Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kaj vse počnete med vožnjo

Kaj vse počnete med vožnjo

Kaj vse počnete med vožnjo, ko vozite ali ko ste na desnem sedežu? Jaz si včasih popravim make up, šminko, … če sedim zraven pa dam za relaksacijo noge na armaturko in naslonjalo nastavim malo bolj nazaj, ponavadi tudi zadremam, da vožja prej mine.

 

Dosti podobno kot ti. Če sedim zraven nikoli ne spremljam vožnje ali prometa. Tudi jaz dam občasno noge na desni kot armaturke. Če grem ali gremo s ta starim, potem še kakšnega prižgem vmes. Drugače pa, če sem samo zraven, se bolj kot ne dolgočasim. Včasih se igram z radijem, navigacijo ali pa brskam po internetu.

Jaz največkrat pušim.

nova
Uredništvo priporoča

Na relaciji proti Ljubljani ponavadi koga poberem s Prevozi. org in potem klepetamo. Na krajših relacijah pa nič, včasih govorom po telefonu (prostoročno), a ne po mestu, ker mi vzame preveč pozornosti. Ko so bili otroci majhni, pa smo se igrali kakšne igrice, da so se zamotili (npr. besede na določeno črko, beseda od nazaj) ali pa vadili poštevanko, angl. glagol itd.

Ko sem sovoznik, skoraj vedno spremljam pot, promet, usmerjam in seveda klepetam. Če ne rabijo navigacije, pa vsaj toliko spremljam, da približno vem, kje smo.

Če se vozim sama in pozno ponoči, pa si dam muziko z usb ključka in to take komade, da lahko prepevam zraven. Mi pomaga, da ne zaspim.

Med vožnjo predvsem vozim. Odvisno od relacije, včasih tudi kakšnega prižgem, če imam lahko odprta okna in če sem sama v avtu. Spijem vodo, ki jo imam običajno zraven. In ja, prepevam 🙂

Če sem sopotnik (uf, se sploh ne spomnim, kdaj je bilo to nazadnje), pa spremljam promet in sem najraje tiho, če je tiho tudi šofer. Ne da se mi klepetat v tri krasne, še manj pa komandirat šoferja. Ne morem pa zraven spat. Ja, vem, idealna sovoznica 🙂

Z eno roko se praskam po jajcih, z drugo vrtam po nosu, občasno oboje naenkrat odvisno od ceste in prometa.

Za božjo voljo ne dajajte nog na armaturo, kaj če se sproži zračna blazina, kar se zna zgoditi že pri nižjih hitrostih. Poglejte si videe takih poškodovancev na youtubu. Vsi zaviti v mavec, nategnjeni z utežmi ali na vozičkih.

    Ce sem sama v avtu res z veseljem pojem ob muski z radia. Moje petje bi sicer komu drugemu lahko povzrocilo trajno skodo. Ce sem sopotnica, zelo hitro zaspim, tudi na krajsih voznjah, tko da neka dobra druzba nisem.

Najslabše so vožnje, ko se cijaziš ali stojiš. To je dostikrat ob jutranjih in popoldanskih prometnih konicah. Takrat delam marsikaj – se našminkam, napišem seznam za trgovino, se pogovarjam po telefonu,…

Če je vožnja dokaj tekoča pa vozim, poslušam radio in pojem če je kakšna fina pesem. Sopotnik več ali manj nisem, ker mi je rado slabo. Če vozim je pa ok, tako da sem šofer.

Za tiste ki dajete noge na armaturko, upam da si izklopite airbage. Ti se sprožijo že ob malem trku in to z veliko hitrostjo. Poškodbe so lahko zelo hude.

Me zanima kakšno imate po avtu, po armaturi tiste, ki noge gor tiščite. To morate imeti vse spraskano od podplatov in ostrih petk. Jaz nikoli tega ne počnem, vedno se skoncentriram na vožnjo in nikoli ne vozim v petkah ali drugi neprimerni obutvi.

jaz ne maram vozit, nikoli nisem marala, kar pa, pa seveda vozim, muska, pojem.. kot sovoznica pa nikoli ne dajem nog na armaturo, tudi stola ne nagibam nazaj, mi ne sede to,  se pogovarjam, poslušam muziko, migam v ritmu, pojem opazujem okolico naokoli.

Kot sovoznik na daljše razdalje  dam noge na armaturo. Bose noge. Dam jih dol na mestnih obvoznicah, vpadbicah, cedtninskih, mejah….

Če jaz vozim večino časa pojem in to na vse grlo, sem že kar nekaj ljudi okužila in se totalno sprostijo z mano, tako da skupinsko pojemo in ploskamo v avtu. Če pa jaz ne vozim in samo sedim pa tudi pojem, pregledam playlisto, če je treba sem navigacija, znam se tudi pocartat, polupčkat, slikat sebe in voznika, malo funky vzdušje, sploh če je dolga relacija.

Tudi jst se znam kdaj pocartat. Tam spodaj. Na AC pač vozim s tempomatom.

Imam avtomatika-ko vozim: žgečkam moškega na sosednjem sedežu in vzburjam  z božanjem po stegnu  gor-dol in rahlim  gladenjem po genitalijah. Desna roka je vedno prosta pri avtomatiku.

 

Ko pa sem na sovoznikovem sedežu, pa se ponavadi začnem rajcat, s epripeljem do orgazma, da me mora gledat in poslušat med vožnjo; se mu meša 🙂

In dam “med za povohat” vozniku :). To je predigra  v kasnejše uživanje.

Vozim, opazujem naravo, poslušam radio, včasih tudi molim. Ko vozi mož, ali kdo drug, pa spremljam promet, preverjam, če je prosta cesta, gledam prometne znake…

Odgovor na objavo uporabnika
Schlampel, 26.06.2022 ob 08:37

Jaz največkrat pušim.

🙂

 

jaz sem tudi vakumirala zaspanemu sovozniku med vožnjo na tisti dolgočasni puščavski cesti od Las Vegasa, USA do letališča Los Angeles, ponoči je bilo – pa da ni zaspal med vožnjo – še kako je bil potem buden, ko mu je med vožnjo prišlo 🙂 Pomoje je to bil njegov “blow job” of a lifetime. Je prvič doživel ejakulacijo med vožnjo.

Poslušam radio al muzko, se pogovarjam, tud pojem, ko je dobr komad, nič posebnega. 

Enako, če sm sovoznica.
Aja, pa kdaj pa kdaj kakšno fotko nardim 😛
Nikol pa ne spim v avtu, še manj, da bi noge imela na armaturi.

Poslušam muziko na radiju ali cdjih, občasno si popravim šminko, kakšnega pokadim in pa prostoročno telefoniram. Če sedim zraven se trudim zabavat in čim bolj komot sedet. Naslonjalo in sedež nazaj, noge pa na armaturko.

Kot voznica poleg vožnje predvsem poslušam radio, opazujem okolico, druge avte in voznike, razmišljam o vsem živem in načrtujem. Včasih s kom tekmujem ali si koga nagledam, ki ima fajn stil vožnje in se mu priklopim, potem se čisto zamislim in del poti mine, da sploh ne vem kdaj…

Če je dober komad na radiu, pojem in plešem za volanom 🙂 Tudi zlato kopljem v rudniku in ga zbiram v robcu, kot se za voznike spodobi. V gneči z vlazilnimi robčki obrišemo armaturko.

Kot sovoznica spremljam pot in okolico, naselja, pokrajino. Noge na armaturki so res nevarne, a kaj, ko tako paše jih malo pretegnit. Drkam telefon, ampak ne morem dolgo ker mi postane slabo.

Za vse, ki si jo drajsate med vožnjo, vam sporocam: kamiondzije so vam hvaležni za popestritev dneva 😆

OMG, pa saj ni čudno da je toliko nesreč, glede na to kaj vse delate med vožnjo.

Če ne vozim, se vsedem počez in dam noge mojemu v naročje, da se lahko igra z mojimi stopali in prsti. Če pa vozim, pa večinoma vse tisto, kar so že druge napisale.

Ali se katera z dildotom igra med vožnjo?

Odgovor na objavo uporabnika
5err, 28.06.2022 ob 22:25

Ali se katera z dildotom igra med vožnjo?

Občasno, odvisno od razpoloženja in pa tudi kaj imam oblečeno. Včasih, ko sem si bolj redno kroglice not dajala, je bilo bolj zanimivo, ker sem morala noge skupaj tiščat, če pa sem se spozabila in jih dala samo malo bolj narazen je bila pa že nevarnost, da mi ven uide.

 

New Report

Close