Kaj za vraga naj naredim?!
8 % shredded as fuck. 1. maj bo vesel
Bo prej res, da imajo ženske ključ do obojnega. Internet je poln tipov, ki ne znajo in zmorejo babe dobit niti za seks, niti za zvezo.
Bo prej res, da imajo ženske ključ do obojnega. Internet je poln tipov, ki ne znajo in zmorejo babe dobit niti za seks, niti za zvezo.[/quote]
Realy?
Počasi bi se lahko zmenili, da večina moških ni nobenih lovcev. To besedo uporabljajo, ker se jim kul sliši.
Lovec zbira trofeje. Je aktiven. Temu, da se en na neki žurki napije in potem upa eno osvajat, ko je dobil že 10 feedbackov, pač ne gre reči lovec. Še manj so lovci tipi, ki na netu ženske iščejo.
Lovec z eno babo v lajfu. Ne ga srat s takimi..
Haha. Spider a potem praviš, da če se poročiš si že popušil 🙂 No sej to je res, lovci sejejo seme po svetu, tisti ta drugi pa mu ga potem vzgajajo 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=HT6Tnc7USAY
No Spider maš pa take, k so lovci na drugih področjih, doma ima ženo, lovi pa znanje, projekte, ki ga potem širi…
Če se izoliraš samo na ženske, potem lovec nikoli ne preneha porivati žensk ja, če pa dovoliš širše okvirje, pa je možno da je zvest odlični ženi, svojo lovsko naravo pa preusmeri v lovljenje česa drugega v življenju (vzgajanje svojih in tujih otrok, kariere etc…)
S tem ni nič narobe. Itak sčasoma vsak neha babe ganjat.
Pravim samo, tip, ki ni po duši nikoli bil kurbir, ni lovec, vsaj v smislu lova na ženske ne.
Zanima me tvoje mnenje ali si ”lovec” tudi če osvojiš žensko tako daleč da bi jo lahko pa je ne ”rukneš”
Pa ne zanima me tu primerjava z lovjo živali ki jih ”ubijejo” bolj tak čisto človeško gledano tokrat.
Meni ni zdaj do zahajanja v neke teretične scenarije, moja poanta je jasna: lovec je tip, ki dost podira razne ženske.
To namreč lovec počne. Zbira trofeje.
Ne vem no, jaz sem vsaj dvakrat že tak naredo, me je že hotla zažvalit pa sem se odmaknil. za mene je to ulov, ampak pač je nisem hoto 😛
Ne vem no, jaz sem vsaj dvakrat že tak naredo, me je že hotla zažvalit pa sem se odmaknil. za mene je to ulov, ampak pač je nisem hoto :P[/quote]
To ni ulov. To je tako, kot da ti ciljaš srno, pred cev se ti nastavi pa zajec, ki ga nočeš. Ko ti ni treba lovit, nisi lovec.
Ne vem no, jaz sem vsaj dvakrat že tak naredo, me je že hotla zažvalit pa sem se odmaknil. za mene je to ulov, ampak pač je nisem hoto :P[/quote]
To ni ulov. To je tako, kot da ti ciljaš srno, pred cev se ti nastavi pa zajec, ki ga nočeš. Ko ti ni treba lovit, nisi lovec.[/quote]
Kako ne, ni se mi nič nastavlo, jaz sem namensko probal osvojit….. tak da sem videl če bi lahko, ne ker bi bila potreba, pač punca je bla zanimiva, dobro je zgledla ampak sem se tekom osvajanja odločil da ne…..
Nisem lovil ene druge pa se mi je ona ponudla, (srna vs zajec)
Temu se reče BRUŠENJE KREMPLJEV 🙂
Temu se reče BRUŠENJE KREMPLJEV :)[/quote]
Potem je že boljše, brušenje krempla.
To ni ulov. To je tako, kot da ti ciljaš srno, pred cev se ti nastavi pa zajec, ki ga nočeš. Ko ti ni treba lovit, nisi lovec.[/quote]
Kako ne, ni se mi nič nastavlo, jaz sem namensko probal osvojit….. tak da sem videl če bi lahko, ne ker bi bila potreba, pač punca je bla zanimiva, dobro je zgledla ampak sem se tekom osvajanja odločil da ne…..
Nisem lovil ene druge pa se mi je ona ponudla, (srna vs zajec)[/quote]
Okej, @Matkic, potem se pa nismo prav razumeli. Potem pa si lovec 🙂
Okej, @Matkic, potem se pa nismo prav razumeli. Potem pa si lovec :)[/quote]
Prebilo mi je radar za sarkazem 🙂
Okej, @Matkic, potem se pa nismo prav razumeli. Potem pa si lovec :)[/quote]
V bistvu je on šel na srne, lovil pa je miši, ki je potem logično ni želel, ko jo je ujel. Ampak ja, je lovec. 🙂
dajmo še kakšno prispodobo z živalmi vdarit no….
Ljudje že podzavestno vedo, da so ti všeč. :))
Matkič kok si hinavc, rajcal si uboge ženske potrebne ljubezni, da te ni sram na njih si brusil svojo samozavest. Obnašal si se kot ženske, k tipa zrajcajo, pol pa ignore al pa fuknejo v friendzone. Si bil samo f. tease
0:28-0:30
https://www.youtube.com/watch?v=3D7s-BbDYEo
Forum je zaprt za komentiranje.