kaj ženske najbolj nakuri ♥
Stara baba pa reagira takole..
https://www.youtube.com/watch?v=YtcJ7gvJP0Q#t=18s
kaj je to odrasla baba? A to so postarane kure, ki si na portalih deda iščejo?
kaj je to odrasla baba? A to so postarane kure, ki si na portalih deda iščejo?[/quote]
pajki, tudi ce ti povem, ne bos verjel/ razumel. To je zate, kot jeti. 🙂
Pajk ma prov.. te stare kure so sam postarane najstnice.. Če bi katerakoli popila eliksir mladosti (za zunanjost), bi spet postala ista kura kot je bla, prijazne etc postanejo samo zato, ker MORAJO bit, da se sploh še kdo z njimi pogovarja. To se vidi pri “bivših” bajsah.. Prej vse sladke, ko pa shujšajo, so pa še večje bolj vzvišene od lepotnih kraljic.. Isto gre pri lepotnih operacijah etc..
https://www.youtube.com/watch?v=XJwRuNtvDTk
Stare razočarane babe, še vedno samske, na ločenem bivanju z namišljenimi partnerji, so isti šoder ko mlade. To samo Markoti verjemite, kako so nekaj ful drugačne. Stvar je samo v tem, da je njihova starost prehitela njihove ambicije. Pač, pri 35-ih je za v disko malo prestara. Pa njena stalna klientela gre na mlade. Ja kaj ji pa ostane. Markoti ali samskost..
Ja ampak to ni zarad manipuliranja. Njih najbolj razpizdi, ko jih ne šmirglaš, ker želijo pozornost, komplimente. Če se ne pogovarjaš z njo dovolj, bo to vzela, kot da nisi na njeni strani in te potem pljuvat začne.
Samske ženske se pri 30ih znajdejo na nikogaršnji zemlji.. Njihovi vrstniki oz rahlo starejši bi MLAJŠE.. Primerne bi bile pa za 40letnike, katerih pa nočejo 😀
https://danielmiessler.com/blog/the-dating-power-flip-at-age-30/
30letnice pričakujejo da sedaj ko so se zgonile, naštudirale, dokazale oz. so pač utrujene, da sedaj bi pa vrstniki prišli.. No go man.. Ja razni betas, katreih pa nočejo. Želijo si alfa samce, k jasno gledajo maljše.. ČE pa jih hočejo 40letniki jim je pa grozno 😀
1,2,3.. pa so 30.. no če se sprijaznijo je tud plan B dober, če pa ne, pa ostanejo samske ovele tetice oz trnuljčice, granny edition:D
Bistvo iz članka oz. kar je rekel spajder..
1.) Many attractive women in their 20s reject all but the most attractive and powerful men
2.) Many of those men go on to become more attractive and powerful in their 30s and 40s
3.) When those women turn 30, they become less marketable and are surprised to learn that the top men don’t want them—because they’re chasing the young women they used to be
:))))
hahaha, kolk ste tipi tle do skrajnosti patetični:
– ženska vam pove, da ste luzerji in da ji dajte mir, ker ste totalni kreteni
– za vas je to potrditev, da ste na pravi poti. ker zanika, da ste ji všeč, je po vaši kurji logiki priznala, da ste ji ful hudi tipi
– da bi jo “zaje.bali” jo ignorirate in kao osvajate še 15 drugih vpričo nje, ker se vam zdi, da se bo ful zasekirala :)))))))
– obvestite jo še, da je grda, stara in debela ku.rba, s katero nočete imet nič.
Ko vas ženska potem totalno skensla, ignorira smse in obupane klice, pridete jokat na forum, kako so vse ku.rbe, materialistke in lažnivke. :)))))) ni čudno, da imate probleme :))))))
Skor kot ti. Ko te vsi jebachi, dx-i, junaki nočnih šankov…skenslajo in se moraš zadovoljiti z staruhom v poceni avtu, prihrumiš na forum jamrat, kakšni so dedci.
to smo že obdelali 🙂 moški so zakon, sami vi ste pi.čke.
in sploh nikoli nisem jamrala kakšni so moški, niti omenjala, da bi me kdorkoli izkoriščal, kot to počnete vi, ki ste večne “žrtve”. zato ker zgube skenslam in se mi s takimi ni treba družit. da ste skenslani, jokate vi 🙂 5 minut po tistem, ko se nehate hvalit, kako vas ženske ne zanimajo, in se vam zareče, da vas je ena prizadela in nimate vač jajc bit v zvezi. skratka PI.ČKE. ne MOŠKI 🙂
Vem ja. Ti poznaš cel kup tipov, ki so ti všeč. Samo vprašanje je, zakaj ti nisi nobenemu od njih material za resno partnerko.
Dedci imajo pač okus.:)))))))
si že res smešen s tem, ko me poskušaš prepričat, da me moj sploh ne mara 🙂 ko bodo tvoji možgani s kapaciteto amebe končno doumeli, da ženskam poroka in otroci niso več nuja ampak stvar izbire, ti bo tudi jasno, da si samski, ker te pač nobena noče 🙂 tudi tiste polpismene pastirice ne. so vse za resno zvezo našle nekoga boljšega 🙂 zato si pa izpadel iz zveze prizadet in razočaran – če bi jo ti zapustil, kot se hvališ, kako znaš ženske obračat, tudo ne bi bil prizadet. ampak zapuščen si bil ti, ne obratno.
še enkrat, moje sožalje :)))))
Urbane kmetice ste pač izpadle iz lige “poroka”, zato sebe prepričujete, kako so tista vaša poceni kurbirska razmerja zveze. Ma glej, ne prepričaš me, no. Če bi ti bila res to, kar bi rada bila, ne bi kar naprej tu o sinčkih fantazirala. Ti tolk o sinčkih pišeš, da samo take poznaš. Falirance, luzerje in sinčke. To je tvoja družba. Zato tudi to v meni vidiš. Informacije, ki ti jih jaz posredujem, takoj preslikaš v svoj fužinski svet sinčkov, kurb in taksistov.
Sori stara, okoli tebe ni nobenih uspešnežev. Če bi bili, ne bi tolk o sinčkih pisala, povsod sinčke videla…Moje sožalje..:)))))
med sinčke spadaš kar sam. če bi tvoja teorija držala, bi bilo to samo moje mnenje. ampak so istih misli vse ženske, ki te poznajo 🙂 si pač izrodek, izmeček družbe, nekoristnež, ki ne prispeva ničesar k skupnemu dobremu. lenuh, ki se mu ne da delat in egoist, ki misli, da je sam na svetu. volilna pravica ti je bila podeljena po krivici. v realnem življenju se vsi z gnusom obračajo stran od tebe, zato pa si tu VSAK DAN OB VSEH URAH. še kurbe ti nočejo za denar dat nog narazen, drugače bi bil istega mnenja kot Dater (ampak on je že eno stopnjo višje od tebe). primeren si kvečjemu za na goli otok in prisilno delo, da bi si vsaj za spanje in hrano zaslužil, namesto da cuzaš razne oblike socialne pomoči, ki jih nisi vreden.
Uh. Stara, tebi marsikaj leži na duši. Še hujše probleme imaš, kot sem si mislil.
Ampak glej. Jaz sem tak, kot sem. Kje pa je tebi pamet, da se na lepo sončno nedeljo tu z mano kregaš? Kje je tvoj dec? Kje je tvoje izpopolnjeno življenje?
Se vidiš, kaj si delaš. Raje tu gor mene žališ.
Stara globoko v dreku si. resno. Ajde…
eh, spajder, že 7x si se poslovil, pa se še vedno po trebuhu plaziš za mano :)))) upam, da ne pričakuješ od mene, da te bom prosila, da ostani??? :)))
je iz avijona očitno, da se obupano za ženskami sliniš in ne znaš odnehat 🙂 mogoče bi moral najprej svoje travme reševat, preden ugotavljaš, kake probleme imamo drugi, ki nas partnerji bojda ne marajo :)))
Bo že držalo, da je resnic toliko, kot je vpletenih v zgodbo… Ti se kar trmasto drži svoje resnice, če se ti zdi, da je tako bolje. Je pa zanimivo, kako hitro nekateri moški po eni strani terjajo priznavanje raznolikosti znotraj moškega spola, po drugi strani pa ves ženski spol zaokrožijo na eno samo in edino enačbo.
pi.z.daste zaostali
koliko časa rabite, da dojamete temico in v njej tipkate … četudi idiotizme znane že 10 + let
Če ji ne moreš vzbuditi lepih občutkov, ji daj pa vsaj slabe a ne. :)) Ne pozabi pa, da dobiš, kar daš.
Meja med slabimi in dobrimi občutki je zelo tanka…baba en dan kavsa z dedcem, drugi dan pa je zanjo že prekleti prasec, ker je izvedela, da je kavsal z drugo. Recimo.
Ženske najbol nakuri, če se za njih ne zmeniš, medtem ko se obnašaš kot vidiš kakšno lepo in potem jo gledajo kot tupe, le kaj je na njej.. jo skenirajo od glave do pete in nazaj, da bi videle kaj bi lahko replicirale.. To še toliko bolj velja, če gre za starejše ženske/gospe (nad 30), medtem ko gre mimo kaka mlada( 20 +/-5let:) https://www.youtube.com/watch?v=lVN1Apz45AE
Ali pa ko si do njih inderefenten, hladen.. Ko pa pride mlada, si ves smejoč, sladek, se ti čisto odpuli, postaneš drug človek. To stare koke blazno pojezi in bi najraje vložile tožbo proti diskriminaciji.
https://www.youtube.com/watch?v=lVN1Apz45AE%5B/quote%5D
Za nekoga, ki ne prebavlja starih kok, imaš nekam veliko izkušenj z njimi. :0
gostja in ti si se čist not najdla:)
noup, nimam takih težav 😉 zanimivo ga je/te brati. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.