Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj za valentinovo

kaj za valentinovo

Punce, kaj boste podarile vašim dragim za valentinovo, oz. kam se bosta odpravila?
Potrebujem kakšen predlog.

Js verjetno kaj čokoladnega,ker ima to najrajši.Zdi se mi brezveze podarjati ne vem kako velika darila..Mam pa predlog za katero od vas,pred dvema letoma sem se mu oblekla v zapeljivo spodnje perilo,sexi oblekco,ovila v široko pentljo s srčki in mu skuhala večerjo ob svečah..
Ker letos pride ravno na soboto se bova verjetno odpravila kam skupaj,npr.na Bled na piajačo in sprehod kjer se bova lahko pogovarjala..
No pa da slisimo se ostale,lep dan se naprej!

Na metal koncert spet, upam da bo pevcu spet kri tekla iz nosa. Pol bi pa jst en dober seks na Marylin Mansona, sam rpoblem je v tem, ker sem sama trenutnio.

Se strinjam z Niko, tudi meni se zdi brezzveze neka darila kupovat. Pač kako malo pozornost, kako lepo presenečenje, ni zdaj to nekaj oh in sploh.

Ja pa obožujem presenečenja.Vsak praznik se mu niti ne sanja,kaj mu pripravljam.Od karnevala v Benetke(rojstni dan ima februarja) od super večerje v kitajski, sposodim si njegov najljubši film in mu pripravim mehiško hrano doma,katero obožuje, pa seks,seks in še enkrat seks.tega je vedno najbolj vesel :))))))

jaz bom mojemu dragemu naredila kupon za eroticni ples, ki ga bo lahko vnovcil kadarkoli si bo zazelel. seveda, plesala mu bom jaz..

zakaj mu jaz ne bi dala vsega tistega, kar lahko gleda v revijah, na tv,.. naj bom jaz tista njegova idealna. zakaj ne?! 🙂

Cokolado,drugac pa rajs delam na temu,da imava vsak dan valenitnovo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close