Kaj za vraga naj naredim?!
Pred tremi mesci sem spoznala lušnega fanta, ki me je malce zmedel in hkrati bi temu lahko rekla zafrknil…
Skratka on je star 23 let jaz 20…spoznala sva se na žuru preko prijateljev. Dobivala sva se dva tedna preden sva začela seksat (ja vem kar hitro…pač fant mi je bil všeč).
Seks je bil super in vse ostalo tudi ampak pred dvema tednoma mi je rekel, da mu ni več do mene in izvedela sem celo, da me je proti koncu varal z mojo prijateljico, kateri je bil moj fant že od začetka všeč…-_-
Počutim se izdano in prekleto jezno. Ampak dva dni nazaj sem od njegovih kolegov izvedela, da sem mu bila prva!!! to me je kar malo šokiralo…ker zdaj se počutim kot da me je “ponucal”…ker se mi ni javljal na telefon sem šla do njega in mu povedala kaj mu gre in zakaj je to naredil in zakaj mi ni povedal, da je sem bila zanj prva.
Rekel je, da če bi mi to povedal mu itak nebi nikoli dala možnosti tako kot večina deklet in, da sem enkrat ko smo bili skupaj z njegovimi kolegi in mojimi kolegicami zunaj izjavila, da z devičnikom nikoli nebi bila in, da preferiram izkušnejše in, da so devičniki luzerji (ja vem kruta sem).
Resnično nevem kaj naj nikoli si nisem mislila, da bom v taki situaciji…mislim, da sem se zaljubila v njega ampak mi enostavno ne da možnosti…pravi, da je bil dolgo časa brez in da je bil tudi dolgo časa depresiven zaradi tega…počutil se je manj vrednega, ker je bil devičnik toliko časa in da ne misli biti z osebo “tako” kot sem jaz…nevem pomoje sem ga prizadela…nevem kaj naj sploh naredim tip mi je noro všeč ampak me sploh ne šmirgla…KAJ NAJ NAREDIM!?
zavedaj se sebe .. si pač je.ba.čica ☺
taka, ki rabi več, kot ji tipi ponujajo ☺
zaljubi se v kakšno materialno stvar (Barbika, Medo …) in na veliko fu.kaj s tipi ☺
prehitro si dala, kaj ti ni jasno ? Prelahka si bla, tko te je tud dojel… Tipi vemo, da tako hitro kot bo dala tebi, bo tudi drugemi, zato se takih lahkih izogibamo oz. jim raje plačamo in GTFO
dej volk a še sem si prilezu, pejt is raj oči umit od solzilca od sestre
na teb se je ulaufal, nabil samozavest, potem je šel pa na pravo stvar, verjetno je prijateljica tudi lepša in mu ni dala takoj ? Druga varianta pa je, da je ta tvoja kolegica še večja WHOA in ti ga je speljala, sej veš da prijateljice to rade delajo (si dokaže etc, tekma), če je bolj izkušena od tebe, je to že znala. No če pa ni, potem je pa raje vzel ta pošteno.
Ja kaj se pa norca iz devičnikov delaš.
Dobro te je nategnil, luzer te je nabrisal in zavrgel… Si dobila lekcijo
https://www.youtube.com/watch?v=7BGDBc9msV4
Se pravi.. če je na teb sam sprobal kako je, potem pa štartal na kolegico, k mu je bila že prej všeč… Ali pa ti ga je kolegica s svojo zapeljivo kačo speljala, da ti dokaže kdo je MOMMY 🙂 Če je za frendico on samo GAME/JOKE, da tebe zjebe, ga še lohk dobiš nazaj če se z njo in potem z njim pogovoriš… Če mu je bila pa že prej TARGET, ti pa sam cum dump, pol pa fuck it, si sedaj TASTEala your OWN MEDICINE, se norca brit iz ljudi pa jih poniževat… AJD
V vsakem primeru si fucked, kaj pa nastavlaš takoj, in še po žurih iščeš tipe, kaj mislš da boš dobila, sta bla še oba pjana povrh ? Bod raj vesela, da nisi zanosila. No boš za drugič vedla…
na teb se je ulaufal, nabil samozavest, potem je šel pa na pravo stvar, verjetno je prijateljica tudi lepša in mu ni dala takoj ? Druga varianta pa je, da je ta tvoja kolegica še večja WHOA in ti ga je speljala, sej veš da prijateljice to rade delajo (si dokaže etc, tekma), če je bolj izkušena od tebe, je to že znala. No če pa ni, potem je pa raje vzel ta pošteno.
Ja kaj se pa norca iz devičnikov delaš.
Dobro te je nategnil, luzer te je nabrisal in zavrgel… Si dobila lekcijo
https://www.youtube.com/watch?v=7BGDBc9msV4
Se pravi.. če je na teb sam sprobal kako je, potem pa štartal na kolegico, k mu je bila že prej všeč… Ali pa ti ga je kolegica s svojo zapeljivo kačo speljala, da ti dokaže kdo je MOMMY 🙂 Če je za frendico on samo GAME/JOKE, da tebe zjebe, ga še lohk dobiš nazaj če se z njo in potem z njim pogovoriš… Če mu je bila pa že prej TARGET, ti pa sam cum dump, pol pa fuck it, si sedaj TASTEala your OWN MEDICINE, se norca brit iz ljudi pa jih poniževat… AJD
V vsakem primeru si fucked, kaj pa nastavlaš takoj, in še po žurih iščeš tipe, kaj mislš da boš dobila, sta bla še oba pjana povrh ? Bod raj vesela, da nisi zanosila. No boš za drugič vedla…[/quote]
bejba s fu.kom sebi dviga ego … a je to kaj narobe??
le sama se mora še s tem soočiti ☺
zihr pa zna prati peglati, kuhati … bo znala z otroci …
ne bejba si ne dviga ega s tem… bejba trejda pizdo za kaj drugega, v njenem primeru je hotla love pa ga ni dobila… njena kolegica je znala ego dvignit ker ga je njej speljala s pizdo
ti pa drkaš na to, da bejba rada fu-ka .. žal ne s tabo ☺
zaka zgleda fuka s komerkol.. take lohk dobi vsak k ma 50eur
A ti sploh veš kako ponižujoče je to?
A ti sploh veš kako ponižujoče je to?[/quote]
Kako je šele tisto o devičnikih? 😛
Sama si skopala jamo v katero si padla…
A imaš še vedno isto mnenje o devičnikih? 😉
Dobila si lekcijo. A si se iz nje tudi kaj naučila?
Bravo On_! Tako je…
Kdor drugemu jamo koplje (se najslajše smeje :)
No čisto resno, Simona kar si sejala (poniževanje, zaničevanje, vzvišenost), to si prejela, mantra tega foruma je PODOBNO PRIVLAČI PODOBNO (LIKE ATTRACTS LIKE)… Imela si ponižujoč odnos do moških, ki še niso imeli spolne izkušnje, to si tudi javno oddajala/govorila brez sramu in to na krut način. In to si tudi dobila DIREKTNO od vrste moških iz katerih si se norca delala iz njih, nevede direktno v FACO. Komu lahko še očitaš ? Sedaj boš pa za drugo vedela da se je treba lepše obnašat in spoštovati soljudi in utegneš enako tudi sama začeti prejemati nazaj. Toj to.
In tebe on še vedno zanima? Neverjetno.
Izgleda, da je to bila karma, ker si bila nesramna. Ampak on tudi ni prav naredil tako da bo tudi on dobil lekcijo…vse se vrača…
V bistvu si ti njemu nevede direktno v faco povedala, da so devični luzerji (on je bil še devičnik) a hkrati sta si bila zgleda s prijateljico všeč in seveda je tudi prijateljica (že večkrat od tebe slišala pridige kako so devičniki luzerji. No potem je ta tvoj “bivši” to slišal in je vedel, da imata s frendico verjetno ukslajeno mnenje, saj si za to poskrbela in se je ustrašil, da bo luzer pred tvojo frendico, zato se je na tebi odrešil prekletstva in stigme deviškosti, kot si jo označila. In kaj bi še rada ?
Se pravi trije akterji, TI, KOLEGICA, FANT… TI in KOLEGICA imata rade NE-DEVIČNIKE, on DEVIČNIK, ne gre skup kajne.. potem je on rešil zagato tako, da je preko tebe postal NE-DEVIČNIK in kot tak pristopil h kolegici, ki gaje dvakrat raje sprejela, prvo zato ker je bil sedaj izkušen brusilec (se je na utečenih stružnicah izučil), poleg tega pa je še po tebi dišal, se pravi je kolegica zmagala nad tabo, si je dokazala dominacijo, da ti lahko spelje tudi tipa v katerega se močno zaljubiš. Pa nick maš simona23, si 23 stara in kok je bil ta star, če je bil še devičnik, pa ŽURI ? A hodiš z mulci žurat al kako, pr 23ih…
No brez zamere, samo sama sebe si pičila v hrbet s strupenim repom. Luzerje si zmerjala, luzer te je nategnil, lesson learned.
Pa dejte ciklat tole karmo, to je potem neverending story… On je bil javno ponižan pred frendi, k so ga verjetno potem še dodatno jebali ker luzer je, ker še ni porival, sploh če so vedeli da si mu ti morda všeč… Morda so šli tudi stavit, da ti mora dokazat resnico o devičnikih… K si rekla da so devičniki LUZERJI si je rekel takrat al pa kasneje s frendi CHALENGE ACCEPTED
In ti ga je zaorjal notri, da se ti je razbelila in možgane ti je zalilo s kislino… Potem si pa dobila INSTANT KARMA
Kar si skuhala si pojedla, potem si pa kozlala… Sedaj boš bolj modra, bodi vesela da si to že pri 20ih dojela, da moraš bit prijazna, kar daješ to prejemaš. Če se boš kaj naučila iz tega, lahko do 25ega že dobiš princa na belem konju, če boš pa še vedno tipe iskala po žurih, bo prišel pa samo konj, če boš še malo čakala, boš pa postala take kot stalnice tega foruma, vsevede a brez…
https://www.youtube.com/watch?v=22CrPtjODPY
K je slišal tvoje norčevanje iz devičnikov si je rekel takoj al pa kasneje po posvetu/jebanju s kolegi…
CHALENGE ACCEPTED http://boughanfire.com/wp-content/uploads/2013/04/Challenge-Accepted.jpg
Kot prvo: zame osebno si slaba oseba da misliš o nekomu manj samo zato ker je devičnik. Osebno nikoli nisem razumel žensk katerim je tip všeč in ko izvejo da je devičnik ga od- jebej o. Kot, da so one že od začetka bile dobre v postelji LOL.
Drugo: nimaš kaj drugega za pričakovat. Oba realno veva, da če bi ti povedal da je devičnik oz. neizkušen bi ga odpikala v roku milisekunde zato se je odločil, da bo svojo skrivnost zamolčal. Mislim, kaj drugega naj pa naredi?! Tip pri 23 letih devičnik je pri večini žensk NO GO…pač model je nekje moral začet.
Itaq me pa ne preseneča, da te je pustil…kdo pa hoče biti z osebo katera misli, da je manj vredna če še ni nikoli seksal.
Tretje: High five za njega tip pri 23 letih končno dobil izkušnje potem pa direkt na kolegico šel HAHA…mam občutek, da tudi pri tvoji kolegici nebo dolgo ostal. No saj ga razumem tolko časa biti brez uffff vrjetno bi sam isto naredu. 😛
aja še odgovor za simono:
Kaj storiti.. pogovori se s kolegico kaj misli z njem, da ji ni samo miš s katero se mačka igra, da se v tvojih očeh pokaže kot THE MOTHER CAT, matica. Če se samo igra, ji povej da bi ga res imela in ga bo odgnala, potem bo k tebi pritekel, če znaš preko tega potem se še da…
Če pa je že konec pravljične brezpogojne ljubezni od trenutka k je odtrgal prepovedan sadež, potem ga pozabi, go deep within kaj te je do tega pripeljalo. Povedala si same take stvari k so že itak nakazovale kaj se utegne zgoditi… ključne besede pred “tragedijo”: NORČEVANJE, ŽUR, FUK na prvem zmenku (skoraj – verjetno si tud mal raztegnila na 2tedna, verjetn si mu dala še prej)… kaj si pričakovala ? Pa še dobro reklamo ti je naredil sedaj.
sam zakwa maš nick simona23, če si 20 ? A ni bil prej on 20, ti si bil pa 23letna tetica za katero se je govorilo da rada da ?
Če je pa 23 mu mora pa noro dogajat, 23let ga je med omare porival pa ne vem kam vse, sedaj pa je v kratkem času pojebal tebe, tvojo kolegico in ne vem koga še vse. To je tak preskos, 23let nič potem pa 2 v tako kratkem času, po moje se mu je predozirala samozavest, sedaj po moje gleda samo še MADPUSSY, tako prepotenten je. Si je rekel, fak ker jebač je in sedaj valda ne bo pobiral po tleh.
no dej simona toliko smo ti napisali, izlij nam utrinke/občutke ob prebiranju in sami situaciji ?
potrebujemo feedback da bo forum lahko rastel
Ne ne stara sem 20 on pa 23 let…to sm čist spontano dala nick simona23 ker nic simona je bil že zaseden.
Ah vseeno nebi rabil tolko resno jemat kar sem rekla…za mene je kreten.
Ah daj no kdo pa danes čaka več kot dva tedna…a ni normalno če te nkdo privlači in ti njega, da do sexa pride relativno hitro. Ja priznam rada bi ga imela ampak hkrati seb tudi jezna na njega…pa ignorira me na polno…prijateljica pa tudi.
Ne žalit tipov katerim si nastavila, saj to tudi o tebi veliko povej kajne ?
Če je on kreten potem te očitno privlačijo kreteni ?
Vprašanje je sploh kaj sta se pogovarjal, kaj ti je vse nakladal, a je rekel da je za resno vezo al kako… al sta le slepomišila in si upala, da bo PO SEKSU, k je bil TAKOJ praktično, zasijala proga do poroke/otrok ?
Pač glej iz dobre strani, malo si jo zmasirala, zgleda ti deviški tič dobro dene, da ti prebudi taka čustva od spodnje do zgorne in nazaj.
Bodi vesela da si šele 20, saj veš, 2x zlomljeno srce je dobra podlaga za pravega 🙂 Se pravi, če je bil ta prvi, še en tak, pa boš morda super žena za nekoga. Sedaj si bla še dost hitra. Išči tipe znotraj svojih interesov, če jih že imaš, al se samo še college f. festaš 🙂
Če boš šla na resen faks, boš tam našla dosti resnih, če boš šla v resno službo, bodo tam, če boš šla znotraj interesnih skupin/dogodkov, prestižnih potovanj etc 🙂 Bodo temu primerni ljudje… Če boš pa hodila po skozlanih žurih kjer je glavna vrednota kje se ga bo kdo napil, da ne bo vedel zase, kje bo čimceneje dobil travico, kje bo kakšno čimprej pofukal… boš temu primerno na sebe dobila… Men se zdi to kar si doživela oz njegova osebnsot kar v sinhronu z ostalo družbo, ki jo imaš oz. se privabljate. Spremeni to, spremeni vse. Inside out. 🙂 No to je z moje strani, vse.
Wife materials… Potencialne žene. Take, ki dajo prej k v 2 tednih se pa potem ignorira 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.