha, oziroma je vse, kar je ostalo, zapakirano.
Da se trgovina ob 20ih zapre. Pri nas se vse, že vsaj 2 h prej ni svežih izdelkov, oziroma je vse izropano.
Da izdelke v akciji razmečejo o trgovini.
Da v vrsti na blagajni, zadaj tiščijo vame.
Da začne kdo zlagati na trak še preden končam.
Da mi v drogeriji ponujajo na blagajni od baterij do cokoladic.
Hofer Lidl Spar Mercator
take ukazovalne levičarske prasice, feministke, stare komunistke , samke ločenke, lezbačike ugabne. to me najbolj moti. ukazovalne luzerke ki menijo da njihovo mnenje šteje. ahhahaha ja mogoče za njeno hčerkico umsko bolnico kero šopa z danrjem da jo uboga. mogče njen možek komunistek levičarček fuk fehtarček. za fse nas ostale normalne pa nam je moteče.
V trgovine tipa Hofer, Lidl in podobno ne grem, ker ni nobene logike razporeditve izdelkov. Polica z živili, vmes čistila, potem cunje, pa spet živila, potem orodje, pa spet živila… jebote, imajo doma tudi čevlje v elementu poleg moke al kaj? Totalni razčefuk.
Da ne govorim o nekulturnih strankah, ki faking vse prešlatajo. Nohte rinejo v sadje, da menda sprobavajo svežino al kaj, cunje vzamejo iz ene police in po poti odložijo čisto na drugem koncu trgovine…
Pa ni ga junaka, da me prisili kupit tisto njihovo sprešlatano in zmečkano robo plastično! Kako lahko oblečete cunjo, ki je stokrat padla na tla, jo je prešlatala četa folka in si je en žnodrav froc v njo obrisal svoje vsrane tace?
Pa že sploh, ko imajo kar v transportni embalaži stvari naložene po štacuni. Kot da si prišel v neko skladišče. Nikakvi odnos do strank je to. Samo denar nam prinesite… da o pakiranem mesu ne govorim. Stokrat prej se je valjalo po tleh, stalo v pregretem kamionu na parkingu, zamotano v plastiko…
sploh mleto meso je super… zmleto v mašini, ki je bila nazadnje spucana predlani, vse posrano od muh.
Pa Evrospinove testenine iz faking plesnive moke, ki je stala tri leta med podganami nekje v Neaplju…
Gravž na kubik. Fuj.
Večkrat najdem izdelke s pretečenim rokom. Vse moraš dobro pogledat.
Nekdo je omenil Tuš, kjer je treba res mirkat, kateri izdelki so v akciji ali na mojih10, ker ni rečeno, da je pri ceni pravi izdelek. Ko zmanjka, pač malo premaknejo druge izdelke, da polica ni prazna, in misliš, da kupiš v akciji, je pa redna cena.
Pri Dechatlonu je pa tud treba zelo dobro prečekirat račun, ker se mi je zgodilo, da so bile na računu superge, ki jih nisem imela v košarici. V bistvu nisem imela nobenih superg.
Red in kultura, 20.04.2025 ob 08:17
V trgovine tipa Hofer, Lidl in podobno ne grem, ker ni nobene logike razporeditve izdelkov. Polica z živili, vmes čistila, potem cunje, pa spet živila, potem orodje, pa spet živila… jebote, imajo doma tudi čevlje v elementu poleg moke al kaj? Totalni razčefuk.
Da ne govorim o nekulturnih strankah, ki faking vse prešlatajo. Nohte rinejo v sadje, da menda sprobavajo svežino al kaj, cunje vzamejo iz ene police in po poti odložijo čisto na drugem koncu trgovine…
Pa ni ga junaka, da me prisili kupit tisto njihovo sprešlatano in zmečkano robo plastično! Kako lahko oblečete cunjo, ki je stokrat padla na tla, jo je prešlatala četa folka in si je en žnodrav froc v njo obrisal svoje vsrane tace?
Pa že sploh, ko imajo kar v transportni embalaži stvari naložene po štacuni. Kot da si prišel v neko skladišče. Nikakvi odnos do strank je to. Samo denar nam prinesite… da o pakiranem mesu ne govorim. Stokrat prej se je valjalo po tleh, stalo v pregretem kamionu na parkingu, zamotano v plastiko…
sploh mleto meso je super… zmleto v mašini, ki je bila nazadnje spucana predlani, vse posrano od muh.
Pa Evrospinove testenine iz faking plesnive moke, ki je stala tri leta med podganami nekje v Neaplju…
Gravž na kubik. Fuj.
RE Red in kultura
PODPIŠEM!
Cene. Napake. Da je treba vse preverjat, to vzame svoj čas.
Klošarji pred vhodom, cigani, Romuni, Samooklicani kralji, odvratno.
Vozički, ki imajo okvarjen mehanizem za žeton, umazani…
Lažne akcije, trije izdelki na polici in konec, ali v primeru popusta na dva, je na polici le eden.
Kartice in aplikacije, ki vse manj nudijo. Pika je povsem zablodila.
Skakanje čez vrsto, mam samo en izdelek, pa kaj jaz pa dva in sem prej v vrsti. Potem surla.
Nemarni upokojenci. Lopovski, kradejo jajca iz škatel in sadje pri tehtanju.