Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj zdaj, smo v seksu v mestu ali ne?

Kaj zdaj, smo v seksu v mestu ali ne?

Kako bi pa to šlo?

Na vse imaš odgovor. To ni najbolje, vsaj včasih.

Poljubljal bi ti stegna,gležnje,sesal bradavičke na prsih,,poljubljal po vratu…Še?

No, čist zmeraj ne, tisti dan, dva se potrpi… Pol pa ???
Sicer pa ne vem ali sem uganil

Cmok!

Še poljubljal? Pa dej….

Poljubljam ti ramena,drsim čez prsi,po trebuhu do tvoje mokrotice in ti s krožnimi gibi in gibi v obliki osmice z jezičkom dražim najslajše …

Ti pa res trpiš, zdaj vidim, ha ha! Cmok tudi tebi

Seveda, tiste najlepše ne dobim! In nežnih dolgih prstkov in majhnih ustec ne čutim…. Ubogi jaz:-))))

Pa se mi nič preveč ne smiliš, KIR. Kurje gnezdo je očitno tvoje, tako, da hudega ti ni. Enkrat ena kokodaka, drugič druga, ti pa petelin, kot si skačeš od ene do druge, se naslajaš in trosiš sladke čokoladne bonbončke.
Ja, kaj pa še češ? A ni dovolj?

Doma pa sladka, vroča, znana, ljubka muca, ki zaprede, ko jo primeš s svojimi rokami, nežno zacmoka, ko se ji približaš in jo pobožaš z glavičem.

Kaj je tebi hudga?

Lepo, lepo, se že učiš, pa praviš nič več šole?
Kaj je to najslajše?

Ščegetavček in njegov okoliš.

ja seveda! In še kurje gnezdo praviš; kaj pa (p)tičja gripa? Jaz petelin? Takemu petelinu kot sem jaz, ki samo za eno kuro gleda, bi že zdavnaj odsekali vrat :-)))

Bombončke in čokoladke trosim, jih pa mečem tudi v koš…
Ti pa? Čim pride petelinček, vsaj en krog bi prešprintala, pa šele potem nastavila, ti pa kar napad:-))
Kako smo si tu enaki a ne?

Ja, KIR, čist enaki. Zdaj pa laufam. Cmok!

Poljubček tudi tebi! Kam že? Ah, da ne bo vedno na ščegetavčka, tokrat na luknjico!

Že vsi zaključujete z delom?

:))
Saj bomo kmalu nehale kokodakati.

Zakaj Maja? Saj še orng začeli nismo, ti bi pa nehala

Čim več je treba! In ne sam kokodakat, tud seksat!

Se strinjam. Samo ne vem zakaj potem stalno ostajamo samo pri kokodakanju?! Vsi, ne samo mi, ki smo bile tako označene. :))

Tvoj sexi glas bi poslušal non stop.

Jaz sem takoj za stvar.

Saj ni bil nihče napaden Maja! Jaz sem sprejel kot hec in mislim da je bilo tudi tako napisano. Saj res samo kokodakamo namesto da bi delali:-)))

Kaj že?

Sam tiho bodi mulko, prej si pa backo posiljeval..:-)))))))))))

kaj kaj že mucka?

Saj nisem rekla, da je bil kdo napaden.:)) Zaenkrat še ne. Ko te pa dobim, se pa pazi.:)))

New Report

Close