Kaj vzgojiteljicama ob odhodu?
Pozdravljene!
Ker sama s tem še nimam izkušenj in je to moj prvi otrok, ki redno obiskuje kakšno inštitucijo ( vrtec ) sem pri takih stvareh še čisto bosa.
Stvar je taka:
Hči bo s prvim majem zamenjala vrtec. Zamenjali ga bomo zaradi sprostitve mesta in ne zato, ker bi bili z dosedanjim nezadovoljni. Prav nasprotno, z vsem smo tu zelo, zelo zadovoljni, sploh pa z vzgojiteljicama.
Punčka gre zelo rada v vrtec, uživa in os septembra nismo imeli prav nobenih težav.
Novi vrtec pa je bližje domu, otroka bosta jeseni, ko se ji bo pridružil še bratec skupaj v skupini, s temi otroki bo šla potem naprej v šolo….
V stari vrtec bo tako hodila samo še do četrtka.
Ker sva se z možem odločila, da bi bilo lepo, glede na to, da jo tudi v vrtcu te zadnje dni malo pripravljajo na odhod, da vsem ob odhodu podari malenkost.
Za otročke sva kupila vsakemu po en kinder jajček in milne mehurčke, za vzgojiteljice pa žal nimam prav nobene ideje.
Tule pa vas prosim za malo pomoči.
Kaj malenkostnega, lepega in domiselnega naj pripravim vzgojiteljicama?
Nekja kar bo ostalo kot mali spomin?
In morda še to: Kako naj domiselno zavijem jajček in mehurčke?
Če ne bi bili res tako zadovoljni se sploh ne bi obremenjevala s tem. Tako pa hočem, da se res lepo poslovimo, saj se bomo ob sredah, ko bo mala še vedno hodila tja na plesne urice še videvali.
Hvala, hvala za morebitno pomoč.
Lep pomladni dan pa želim vsem in da se imate res čudovito.
Pozdravčke – V.
Ej, nič ti ne morem pomagati, nimam idej. Poglej pa malo na forum Skrinjica idej ali nekaj takega, tam punce obvladajo.
Ti pa ob tej priliki čestitam, na oni strani sem malo pozno videla sporočilo o novi članici familje. 🙂 Upam, da uživate, zdaj ko vas je toooooooolk. 🙂
LP
Jaz sem jima ob odhodu podarila kar lonček s hudomušno pripombo, da vsakič ko bosta pili čaj ali kavo se bosta spomnila našega “Lepega”. Mojega sina so namreč klicali kar Lepi, najbrž zato ker je bil najmlajši in tako cort. Mislim, da je bil na lončku napis kot nekaj takega: ZA RES POSEBNO OSEBO…ampak tega je že 7 let nazaj pa mi spomin malo peša. Sem pa bila zares zadovoljna s tistim vrtcem in osebjem nasploh.
Pred dnevi sem govorila s prijateljico-vzgojiteljico, kaj vse je dobila in kaj jo je razveselilo. Najbolj vesela je bila skodelice za kavo in majčke s kratkimi rokavi. Na skodelici in majčki je bila sprintana skupinska fotografija cele skupine iz vrtca. To darilo so ji podarili vsi starši skupaj ob zaključku vrtca in še danes ji je to darilo najlepše. Mogoče kot ideja!
Oj!
Najprej vsem hvala za ideje in odgovore.
Moram reči, da mi je tale ideja z lončkom in fotografijo na njam všeč.
Morda mi lahko katera pove kje v Lj. bi mi to naredili takoj in ali moram skodelico prinesti sama? ( Domnevam da ja )
Verjetno bom res kar to naredila!?
Hvala še 1x!
P.S.
ŽN, hvala za čestitke. Naša T bo jutri dopolnila že 7 tednov. Čas gre res hitro naprej.
Zdravi hvala Bogu smo,dogaja se nam ves čas in verjameš ali ne, da čeprav je samo en mali človeček več pri nas se mi zdi kot da nas je pa zdaj res veliko. Sploh če kam gremo.
Pozdravčke vsem in seveda lep dan.
V.
‘