Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj želi?

Kaj želi?

Izrekam vso pohvalo temu tipu, ima te naštudirano v nulo in točno ve kaj mora narediti da prideš. In zakaj si sploh šla z njim? Kot da je težko rečt ne. sam kaj k nočeš

A ga ti še hočeš? Če ga hočeš, lahko poskusita še enkrat, drugače pa ja, pogreša te, verjetno mu je bilo lepše s tabo kot prej, ali je vmes imel kakšne izkušnje slabe pa so mu postale stvari, zaradi katerih sta šla narazen, malenkostne….[/quote]

To si ti naredila, kajne? Zato pa daješ slabe nasvete, ker so te moški (in te mogoče še) izkoriščali.

Seveda, naj pride nazaj, za kar je potreben en sam klic ali pa rožica in je že vse oproščeno, zakaj pa ne, dokler mu ne bo spet kakšna dala, je bivša dovolj dobra, da mu ni treba “na roko”, ker je dovolj neumna, da ga vzame nazaj, za razliko od ljubic, ki se ga bržkone naveličajo. Ona, kot največja trapa, pa si naj ta čas, ko bo z njim, grizlja nohte od skrbi in v negotovosti, kdaj bo prišel tisti dan, da ga bo spet “prijelo” (ponudila priložnost), da bi malo šel še drugam namakat. Takšno zvezo čaka bleščeča prihodnost, še posebej, če si ustvari družino z nestabilnim moškim.[/quote]

Ja, Matjažko, jaz to tako razmišljam, zakaj greš narazen? Ali zato, ker je prisotno nasilje, alkohol, prevara, potem logično, da vrnitve ni. Če pa greš narazen, ker nisi siguren, da je to to, pa ni bilo nobenih grdih stvari s strani enega od partnerjev, lahko poskusiš znova.

Drugače imaš prav, jaz hitro odpustim, tako moškim kot prijateljem ali sorodnikom, pa kljub temu mi dobro gre. Saj ni vse v sovraštvu in maščevalnosti, kajne, dragi prijatelj?

To si ti naredila, kajne? Zato pa daješ slabe nasvete, ker so te moški (in te mogoče še) izkoriščali.

Seveda, naj pride nazaj, za kar je potreben en sam klic ali pa rožica in je že vse oproščeno, zakaj pa ne, dokler mu ne bo spet kakšna dala, je bivša dovolj dobra, da mu ni treba “na roko”, ker je dovolj neumna, da ga vzame nazaj, za razliko od ljubic, ki se ga bržkone naveličajo. Ona, kot največja trapa, pa si naj ta čas, ko bo z njim, grizlja nohte od skrbi in v negotovosti, kdaj bo prišel tisti dan, da ga bo spet “prijelo” (ponudila priložnost), da bi malo šel še drugam namakat. Takšno zvezo čaka bleščeča prihodnost, še posebej, če si ustvari družino z nestabilnim moškim.[/quote]

Ja, Matjažko, jaz to tako razmišljam, zakaj greš narazen? Ali zato, ker je prisotno nasilje, alkohol, prevara, potem logično, da vrnitve ni. Če pa greš narazen, ker nisi siguren, da je to to, pa ni bilo nobenih grdih stvari s strani enega od partnerjev, lahko poskusiš znova.

Drugače imaš prav, jaz hitro odpustim, tako moškim kot prijateljem ali sorodnikom, pa kljub temu mi dobro gre. Saj ni vse v sovraštvu in maščevalnosti, kajne, dragi prijatelj?[/quote]

Deluješ tako, kot da bi te moški skozi življenje teptali, varali, zaničevali, dajali v nič, kjer si prepričanja, da moraš odpuščati na svojo škodo, če nekdo grdo dela s tabo. In zaradi takšnega (ideološkega) prepričanja, kjer je odpuščanje in zatiranje lastnih, povsem prvinskih in naravnih čustev (opravičeno agresivnih), ključ do sreče in da moraš vsakemu kretenu odpustiti, kakor pa da bi zbrala pogum, se razjezila (namesto da požiraš čustva in jih zaklepaš pod parni pokrovček) in ga pošteno brcnila čez prag, če ti dela namerno (psiho-čustveno) škodo, si toliko lažja tarča za izživljanje s to nenaravno ponižnostjo, ki meji na mazohizem “trpečega”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ampak težko nekoga brcneš oziroma se razjeziš nanj, če pa ne čutiš jeze, temveč prej željo po njegovi bližini oziroma druženju z njim. Ne glede na preteklost. Človek mora včasih večkrat storiti isto napako, da pride do tega “novega čustvenega stanja”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot ti je Dailya napisala, si preveč maščevalen. Očitno imaš z nasprotnim spolom same slabe izkušnje, da greš zdej to vsakemu za vsako ceno razlagat. Pri tem ga/jo pa še spodbujaš naj se dotični osebi odreče.

To se samo pove svoje mnenje, ne pa da kar nekaj siliš v nekoga, ki ga btw niti poznaš ne. Weirdo.

Matjazko je zahrbtna svinja. Kdor tega ne vidi, je pa bedak.

A te ni hotu?

Ula, sem se že spraševala kaj je z vama. Kaj pa je bilo na terapiji? Jaz pa tako rečem, mislim, da mu ni vseeno zate in bi mu dala še eno priložnost. Lahko si predstavljam kako se počutiš in ko ti večina govori, ma dej reši se ga , kretena.. čutiš, da to ni tako enostavno in mislim, da je prav tako. Zato pa je toliko ločitev, ker se nobenemu ne da potrudit. Sej pri vama (kot pri nama) ni šlo za nobeno prevaro, nezaupanje … splača se boriti za veze, kjer je bila močna ljubezen in je veza prišla v krizo, pa vseeno brez kakšnih grdobij. Srečno, pa poslušaj svoje srce.

Bil bi že čas, da se prenehaš spraševati kaj on želi in zakaj te hoče prizadeti in namesto tega raje začneš razmišljati zakaj ti to dopuščaš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če zmoreš samski stan do konca življenja, potem se ti ni treba nič spraševat in lahko samo slediš svojim načelom. Če pa samskosti na dolgi rok ne zmoreš, potem se pa kar vsak dan sproti in redno sprašuj po njegovih željah, in kako jih zadovoljiti. To bo še najboljši pristop, da si zagotoviš njegovo naklonjenost. Ni pa popolne garancije …

Jaz nisem nikoli čutila potrebe po druženju z bivšimi. Pač lajf gre naprej in bivši so preteklost. En bivši me je tu pa tam poklical, vedno sem imela filing, da je bila drugje suša in pač probuje pri meni, ker se mu zdi najlažje, hahaha. Poklical je s kakšnim izgovorom glede npr. skupnih stvari, ki sem jih pustila njemu, potem pa se bi kar vabil k meni na obisk. Sem ga po par takih klicih pogruntala in dala na blokado, pa je bil mir.
Meni se zdi, da je to pogosta praksa tipov ( ne vseh), ki se jim pač bivša zdi taka najbolj izi varianta( kao brez veliko truda) kako priti do seksa.

Ti pa si res znajdliva. Praf je da mu nisi dala fuckat.

A se ni tale Ula nekaj bahala pred meseci, kako ima ona vse razpucano v glavi in da ne zgublja časa z neresnimi tipi?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Morda je pa izgubila glavo, who knows. Se zgodi občasno. 😉

Nič občasno. Ženskam se to kar naprej dogaja. To samo neki naivkoti mislijo drugače.

po.f.ukaj ga, da mu bo žal, da te je sploh kdaj spoznal ☺

Metaforično ali dejansko? Kolkr ona opisuje, je en pezdetk, zakaj bi ga hotela fukati?

Pa saj je ta tip zelo vztrajen in resen.
Pa čeprav v negativnem smislu.

Predvidevam, da si se že ločila in iz prve roke veš, kako enostavno je to?

ker ji je fukiš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close