Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj za darilo ženski, ki ima "vse"?

Kaj za darilo ženski, ki ima "vse"?

Vprašanje v naslovu.
Ženska sredi 40. let, znanka. Po spletu okoliščin smo povabljeni na njen rojstni dan. Bogata družina so, drugače preprosti in prijazni ljudje. Zaposlena je v domači firmi. Vem, da rada kuha, ko ima čas in skrbi za vrt ter rože. Ni tip za branje oziroma kakšno “mirno” dejavnost, ves čas je v gibanju. Kaj dosti več ne vem o njej.
Mi lahko predlagate kakšno izvirno darilo, ki ji ne bi obležalo v kotu, ampak bi ga z veseljem uporabila?

Sem imela podoben primer..podarila sadiko drevesa. Poglej kaj ima na vrtu..okrasno grmovje,drevje ali sadno. Kaksna mini varianta??

Bo cenila kako dejavnost npr letenje v vetrovniku.

Ne vem, od kod ste, ampak jaz sem zadnjič eno zelo razveselila z dvema bonoma za gledališče, bo šla z možem.

Lončnica ali kakšna druga sadika. Če ima vse, res nimaš kaj, prazna pa ne moreš iti. Ali pa šopek rož in bombonjero, ali pa veliko škatlo sladoleda.

Ja, kaksna sadika ali pa kaksno fino vrtno orodje v 1001 dar.

Boni oblezijo doma v predalu in propadejo. Edino recimo pedikura ali manikira, pa se to verjetno raje gre k svoji.

Kako podariti nekaj originalnega človeku, ki ga sploh ne poznaš?

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ti to resno? Časi lončnic so že zdavnaj minili ;-))))

Pa sladoled…. To je direktno delanje norca se iz nekoga, ki praznuje.

Saj se hecaš, ane?

eni res nimate pojma o darilih

Piše, da ima vse, torej si lahko privošči stvari take, kot so njej všeč. Zakaj torej ene sklepate, da ima na svoji zelenici prostor, za ravno tisto drevo, ki ste si ga ve omislile? Zelenico si narediš tako kot hočeš, ne pustiš na njej prostora, če si bo mogoče kdo kdaj omislil, da bi pa ravno tja pasalo drevo po njegovem okusu.
Tudi lončnice – če imaš okus in celo denar, si svoj dom opremiš po svojem okusu. Torej si na svoje police postaviš rože po svojem okusu, v teglcih po svojem okusu.

Eni res mislite, kaj prinesete, ko prinesete nekaj, kar bo nekdo mogel nekam dat in svoj dom “dopolnit”.
Eni ljudje imajo izbran okus in jim ni vseeno, če dobijo 5 rož v dan za rd in pač vsako nekam vtaknejo in zafilajo prostor.

Za darila se daje (u)porabne stvari.
Če je športen tip, ji daj bon za adrenalinski park, zorb, polet z balonom…
Če je gurmanski tip, ji daj kaj res dobrega, naravnega, ali kakšne res dobre praline.
Če je srečno poročena, ji daj razvajanje v dvoje.
Če je za zabavo, ji daj vstopnice komedije kot je – moški so z marsa, ženske z venere, jamski človek…

nehajte pa na rojstne dneve nosit sveče, brisače, slike, lončnice, kozarce, parfume, šale, flaše ….

Saj se hecaš, ane?
[/quote]

Ne, se ne hecam. Ženska ima vsega preveč. Potem pa darujte v dobrodelne namene. Nekateri naredijo tako, da ko praznujejo rojstni dan prosijo vse, da naj ne kupujejo daril in naj rajši darujejo v dobrodelne namene.

Naložbeno zlato!

čisto preprosto en šopek rož, en lep aranžma…

Saj se hecaš, ane?
[/quote]

No, no. Ti si pa malo zadaj.

Lončnice in sadike starih rastlin so zadaj innnn.

Par primerov.

https://www.google.si/search?q=mi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEerija+rastlina&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJ8r-Xw_XUAhWE2xoKHd_aAWEQ_AUIBigB&biw=1920&bih=974#imgrc=yBl6Ax8m3clx9M:

Imaš več vrst. Jaz jih obožujem In so zelo nezahtevne rastline.

Imaš pa celo paleto netreskov, ki jih lahko podariš ali vkomponiraš kt dekoracijo.

En zelo lep poletni sopek roz ali pa, eno zelo dobro steklenico olja, pa ne z Merkatorja ali mogoce en hud cili v mlincku, ce jo tako dobro poznas, da ves, da kuha zacinjeno. Nekaj kar bo porabila, samo ne praholovcev, to je najslabsa varianta. S sopkom roz si se na najbolj varni strani.

Saj se hecaš, ane?
[/quote]

Par primerov.

https://www.google.si/search?q=mi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEerija+rastlina&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJ8r-Xw_XUAhWE2xoKHd_aAWEQ_AUIBigB&biw=1920&bih=974#imgrc=yBl6Ax8m3clx9M:

Imaš pa celo paleto netreskov, ki jih lahko podariš ali vkomponiraš kt dekoracijo.
[/quote]

Če se ukvarja z rastlinami, je že sama izbrala tiste, ki jih želi imeti. Ena zgoraj je to lepo razložila.

Spominska knjiga, takšna kot smo jih imeli v osnovni šoli.

pred pol leta…isto…ne ravno najbolj pozanan oseba…bila sem drzna..naredila sem (to mi je hobi) škatlco za nakit, not pa listek. POvabla sem jo drsat v LUMPI park pa na palačinke tja.Me je poklicala in se režala, da ni drsala že 30 let.Oh, kok sva padali…bila je ko en otrok, prav zadovoljna.Pol je rekla, da je najprej mislila, da jo zezam, pa je prav vesela, da listka ni vrgla stran.

Če dekle ni poročeno oz nima otrok, pejta skupi nekam blizu hodit in ji gor plačaj kosilo.

ok, bona za EMPORIUM še nobena ni vrgla v smeti

kupi ji en velik dober pršut, gut olive in vino

pravljice iz zbirke ČEBELICA- ha, pojma nimaš, kako zna folk reagirat na pravljice…

Če pa to ni možno, naj pa vsaj en postaven mladec skoči ven iz torte!
Zabava, presenečenje in veselje slavljenke 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zagotovljeno!
Poskusi, to vedno zažge!

50€ ji daj pa reci da nisi vedela kaj kupit ker že vse ima.

Saj se hecaš, ane?
[/quote]

Par primerov.

[/quote]

Resno? :-)))))

Lepo te prosim, saj nisi resna?

nic ne das, samo voscis

Dejansko sploh ne razumem, zakaj bi kdo šel na praznovanje rd nekoga, ki ga niti ne pozna.

Jaz sem ena taka, ki ima kar veliko stvari, časa pa bolj malo – posledično sem nehala delat za računalnikom šele ob tej pozni uri :-(. Če bi mi kdo spekel, skuhal kaj domačega, me magari povabil na kosilo k sebi domov, bi bila zelo vesela. Domače marmelade mi vedno prav pridejo, tudi bezgov sok ipd. Znam sicer kuhat, ampak mi kronično zmanjkuje časa.

Darilni bon za pedikuro, masažo, nego obraza ali kater drugo kozmetično storitev
Karte za gledališko predstavo / stand up
Ruto / nakit (verjetno poznaš njen slog oblačenja, izberi temu primerno)
Luškano poletno pižamo + kopel, masažno olje
Skodelice za čaj + par različnih vrst čajev (kupi v čajnici, ne v mercatorju)
Skodelice za kavo + različna kava
Košara z izdelki domačih proizvajalcev npr. divjačinska salama, olive, vložena zelenjava + sadje, zraven kuhinjske krpe. Kuharska knjiga

New Report

Close