Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj želi?

Kaj želi?

Ja ponovno se javlja -bivši.
Mi piše kako sem,da me pogreša… poklical me je če greva na pijačo me skoraj kap in sem rekla nič grem da vidim kaj bi rad in me nekaj objemal v avtu (nimam pojma kaj mu je skratka ne razumem popolnoma ničesar),potem med pogovorom pa me vprašal kako delam naslednji dan češ da me vabi na kosilo ker je dobil plačano kosilo za dve osebi in bi mene rad povabil. Čemu? Enostavno ne razumem kam bi rad prišel…..

V tem obdobju vajinega nekontaktiranja je sam v miru spoznal da si v redu ženska.

…ali pa bi rad zlezel v tvojo posteljo. Ne naredi napake, kot sem jo jaz. Kar direktno ga povprašaj kaj želi in zakaj. Jaz sem se prepustila romantiki, ničesar nisva razrešila, se nekaj časa dol dajala, potem pa je zopet šel…

Ja saj enkrat pred tem ko me je povabil na pijačo,me kar ni želel peljati domov me peljal na večerjo,še na eno pijačko,ter nato domov kjer sva skupaj živela,je bil zame prav šok ko mi je nato rekel,če bi prespala pa sem rekla da naj me pelje domov,ker vem da bi prizadeta bila samo jaz in sem odklonila da bi prespala.Nato mi je pa naslednji dan napisal da se je imel zelo lepo.
Sedaj pa spet tole ne znam si razložit kaj se z njim dogaja,vem od znanke ki je videla njegove starse in se pogovarjala z njimi,da ni vredu da je popolnoma zmeden in da vidijo da nekaj ni vredu z njim.

Ti kar nazaj, peto kolo na vozu zna vedno biti priročno za rezervo, če četrto zmanjka. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…ali pa bi rad zlezel v tvojo posteljo. Ne naredi napake, kot sem jo jaz. Kar direktno ga povprašaj kaj želi in zakaj. Jaz sem se prepustila romantiki, ničesar nisva razrešila, se nekaj časa dol dajala, potem pa je zopet šel…[/quote]

In?

Kaj je nista bila ob vajinih srečanjih oba zadovoljna?[sup][/sup]

na?

Kako naj povem ne morem reči da mi je bilo vseeno ampak enostavno me iritira ker ne vem kaj je razlog za to.

Reci mu, da imaš novega fanta in se lahko z njim sestaneš le še kot prijateljica, torej brez nekih povabil, ki spominjajo na romantična srečanja. Če ti pa sploh, pa si najdeš drugi izgovor, da si trenutno v zvezi in trenutno nimaš časa za shajanja z njim.

Edino pravo vprašanje bi bilo, kaj si ti želiš.
To vse se ti dogaja le zato, ker sama ne veš kaj bi rada in kaj ti je, da se spuščaš v takšne situacije.

Ne vem zakaj je pomembno kaj želi on, vprašaj se kaj želiš TIIIIIIIIIIIIIII To je pomembno za tebe…..

Ženske………………………..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ja res nekatere se vedno vprašate kaj bi on rad, nikoli pa ne kaj jst nebi rada. Če te je prizadel imaš možnost, da ga sedaj ti, verjemi ne čuti obžalovanja, le samoto.

Ti si najlažja pot do zmenka, ne rabi veliko truda, ve na katere strune mora zaigrat, da dobi želeno.

Lahko pa je razlog, da ne more sam pojest dveh kosil, ker bi mu bilo potem slabo in se je spomnil nate, da stradaš…. 😉

Ti si najlažja pot do zmenka, ne rabi veliko truda, ve na katere strune mora zaigrat, da dobi želeno.

Lahko pa je razlog, da ne more sam pojest dveh kosil, ker bi mu bilo potem slabo in se je spomnil nate, da stradaš…. ;)[/quote]

ja ne, me ženske pa smo tako naivne in moškim verjamemo vse besede ki jih izgovorijo;)

Jst tko pravim…tut bumbarji se morajo najti in pridejo skupaj. Uživaj.

Lahko pa je razlog, da ne more sam pojest dveh kosil, ker bi mu bilo potem slabo in se je spomnil nate, da stradaš…. ;)[/quote]

ja ne, me ženske pa smo tako naivne in moškim verjamemo vse besede ki jih izgovorijo;)[/quote]

Naivna si ravno toliko, kolikor si želiš biti. Ti ne verjameš tem besedam, želiš pa, ker verjetno imaš druge težave, kot je shajati sama, čustvena odvisnost od odnosa, pretirana navezanost in temu tudi omahljivost v odločanju in zapiranju poglavij z bivšimi. Ženska, ki se ceni, je ne bo ena cenena sladka beseda bivšega nazaj privabila, sploh ko se njemu zazdi, da bi jo spet malo ovijal okrog prsta kot lutko in jo držal v odvisnosti ter manipuliral. Na to vrsto nesamostojnosti pristajaš SAMA s svojo neodločnostjo.

Na tak način funkcionirate vse babe. Jst ko sem bivšo povabil na kavo, pred približno dvemi leti, je bila brez pomislekov za. Pa mi je danes jasno zakaj. Zanima vas kako nam gre, koliko keša smo našparali, v kakšnem avtu se furamo, če smo se kej spremenili (vizualno, karakterno) itd.
Ker ne daj bože, da bi vam kokoškam kak hud tipček spičkal mimo, je treba met vse pod kontrolo.

In pa seveda, obvezno o tem obvestit še vse prijateljice, znanke, na FB, MONu itd, da bo ja cel svet vedu, kok mate pestr life.

Ce bi zenske znale brati moske misli, potem bi bil moska populacija pogubljena 😉

…ali pa bi rad zlezel v tvojo posteljo. Ne naredi napake, kot sem jo jaz. Kar direktno ga povprašaj kaj želi in zakaj. Jaz sem se prepustila romantiki, ničesar nisva razrešila, se nekaj časa dol dajala, potem pa je zopet šel…[/quote]

In?

Kaj je nista bila ob vajinih srečanjih oba zadovoljna?[sup][/sup]

na?[/quote]
…je res, ampak takrat sem jaz želela več. On pa ne. Itak…kako pa drugače.

A ga ti še hočeš? Če ga hočeš, lahko poskusita še enkrat, drugače pa ja, pogreša te, verjetno mu je bilo lepše s tabo kot prej, ali je vmes imel kakšne izkušnje slabe pa so mu postale stvari, zaradi katerih sta šla narazen, malenkostne….

Lahko premišljuješ še naprej, kaj želi, nam je jasno, da bi rad prišel med palca tvojih nog. Najhitreje in z najmanj truda. Saj je ja tip.

to lahko samo ena (ženska) odgovori, ki je podobno zmešana, kot avtorica teme, ki kle že par let travmira o istem tipu, kljub temu, da ji je jasno pokazal, da ga ona briga manj kot zadnji ščurek iz kanalizacije. no, saj “ima” takega kot si ga zasluži.
normalni uravnovešeni ženski bi že 15x potegnilo, da je tip bebec, ki jo prinaša okrog in se spomne nanjo, ko slučajno nima kje drugje za izpraznit svojih jajc – zato pokliče bivšo, ker ve, da bo tepka spet padla na olupku od banane, če jo bo samo malo milo pogledal. res ni naključje, da nam moški pravijo KURE.

A ga ti še hočeš? Če ga hočeš, lahko poskusita še enkrat, drugače pa ja, pogreša te, verjetno mu je bilo lepše s tabo kot prej, ali je vmes imel kakšne izkušnje slabe pa so mu postale stvari, zaradi katerih sta šla narazen, malenkostne….[/quote]

To si ti naredila, kajne? Zato pa daješ slabe nasvete, ker so te moški (in te mogoče še) izkoriščali.

Seveda, naj pride nazaj, za kar je potreben en sam klic ali pa rožica in je že vse oproščeno, zakaj pa ne, dokler mu ne bo spet kakšna dala, je bivša dovolj dobra, da mu ni treba “na roko”, ker je dovolj neumna, da ga vzame nazaj, za razliko od ljubic, ki se ga bržkone naveličajo. Ona, kot največja trapa, pa si naj ta čas, ko bo z njim, grizlja nohte od skrbi in v negotovosti, kdaj bo prišel tisti dan, da ga bo spet “prijelo” (ponudila priložnost), da bi malo šel še drugam namakat. Takšno zvezo čaka bleščeča prihodnost, še posebej, če si ustvari družino z nestabilnim moškim.

Ahh, Ula no … Pa kdaj boš dojela?

Ula dej povej mal vec o seansah… a nista se pogovorila… a zdej je on prsu se na dejanja. Zdej se pa res vpras zakaj, ce si sla, si sploh bila na seansah???

Ena je nekje napisala, da se partnera najlazje resis, ce te najde z drugim v pravem polozaju… narazn… palci…. pa na vzgor… verjem, to velja za oba spola..

Da te ne bo bivs presenetu s kero…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close