Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj zdaj, smo v seksu v mestu ali ne?

Kaj zdaj, smo v seksu v mestu ali ne?

Veš, kolikokrat si jaz želim, da bi bila duhec in bi nekomu nagajala nekje v družbi. Nihče me ne bi videl, mene bi bilo pa povsod dovolj.

hahaha, dobr da je toliko železa v plošči:-))))

Torej vrata odprta, muca pripravljena…..

kar misli si: pol bi se pa v mednožje naselila…

Srči, tisto je bilo včeraj. Še se spomnim, ampak je tako pasalo, da bi spet!

Veš kaj, moški imate še druge točke, ne samo mednožje… Se vas da tudi na drugačen način ob pamet spravit.
Cmok

Ojoj, to pa niti slučajno. Saj me bo še želja po sexu minila!

ja? Jaz sem pa bolj za dolgo predigro. Delo me pa duši, dolg od jutra pač…

Malo skoči na WC in si jo s prstkom zadovolji.

a z njim seksaš?? No, mamljivo in prikladno je res, sploh če se spravita na kakšen visok okrogel stol….

Ja, hvala enako. V obeh pogledih. Tudi jaz bi bila rajši veliko bolj dejavna tukaj, te rajcala in ti obljubljala raj na zemlji, da bi mislil, da na svetu obstajam samo še jaz in najini orgazmi. Pa me preganja delo.:(

ja, očitno res nisi od včeraj… In vse to si se naučila zgolj v štirih mesecih!!!:-))))

Joj, nisi me razumel. Že samo misel na to me odvrača od sexa, kaj šele da bi se kaj takega zgodilo. Zaenkrat se držim načela, da se s sodelavci ne zapletam. Izjemo bi naredila samo pri tebi!

Sem imela oz. imam dobrega učitelja…

hmm, bom jaz postal en domišljavec:-))))

Potem pa ne boš edini.

Pa ne mene???

Ki te vpelje v rajski svet naslade.

aha

Mmm…med drugim, kar se teorije tiče. Sicer pa saj si napisal, da leta svoje naredijo. Kot vino…

ja, samo pazi da tega *zaspanka ne vidi…

Ko sem bila pred kratkim deležna takega komplimenta sem se najprej zamislila, sedaj pa ti iz lastnih izkušenj povem, da to še prekleto drži.

Ne razumem pa, kako si lahko mnenje ene osebe tako jemlješ k srcu.

Ni treba, ostani kakršen si. Tak si nam najbolj všeč. Saj vidiš, da nas je vedno več. Zdaj pa res delati, pa se malo pred koncem spet malo srečamo tukaj. Cmokec srček moj!

A je sforum sex v mestu le za ženske KIR? In zate, seveda?

Še v kolektivu ta pravi šefi dodajo ravno pravo mešanico obeh spolov, tu pa….?

backa, saj Kira je za vse dovolj!

A sem slabo napisala?

Na forumu Sex v mestu sodelujejo pretežno ženske. O tem govorim.

Škoda.

New Report

Close