Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kaj za 700.000 sit ??

Kaj za 700.000 sit ??

Svetujte mi prosim, ker sem antitalent in se ne zastopim v avte.
Kakšen avto je največ (letnik, oprema, poraba, …) kar lahko dobiš za nekje
700.000 sit?
Vsak nasvet dobrodošel. Hvala.

Dandanes je nemogoče pametno odgovoriti na to vprašanje. Izbire je toliko, da boš dobil/a toliko predlogov kot odgovorov.

Predlagam, da greš na http://www.avto.net , vpišeš kriterije (cena, letnik, oprema) in se čudiš zadetkom.

Končno odločitev pa narediš sam.

Moj predlog: vsak avto je po svoje dober, izberi pa tistega, ki bo najbližje novemu.

Srečno pri izbiri

Če nimaš pojma, ti je več ali manj vseeno, katera znamka, ti lahko svetujem, da se oglasiš pri Krulcu v Moravčah in izbereš kakšnega nissana, ki je bil redno servisiran pri njem. To je zelo soliden servis in tudi rabljene avte, ki jih prodaja, lepo porihta, tako da se ti ni treba bati, da te bo nasral s kakšnimi km in karamboliranim avtom. Kakšna ne preveč stara almerca bi se že morala najti. Ima pa tudi internetno stran, ampak tam nima vse ponudbe. Najboljše, da pokličeš. V vsakem primeru, kjerkoli že kupuješ, avto najprej odpelji na servis (poglej nekaj tem nižje – razočarana), da ga pregledajo, naj ti ne bo škoda dati 10 jurjev za to. In zahtevaj vsaj trimesečno garancijo, če ti je ne dajo, najbrž niso resni.

Se pridruzujem mnenju Zare.

Tudi jaz sem pred dvema letoma in pol kupila rabljen avto pri Krulcu, sem sicer na zacetku nekaj godla, ker se mi je zdelo, da ima cene navite, ampak mi ni zal, ker se mi je ze izkazalo tisto – za malo denarja malo muzike oz. da se kvaliteta placa.

Z avtomobilom nisem imela nikoli nobenih tezav, kjub temu, da je celo leto zunaj, torej ni garaziran, v mrazu, dezju, snegu.

Redno ga servisiram, Krulcu zaupam in tudi obcutek, da sem zanesljiva na cesti, nekaj velja.

Pomemben je tudi odnos do avta – ne ga jemat kot samo po sebi umevno stvar, ampak kot vrednoto, in povrnil ti bo z zvestobo in brezhibnim delovanjem

Vsekakor priporocam.

Pa srecno in varno voznjo!

New Report

Close