kaj ženske najbolj nakuri ♥
po mojih izkušnjah, da si ga v fernke obrišem, ko ga iz njene iztaknem ☺
fernke?
Kaj to je kaj na svojem frisu?
Svetovna ! 😀
Ja potem si malo ekshibicionist, če ga rad pri oknu,… 😉
Vsaj sklepam lahko, da bodo tam ti “fernki”. 😛
ker temica spada na začetek
Em…to da ji rečeš, ti pa dobro zgledaš za….( dodaš 5 let k njeni starosti).
definitivno če jo za predigro s koprivo po ščegiju,vam lepolaska razloži
Lepolaska me je prepoznala in se iz sramu vec ne bo vrnila. �
Lepolaska me je prepoznala in se iz sramu vec ne bo vrnila. �[/quote]
Sebe ne vidiš, zato ti bom jst povedala:). Od kar misliš, da veš, kdo je Lepolaska, si prliman gor 24 ur. Vprašaj se zakaj in kakšno je res tvoje življenje.
Sebe ne vidiš, zato ti bom jst povedala:). Od kar misliš, da veš, kdo je Lepolaska, si prliman gor 24 ur. Vprašaj se zakaj in kakšno je res tvoje življenje.[/quote]
Moje zivljenje je predvsem dinamicno. So obdobja, ko se dogaja na polno. In obdobja, ko se pripravlja teren, da bo tudi v bodoce tako. Yin and Yang.
Če bi te jaz (pre)poznala, me res ne bi bilo več sem.
Iz sramote, da poznam takega debila, bi naredila harakiri.
Ha ha, po moje je ta Dx Lepolasko pof.ukal in zapustil in zdaj ga ona žali po forumu. Ni hujšega, kot razočarana zavržena baba. Če kaj vem, se petelini in kure od nekdaj privlačijo. In od “ti si tak frajer” do “ti si tak debil” je le kratka linija. Babe se silovito žaljivo čustveno angažirajo le do tipov, do katerih niso indiferentne. Malo preveč s eta lepolaska z dx-om ukvarja. Ona že ve zakaj. Njej paše točno tak tip dedca. Samo s takimi ima izkušnje. Glede na to, da se z japiji druži. Kaj je definicija japija? Kurbir, postopač, šmeker, lažnivec.
Prozorno ej to vse skupaj. razočarane babe so najbolj pasje ravno do svojih bivših.
Japi oz Yuppie pomeni dobro izobražen folk Z DENARJEM 😀
https://en.wikipedia.org/wiki/Yuppie
Glede na to, da vas vse žalim, si hotel namignit na kaj? :))) Da ste mi ga že vsi vtaknili, razočarančki? Ne bo ti uspelo, jaz se dripcev vaše vrste ne dotaknem niti s palico, kaj šele, da bi vam pustila svoje podplate lizat.
Moja teorija je, da me je Dater zamenjal z eno, ki mu ni hotela dat nog narazen, medtem ko je divje kavsala z njegovim kolegom z rahlo nadpovprečno slovensko plačo. Pa tako se ji je trudil pokazat, kolk ful zasluži in kakšen car je. :))) in zdaj me na vsak način hoče prepričat, kako me bivši je.bač sploh ni maral :)))) in mu je bojda to namignil, ko sem se sončila, kar je sploh hec, ker Lepolaska se ne sonči nikoli 🙂 še na kofetu pozimi se v senco usedem 🙂
Zaupal vam bom, da ima Lepolaska res lepe dolge lase. Vsaj pred priblizno tremi leti, ko sem jo srecal na zunanjem bazenu Fontana, jih je imela. Sicer pa ni nobena zvezda, ceprav si domislja, da je. Fukal jo je pa moj kolega. Jaz je ne bi. V zivljenju se ene prostaske zenske nisem.
Lepolaske že evdo, zakaj na Dx-e tako čustveno reagirajo. In ne na Markote recimo. Markoti Lepolaskam niso seksualna kategorija. Če ti baba kdaj reče, da si bebec, to pomeni, da do tebe ni indiferentna. nezanimivim tipom babe sploh nič ne rečejo, ali pa jim zgolj pokroviteljsko rečejo joj kako si ti vredu.
O fak, če tipi verjamete v ta mit, se pa res ne čudim, da nekateri ne znajo odnehat… Jaz namreč odkrito povem in pokažem, kdaj mi ni do pogovora, spoznavanja, whatever – mogoče res ne uporabim besede bedak, ampak da bi komu, ki me ne zanima, lagala, da se mi zdi ful v redu? No way.
In potem se Matkic čudi, da je kdaj potrebno tudi posredovanje varnostnika…
Ni mit, bo kar resnica. Tudi če se z babo skregaš, je to bolje, kot če si en, ki ji ne vzbuja nobenih občutkov. babe že veste, zakaj s ekar naprej kregate s prašiči.
:)))))))))
prvic sploh slisim za ta bazen. res nisem tolk omejena, da bi se hodila namakat v tisto nagravzno vodo.
eDX, le kaj ti je ta gospodična naredila? :))))))
Zanikanje je prva stopnja priznanja…Se mi je kar zdelo, da se vidva poznata.
Sej sta tud na isti mentalni stopnji. Tko da čist možno…
Kaj babe najbolj raspizdi? To, da se ne zmeniš zanje. One ne morejo brez manipuliranja šibkih descev. Jih zelo moti, če ti zaradi tvoje indiferentnosti nič ne morejo. Muke svojega psihološkega poraza potem jeznorito izražajo z besedami: peder, čudak, kreten ipd.
O fak, če tipi verjamete v ta mit, se pa res ne čudim, da nekateri ne znajo odnehat… Jaz namreč odkrito povem in pokažem, kdaj mi ni do pogovora, spoznavanja, whatever – mogoče res ne uporabim besede bedak, ampak da bi komu, ki me ne zanima, lagala, da se mi zdi ful v redu? No way.
In potem se Matkic čudi, da je kdaj potrebno tudi posredovanje varnostnika…[/quote]
to ni mi, to je posledica druzenja le z naivnimi studentkami sli pa z nikoli odraslimi zenskami. Me sploh ne cudi, da se clovek ne veze. 🙂
Ženske najbol nakuri, če se za njih ne zmeniš, medtem ko se obnašaš kot vidiš kakšno lepo in potem jo gledajo kot tupe, le kaj je na njej.. jo skenirajo od glave do pete in nazaj, da bi videle kaj bi lahko replicirale.. To še toliko bolj velja, če gre za starejše ženske/gospe (nad 30), medtem ko gre mimo kaka mlada( 20 +/-5let:) https://www.youtube.com/watch?v=lVN1Apz45AE
Ali pa ko si do njih inderefenten, hladen.. Ko pa pride mlada, si ves smejoč, sladek, se ti čisto odpuli, postaneš drug človek. To stare koke blazno pojezi in bi najraje vložile tožbo proti diskriminaciji.
https://www.youtube.com/watch?v=lVN1Apz45AE
Ko pride mlado brhko dekle..
https://www.youtube.com/watch?v=_oAgkTwFRuM
Forum je zaprt za komentiranje.