Kaj vse imate trenutno v hladilniku?
Kako ne veste, da ima krava, ki daje kokosovo mleko namesto vimen 4 kokosove.
Malo težje je pomolzti kravo, ki ima 4 mandlje namesto vimen.
Uh, najtežje pa je verjetno pomolzti kravo s 4 zrni riža za riževo mleko.
Pa odgovor na prvotno vprašanje: v hladilniku imamo trenutno:
nekaj zelenjave( paradižnik, paprika, zelena, peteršilj , por, korenje), odprt liter mleka, jogurte, paštete, ribe v konzervi, doručak, radič in zeleno solato, 2 črni redkvi, korenje, cvetača, brokoli. Imamo še različne vrste sira, potem različne vrste suhih salam, jajca, 2 posodici borovnic, kefir, kisla smetana, maslo, vložene kumare, paprika, gobe, ajvar, paradižnik v tubi, brusnični sok, zenf, majoneza in kupljeni škatli mini kremšnit- navadne in s čokolado, ki gredo jutri dalje. Zelenjava je NO frost predalih.
Uh je kar poln.
Svinjska mast, majoneza, gorčica, kečap, domača jušna kocka, kvas, paradižnikova mezga, domače zeliščno maslo, 2x navadno maslo. To je nekaj kar imam vedno.
Ledenko, zadnji domač paradižnik in papriko, limone, kitajsko zelje, korenje, kolerabo, zeleno, stebelno zeleno, por, kaki, rdeče in navadno zelje, radič.
Pršut, jajca, gavdo, parmezan, gorgonzolo, domačo skuto, domač trdi sir,domač jogurt, kislo smetano, budjolo, kulen, jelenjo salamo, domačo salamo, domač kulen, koruzo, oljke, mleko, smetano za kuhanje. Svežega domačega piščanca.
Verjetno še kaj.
Mleko 3,2
Mlelo 1,5
Kozje mleko
Maslo
Albuminska skuta
Kisla smetana
Grški jogurt
Philadelphia
Abc navadni
Abc zeliščni
Majoneta
Senf
Tatarska
Ketchup
Mast
Ocvirki
Slanina
Enih 10 vrst salam
Pršu4
Enih 5 vrst sira
Jajca
Proteinsku jogueti
Sveže testenine
Solata zelena
Radič
Endivja
Paprika
Por
Korenček
Paradižnik
Bučke
Peteršilj
Zelena
Svinjski vrat
Pečenice
Tlačenka
Puranji zrezki
Maslo, Philadelphija, Burata, domač humus, chedar za toast, edamec, kozji sir, skuta, kisla smetana, smetana za kuhanje, grški jogurti, proteinski jogurti, proteinski pudingi, primorski salamin, mortadela, salama piščančja prsa, sušen paradižnik v olju, malinin in jagodni džem,pesto bazilika, zenf, majoneza, kečap, paradižnikov koncentrat, mleko, kokosovo mleko, vino, radenska, par piksen piva, smetana v piksni, zeljnata glava, radič, treviso radič, por, paradižnik, paprika, par korenčkov, redkvic, črna redkev, par kakijev, goveje meso za burger, piščančji file.
Tole je iz glave. Verjetno sem še kaj pozabila.
Natančno, 23.11.2024 ob 15:53
Uh je kar poln.
Svinjska mast, majoneza, gorčica, kečap, domača jušna kocka, kvas, paradižnikova mezga, domače zeliščno maslo, 2x navadno maslo. To je nekaj kar imam vedno.
Ledenko, zadnji domač paradižnik in papriko, limone, kitajsko zelje, korenje, kolerabo, zeleno, stebelno zeleno, por, kaki, rdeče in navadno zelje, radič.
Pršut, jajca, gavdo, parmezan, gorgonzolo, domačo skuto, domač trdi sir,domač jogurt, kislo smetano, budjolo, kulen, jelenjo salamo, domačo salamo, domač kulen, koruzo, oljke, mleko, smetano za kuhanje. Svežega domačega piščanca.
Verjetno še kaj.
IN pravijo, da so Slovenci revni, po tem kaj vse imate v hladilniku smo ultra bogati……
Velik lonec piščančje obare, sir v rezinah, navadni jogurt, mleko (1,5), ovseni napitek, pečen pršut, suho salamo, marmelado, surove piščančje zrezke, cel kup zelenjave (por, cvetačo, brokoli, bučke, korenje, zeleno, koren in liste peteršilja, kolerabo, mlado špinačo, bučo hokaido, paradižnik, verjetno še kaj). Sadja nimamo v hladilniku, ampak zunaj (8 vrst).
mamka Miška, 23.11.2024 ob 15:42
Kako ne veste, da ima krava, ki daje kokosovo mleko namesto vimen 4 kokosove.
Malo težje je pomolzti kravo, ki ima 4 mandlje namesto vimen.
Uh, najtežje pa je verjetno pomolzti kravo s 4 zrni riža za riževo mleko.
Pa odgovor na prvotno vprašanje: v hladilniku imamo trenutno:
nekaj zelenjave( paradižnik, paprika, zelena, peteršilj , por, korenje), odprt liter mleka, jogurte, paštete, ribe v konzervi, doručak, radič in zeleno solato, 2 črni redkvi, korenje, cvetača, brokoli. Imamo še različne vrste sira, potem različne vrste suhih salam, jajca, 2 posodici borovnic, kefir, kisla smetana, maslo, vložene kumare, paprika, gobe, ajvar, paradižnik v tubi, brusnični sok, zenf, majoneza in kupljeni škatli mini kremšnit- navadne in s čokolado, ki gredo jutri dalje. Zelenjava je NO frost predalih.
Paštete, ribe v konzervi, doručak.. Hranite v hladilniku?? Ok, ce je odrto, seveda, ampak ribe v konzervi se odpre in poje, tako da predvidevam, da hranite to v hladilniku zaprtu embalazo.. To se da v shrambo, zakaj bi konzerve hranil v hladilniku?? Ravno tako vloženo zelenjavo, razen, ce je kozarec odprt.. A res ne veste, kaj v hladilnik ne sodi?? Tudi paradiznikova mezga ne, ce je se original zaprta v tetrapaku ali kozarcu.. Pa omake, to je vse zunaj.
Pp
Hvala za izčrpna navodila, vem kam kaj spada, ampak stanujemo v bloku, shrambe nimamo, kuhinja je pa majhna in za konzervirano hrano je pač prostor v hladilniku in sem napisala trenutno stanje, sicer sem pozabila napisat mast, ocvirke, domače salame, suhe klobase, pa kislo zelje, repo. pa še kaj.
Nekaj od teh zadev, ki so trenutno v hladilniku je odprtih, sicer bodo sedaj pozimi vložene stvari našle prostor v omari na balkonu. Pa dober tek, če je kdo pri večerji.
Mleko, maslo, jogurt. Brokoli, cvetaca, korenje, grah, fizol, bucke, spinaca, ena repa, pastinak. Svinjina, ribe. Gorcica, vlozene kumarice. Nekaj od tega je v zamrzovalnem delu.
Trenutno nobenih salam ali sira.
Ostalo izven:olje, kis, krompir, cebula, cesen, zelje, testenine, suh grah, fizol, ajda, oves, jesprenj, domac kruh, posusena zelisca… Pri nas se kuha veliko enoloncnic.
Nutello, sladoled, lučke, en kornet , marmelado, ketchup, majonezo, 10 vanilijevih in 10 čokoladnih pudingov, hrenovke, klobase, čokolada je tudi, tlačenka, šunka, mortadela, jogobella, morski pes, krvavica, še en puding, 1 polovička limone, waya, ananasov kompot, dva kosa sadne torte, 2 kosa tiramisuja, vikikrema, margarina, linex, tune, mocarela, pol čebule, laški rizling, 3 pive, merlot, tabasco, jegermajster
Anonimno 2686, 23.11.2024 ob 20:09
Nutello, sladoled, lučke, en kornet , marmelado, ketchup, majonezo, 10 vanilijevih in 10 čokoladnih pudingov, hrenovke, klobase, čokolada je tudi, tlačenka, šunka, mortadela, jogobella, morski pes, krvavica, še en puding, 1 polovička limone, waya, ananasov kompot, dva kosa sadne torte, 2 kosa tiramisuja, vikikrema, margarina, linex, tune, mocarela, pol čebule, laški rizling, 3 pive, merlot, tabasco, jegermajster
SLadoled, kornete verjetno nimaš v hladilniku, ampak v zamrzovalniku?
Pa tuno verjetno v shrambi in nutelo.