Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj za darilo?

Kaj za darilo?

Pozdravljene!
V soboto smo povabljeni na praznovanje rojstnega dne k prijateljem. Kaj bi kupila za zensko staro 35 let? Mogoce kaksno knjigo, a ne vem, kaksno? Darilo bo vredno max. 4.000 sit.
Lp, Tejca

kakšno lepo ovratno ruto.

Ha, ha, za ŽENSKO staro 35 let… No, jaz sem PUNCA, ki bo čez pol leta stara 35 let :))) Brskam po spominu, kaj dobivam jaz od prijateljev:

Tisti, ki vedo, kaj rabim in da si sama tega zlepa ne kupim, ker denar zdaj požira hiša, so mi kupili majčko, pas, moderno ogrlico in zapestnico,…

Če je ne poznaš zelo dobro, tako da se ne upaš kupiti kakšne garderobe, potem raje ne kupuj tega, da ne bo v omari ležalo. Jaz recimo nosim samo tiste male rutke za okoli vratu, šali so trenutno out, velikih rut pa nikoli nisem nosila, ker sem premajhna.

Kakšno ima stanovanje? Meni je recimo brat letos prinesel rožo – benjamina za v novo hišo, sestra pa tisto stekleno lučko, v kateri plavajo zvezdice, ko jo prižgeš. Obojega sem bila vesela.

Lahko kupiš recimo pladenj z nogami, da ji bo mož na njem prinesel v nedeljo zajtrk v posteljo :)))

Če ima vsega dovolj in je bolj pri “ta nobel”, potem kupi kaj od Swarovskega.

Če ti pa čisto zmanjka idej, pa bo sigurno vesela darilnega bona za Muellerja, pa naj si sama zbere.

Če se spomnim še kaj, dopišem.

Ha, Mojca imas prav, saj smo se mlade:) Hvala za ideje! Zbiram se….. Doma imajo vse porihtano. Oblaci se v kavbojke in majcke, nic kaj ekstra… Hm, tisti pladenj ni slaba ideja, samo me bo njen moz preklel, saj ze tako vse on postori doma 🙂
Tejca

Potem pa kupi lepe tople copate, bo dala lahko noge v luft, mož jo bo pa stregel!!! :)))))))))))) pa brez zamere

Še malo tuhtam izven garderobe in kozmetike…

če so iz Ljubljane in bodo šli kaj v Luna park – kupi kakšne žetone, za kakšno stvar, ki veš, da bi njo zanimala

kupi bon za karte za kino ali gledališče (recimo karte za Jamskega človeka, če še nista gledala). Potem se vsaj spraviš v kino ali gledališče, drugače itak z majhnim otrokom ne greš.

Veš, tisti pladenj z zložljivimi nogami je pri nas full uporaben tudi če je otrok bolan in ga jaz uporabljam bolj kot mož, čeprav naj bi bilo obratno :)))

imamo tudi okrogel pladenj, ki se vrti in je uporaben na mizi pri kakšni kitajski hrani ali pa recimo narezkih, da se ti ni treba stegovati za skodelico s kumaricami, pa olivami, pa…

Mamatejca, če imaš v bližini kakšno trgovino Tisoč in en dar ali Natura shop je noter full takih stvari, ki bi jih jaz imela in upam, da bodo moji prijatelji kdaj zajadrali noter :((((

Od ostalih stvari pa sem bila recimo zelo vesela tudi obeska za ključe (slonček od Lerote), ki si ga sama tudi ne bi kupila.

Hvala Mojca, zelo si se potrudila!
Nismo iz Lj, pa vendar imamo v Mb trgovino Tisoc in en dar. Tja bom odromala popoldne z malckom in upam, da nasla kaj lepega. Mogoce pa res pladenj:)
Lep popoldan!
Tejca

Tudi tebi želim lepo popoldne ob nakupovanju. Jaz grem danes na prvi nastop svojega 3,5 letnega sina – v plesni šoli. Čeprav ne vem, kako bo izpadlo, sem že zdaj ponosna nanj :)))

New Report

Close