Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj vidijo ženske na njemu?

Kaj vidijo ženske na njemu?

Torej na Tonetu Ropu? In kdo je ta Jadranka, da je tak postavna, piše? In kako jo potemtakem menja z zubatim konjem?

Nekdanji premier in zdajšnji poslanec Tone Rop je zapustil svojo dolgoletno zakonsko partnerko Jadranko. Postavna Jadranka, ki je bila velika Ropova ljubezen še s fakultete, se je v javnosti redko pojavljala z njim, spremljala ga je le na najpomembnejših dogodkih, sicer pa ji je bolj ustrezalo življenje v anonimnosti in skrb za otroka. Pred kratkim pa naj bi se Rop dokončno odselil iz družinske hiše. Politik je namigovanje o krizi v zakonu vsakič znova ostro zanikal, prijateljeval pa je z različnimi ženskami. Najopaznejše je bilo z Marijano Kanduti, nekdanjo posebno njegovo svetovalko, ki dela kot izvršna direktorica v agenciji Pristop.

Zadnje čase prijateljuje Rop z nekdanjo novinarko Pop tv in poslanko Melito Župevc. Svoje zveze nista hotela niti potrditi niti zanikati, saj o zasebnosti molčita pred novinarji. Seveda pa to ne pomeni, da časa ne preživljata skupaj. Pozimi sta bila skupaj na eksotičnih počitnicah, s katerih sta se oba vrnila zagorela, spočita in polna energije. Zdaj si bo Melita lahko povsem oddahnila, saj bo politik njenega srca dokončno le njen. Morda pa se bo v nasprotju z Jadranko ona z njim raje pojavljala v javnosti, mi pa bomo imeli veselje ob ugotavljanju, kako usklajeni par sta.

V tem sklicu ni poslanec. Drugo o njem me pa ne zanima…

Pa en lep dan želim, Joan

Če ga je tale prej sračkal, ga bo tudi poslej. Dokler bo šlo. Politik pač. Izgubljena duša.
Ni vredno omembe.
Razen, da se mu odvzame nezasluženo premoženje. Pa bo ostal tudi brez oboževalk. Ker verjetno vsebine, po toliko letih politike ne more bit.

Glede na to, da Rop vizualno res ni najbolj privlačen moški, morda ženske na njem vidijo denar, “moč”, močna poznanstva in veze,…

Sem si pa na googlu ogledala slike vseh “njegovih” ženski ,ki so omenjene v zgornjem postu in se mi zdi, da tudi on nima ravno okusa za ženske,…. njegova žena je videti še najbolje.

Meni je zelo simpatičen, ampak to je le ena od pozitivnih stvari, ki jih ima … Meni ravno ženske, s katerimi prijateljuje niso nekaj posebnega …

Verjetno ženske res ljubijo “moč” dokler časa jo bo imel.
Glede njegova okusa za ženske – so tudi v njegovem “rangu”.
O lepoti pa ne bi.

V tem sklicu ni poslanec. Drugo o njem me pa ne zanima…[/quote]

stara jajca. melitka ima pa zdaj raje jankoviča

Za moje pojme je obratno. Kaj on vidi na njej? Meni je čudno oblečena, nekako skupaj potegnjena, skratka čudna in milo rečeno nesimpatična.Malo govori, veliko se smeji. O tem imam svoje mnenje. Ne bi raje o tem, sem že tako vse povedala.
Njega pa kar cenim.

A lahko prilepiš link, sliko te Jadranke (je sploh Slovenka?) in ljubic?

Pa čudno, da je bil tako aroganten, če si je pa redno praznil jajca…?

Kakšni pa sta Župevčeva in Kandutijeva? Za njiju je on pravi lepotec!

NJegova Jadranka je lepotica.
http://dne.enaa.com/upload/tone_rop_dopust_190809.jpg

Tale na sliki bolj deluje kot njegova mama. A je starejša od njega?

aja, razumljivo, da si je pol žele eno strgulo, glisto z imenom Melita (diabetes).

Res je tale na sliki deluje mama stil kot pa lepotica in sexsi.

NJegova Jadranka je lepotica.
http://dne.enaa.com/upload/tone_rop_dopust_190809.jpg%5B/quote%5D

Tale pa ni njegova žena, Jadranka je blond in veliko bolje zgleda. Na googlu je njena fotka, samo ne znam prilepit.

"I dont care about money, but they are good for my nerves" -Ingmar Bergman

Se opravičujem, malo bolje pregledala fotke, zgleda, da se je vmes pobarvala in ima kndt kar prav

"I dont care about money, but they are good for my nerves" -Ingmar Bergman

New Report

Close