kaj vprašate…………
Ponavadi tisto, kar me zanima. 🙂
Naša pa ni redkobesedna, ampak jo hitro zanese, da mi začne razlagati o skupini kot celoti – kaj delajo ipd. In se moram tudi kar z vprašanji pripraviti, da ne zaideva, saj bi tudi jaz kar klepetala.
Pri mlajšem sem spraševala, kako se je vključil v skupino (je prišel naknadno), kako funkcionira, glede na to, da je najmlajši ipd.
Starejša je pa tako prilagodljiva in “pridna”, da mi vzgojiteljica navadno nima kaj veliko povedati, ker je vse tako ok. 🙂 No, ravno za naslednji teden sem se najavila, ker imamo nek “problem”, ki ga moramo rešiti.
LP
Vsega skupaj sem bila tam dvakrat – enkrat ko je otrok kar na lepem dobil odpor do vrtca in smo imeli zjturaj bitke, kako ga spraviti tja in drugič, ko smo dali pleničke stran, da sva z vzgojiteljico uskladili “taktiko” doma in v vrtcu. Vse ostalo se uspem sproti zjturaj pogovoriti, če je že kakšna reč. Če ne veš, kaj bi vprašala, potem ni nič bistvenega odprtega pri vas in mirno spustiš govorilne ure. Sicer pa običajne stvari: koliko spi, koliko je, kakšen je do drugih…