Kaj za obstojne kodre
Imam skodrane lase, ne fedrcke, ampak kodre.
Vcasih nisem nicesar uporabljala, sam kako olje ali kremo, pa so stali 5-6 dni. Potem so se zaceli raztezat in sem jih zacrla utrjevat s oeno, pa so tudi zdrzali kar nekaj dni.
Zdaj sem se vedno skodrana, a se kodri hitro stegnejo in pena za kodre ni vec to-to. Uporabljam Baleino. Obstajata se neka Balea krema in voda za kodre, samo ti mi naredita trd las oziroma nic lepih kodrov.
Verjetno sem pred meno in mi malo hormoni spreminjajo strukturo las…
Kaj za kodre, da so lepi in obstojni?
Enkrat sem prebrala, da naj bi slana voda v razpršilki naredila lepe in utrjene kodre. Če imaš lepe na morju po kopanju, lahko poskusiš. Edino lase zna izsušiti. Sicer pa poskusi še s kakšnim sprejem iz drogerije in jih oblikuj in posuši s prsti, brez krtačenja. Sigurno boš našla preparat, ki ti ustreza. Morda še fen z difuzorjem?
Avtorica, jaz imam naravno skodrane lase in uporabljam za pranje šampon in balzam za kodraste lase. Nato na mokre lase pred sušenjem nanesem kremo za kodranje las “CATWALK” by TIGI. Posušim lase s fenom, obvezno z difuzorjem. Imam cel teden čudovite kodre in sem zelo zadovoljna in mi ni potrebno nobeno vsakodnevno urejenje
Recimo kaj takega..
Ali tisto, ki ti je svetovala ena zgoraj.
Živjo punce!
Upam, da je še ta tema brana. Namreč tudi sama imam probleme s kodri.
Pred leti sem uporabljala Fructis Fresh šampon (odličen), balzam za barvane lase (blond prameni) in Schwarzkopf roza peno za kodre. Zdej pa so ukinili ali zamenjali formulo in nič ne deluje več. Ali ima katera kak nasvet kaj uporabiti?
Probala sem kup šamponov od Fructisa, Baleo, Le petit Marseillas, Botanic Therapy…Od pen pa Aussie, Frieda, Nivea, Got to be (še najboljša), Balea, Wellaflex in pred leti kremo od Tigi, ki pa ni bila najboljša.
Šamponi mi lase izsušijo, pene pa zmehčajo kodre, tako da jih ni več
Ima katera kako dobro izkušnjo s katerim izdelkom?
Hvala miljonkrat
Jaz sem od kolegice, ki je frizerka dobila tester od Paul Mitchell krema Ultimate Wave… in je najboljša krema za kodre kar sem jih poizkusila. Povprašaj po frizerskih salonih ali pa na njihovi spletni strani, zdi se mi da pošiljajo tudi brezplačne vzorčke na dom.
https://www.paulmitchell.si/sl/
Živijo,
Daleč najboljša pena za kodre je hydrocream whip: https://www.paulmitchell.si/sl/shop/awapuhi-wild-ginger/oblikovanje/hydrocream-whip.html
Kodri so definirani, imajo OGROMNO volumna, poleg tega pa lasje niso trdi in las ne izsuši, ker je negovalna. Vam obljubim, da ko jo boste probali, je ne boste zamenjali.
Drugače pa si lase obvezno umivam s šamponom in balzamom, ki sta primerena prav za kodrolaske:
Mihaelca, 08.05.2023 ob 09:54
Živijo,
Daleč najboljša pena za kodre je hydrocream whip: https://www.paulmitchell.si/sl/shop/awapuhi-wild-ginger/oblikovanje/hydrocream-whip.html
Kodri so definirani, imajo OGROMNO volumna, poleg tega pa lasje niso trdi in las ne izsuši, ker je negovalna. Vam obljubim, da ko jo boste probali, je ne boste zamenjali.
Drugače pa si lase obvezno umivam s šamponom in balzamom, ki sta primerena prav za kodrolaske:
Mihelca – ali daš to peno na mokre lase? In potem jih naravno posušiš?
Kje kupuješ te izdelke, kar po spletu?
Hvala za vse odgovore.