Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj za zaviranje apetita?

Kaj za zaviranje apetita?

Vem, vsak reče manj žri. Vem da to pomaga, a jaz imam nenormalen apetit v zadnjih par mesecih (v cca 4 mesecih sem se zredila 12 kg)…groooozno… vem tudi da lahko določeni priravki, zdravila, … pomagajo zavirati apetit (da bi vsaj začetna faza minila, da dobim spet voljo, da prekinem nekako to kar se mi dogaja) … sem probala vse živo, zgleda da ni brez neke “pomoči kemije” ne bo šlo …kakšen nasvet? Hvala.

Vse živo nisi probala,ker če bi potem ne bi imela težav.
Težava je v tvoji glavi .

Tak trend (3 kg v enem mesecu) ni ok. Morda za začetek ne bi bilo slabo malo skontrolirati zdravstveno stanje? Kar se zaviranja teka tiče, meni osebno pomaga velik kozarec vode pa uživanje “počasnih” OH (se pravi z nizkim GI).

Svoja slika na hladilniku.Po možnosti slikana spredaj, zadaj in od strani v kopalkah.

Če odkriješ recept, mi prosim sporoči :-).

Živi in pusti živeti

Sva na istem… Skoraj leto po porodu sem prišla na isto težo s katero sem šla rodit. Poskusila sem z vodo, nekimi kapsulami, čaji… Čez dan še gre, zvečer pa požrem vse kar vidim.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Meni se je po porodu dogajalo enako. Med nosečnostjo sem se zredila 8 kil kljub temu, da sem 8 mesecev preležala in jedla normalno. Po porodu pa …

Živi in pusti živeti

hoodia ali malinovi ketoni.
piši mi na zs, če te zanima več.

Kos mesa brez vsega. Resno. Takrat, ko imaš prvi obrok, pojej najmanj 20 g beljakovin – meso, ribo v lastnem soku, mogoče bi deloval tudi sir. To pomeni cca 100 g mesa. In to resnično brez vsega – nič kruha, nič zelenjave (vsaj od začetka ne), pa čisto malo začinjeno. Začinjeno mora biti samo z naravnimi začimbami.

In potem ne jej, dokler ti res ne začne krulit. Niti kave ne pij, ker ti lahko spodbudi apetit (sploh z mlekom). Sej lačna najverjetneje ne boš, ampak včasih spijemo kakšno kavico, ker smo ravni v družbi, potem pa spet prebudimo lačnega hudiča v sebi, čisto po nepotrebnem.
Ne vem, kaj sicer zajtrkuješ, ampak spremeni način razmišljanja, da je treba zjutraj jesti kruh z maslom in marmelado ali kosmiče, pa bo šlo.
Za kosilo in večerjo moraš tudi omejiti OH-je, pa bo laže nadzorovati apetit. Zdajle nimam več časa napisati, sicer pa je za začetek dovolj. Poskusi, pa poročaj. Me zanima. 🙂

Grenivka,ali pinjole.več o tem pa poišči na spletu.

Sama sem shujšala nekaj let nazaj iz 72kg na trenutnih 53kg imam pa 170cm. Prej sem jedla res ogromno, precej junk fooda tudi. Delala sem pa napako ker sem večino hrane pojedla v večernih urah tam nekje po 6, 7 uri dalje sem se prenajedala, do 6 ure sem pa dokaj malo pojedla ali skoraj nič. Spremenila sem čisto svoj režim prehrane tako da sedaj jem zjutraj obvezno, na začetku mi je šlo na bruhanje sem probala najprej z eno banano da se mi je želodec navadil jutranjega obroka. Potem sem jedla še kosilo in pa pred 6 uro še eno pop. malico. Po 18:00 uri pa ne jem več, držim se torej pravila da zajtrkujem kot kralj, kosim kot gospod in pa večerjam kot berač. To res deluje, mogoče poskusi to in pa res disciplina, brez te ne bo šlo, verjemi da te bo trgalo na začetku bo težko vsaj kakšen mesec ker je telo razvajeno na ogromne količine hrane ob čudnih urah in takrat te bo zeblo se boš tresla kot kak junkie ampak moraš zdržati potem bo lažje.

Jaz bi pa rada apetit nazaj, pa imam preveč stresa in ne morem jest 🙁 Bi takoj menjala, če bi se dalo.

Tudi jaz po enem letu po porodu sem zopet težka toliko kot bi šla rodit. Ne vem, kaj me tako fejst redi. Vem pa da sem od junija do decembra pridobila 7 kg, kar je veliko. Grozno se počutim. Lahko bi bila tudi ščitnica, samo pri meni so rekli , da ni Iz suhice z 55 kg , sem se spremenila v debeluha z 84 kg in to v 2 letih. Najprej nosečnost, potem pa še po noečnosti teža raste.

Mi lahko na zs razlozite kaj je eno in drugo kako se uporablja in kje bi to dobila?
Hvala

Zdravo bi mi lahko mogoce v zs napisala kaj je eno in dtugo, kako se uporablja in kje se da to dobiti

Hvala

Spij 1 dl kisa in ti ne bo pasalo jesti nekaj ur.

Vse ostalo je nateg, ker “zaviralci apetita” delujejo na tem, da ti je po zaužitju rahlo slabo – razlika je le v tem, da za to krepko plačaš.

GARCINIJA POMAGA!!!.
Jaz jo jem od sensilaba
Ampak…ne pričakujte čudežev…Vse je še vedno v glavi.
Pomembno je da veliko vode piješ….Voda odganja lakoto..Na vsake 2 ure piti vodo + garcinija 2 krat na dan.
Ampak,če se ti zbudiš zjutraj z mislijo na hrano,se z njo tolažiš ti nobena tableta ne bo pomagala.
Žal.

… za nadzorovanje apetita ali nadomestek obroka.

New Report

Close