Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj za darilo-moški 80 let?

kaj za darilo-moški 80 let?

Vem, da je že bila takšna tema, vendar dokler sam ne rabiš te ne zanima.
Zato če imate kakšno dobro idejo mi svetujte, saj moram darilo kupiti že danes.

Hvala pa lep dan vam želim.

Če vi ne veste kaj kupit pa to osebo poznate kako naj mi vemo?

Živi in pusti živeti.

Draga miša26 hvala za prijaznost in idejo- zares odlična!
Tudi jaz ti želim lep dan.

Bomba s kisikom.

dobra ideja – mogoče bi pa res morala kaj več povedati o tej osebi, moški pri 80-ih so lahko zelo aktivni upokojenci ali betežni starčki, lahko so navdušeni kmetje ali mestni gospodje, lahko imajo kup hobijev ali pa je edini hobi obujanje spominov. Sicer pa, ko si boš na to odgovorila, boš že sama dobila kakšno idejo.

Odvisno od njegovega življenjskega sloga. Če je športne narave, kakšen športni rekvizit.
Če je penzionist, ki rad hodi na izlete, lahko kak vikend paket ali toplice.
Če je veren, lahko kako romanje npr. v Medžugorje. ( ne me napast, ampak pri nas v žlahti imamo 80- letnika, ki si to želi in mu bodo omogočili romanje v Lurd).
Lahko pa tudi morda zapestna ura, kvalitetna kozmetika- vodica po britju.
Če je gurman, kupiš košarico in daš noter kos pršuta, buteljko rdečega vina, dober sir in vložene olive ali jurčke.
Upam, da ti je kaj pomagalo iz naštetih zadev izluščit kaj koristnega za slavljenca.
Predvsem se pa fajn imej na praznovanju.

Ja, res je težko, ker nisi povedala nič o njem. Jaz sem “svojemu” 75+ kupovala, dobre knjige (ker je veliko bral in sem vedela, kakšne ga zanimajo, flašo dobrega viskija, masažne volnene nogavice, – take, ki so terapevtske za invalide, ker je imel slabo prekrvavljene noge. Safari klobuk, ker je rad hodil na sprehode in je bil še kar športno napravljen. Zraven sem dala vedno še griotte – saj veš, čokoldani bomboni z višnjevim likerjem. Kupila sem mu vodno kad za masažo nog, pohodne palice za sprehode, fency flis pulover. goretex vetrovko, usnjen počivalnik z naslonom za noge …… skratka, crklljala sem ga, ker sem ga imela zelo rada. Ampak najbolj vesel je bil viskija, griottov in mojega obiska 🙂

Hvala šmonca in jebeštrga – zdaj sem pa res dobila idejo. HVALA

ne vem, kako bogato darilo potrebuješ, jaz bi izbrala
kos pršuta za dušo prvezat,
pohodne palce za pršut pokurt,
tisto kovinsko flaško za krepkega, ki jo imajo ponavad jagri, pa notri cviček za na pot
in kompet prve pomoči 🙂

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close