Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj žensko pri 45 + najbolj postara?

Kaj žensko pri 45 + najbolj postara?

Oprsje – zgubano kot harmonika in

Sivi lasje

Družba take osebe kot si ti, ni hujšega.

Življenje, ti povem. Prav nič drugega.

    Tudi v hosti smo prisli do petdeset, sam še živimo, kajti obstaja lajf po tridesetem.

 

Žensko najbolj postara siten moški in toksična tašča.

Kratki lasje, debelost, ležanje na soncu, nič telovadbe,…

Ja vem spet bo kako imajo debeluharce bolj napeto kožo in manj gub… Ja lahko imajo še tako napeto kožo pa zgledajo stare… Poglejte oddajo Življenje na tehtnici… Meni vsi izgledajo 50, 60 +. Pa ima ena 22 let, meni zgleda 50+…

Psiha.

Huda bolezen, slabi zobje, redki, nesvetleči in slabi lasje, hude skrbi, zaradi katerih človek hodi ves prepognjen s pogledom v tla.

Najprej in predvsem pa kajenje.

Pri 45 jih dosti izgleda slabo zaradi stresa, depresije in kak ženska ni več sposobna normalno zanositi je stara. Tudi samo materinstvo doda veliko.

Drugo pa oblačila, ko nase navlečejo pajkice, pač to ni za to starost, to je za mlade. Naša šefica recimo že pri 39 za na odpad, niti vscal se ne bi nanjo. Posledica je ločitev, stres, ni si opomogla, pa lahko nase navleče puder in 10 ajlajnerjev.

nekatere ženske pri teh letih imajo lepše joške kot osemnajst letnice. 🥰

Karakter.

Če je v faco suha sliva, sivi lasje, čudne obrvi, nič make upa, neurejena, zastarela očala, torbica, ki ne sodi k obleki…

Ne. Negativen odnos do življenja. Nizka energija – lenoba. Nerganje. Pritoževanje. Jamranje. Zateženost.

Majhni otroci, nosečniski  trebuhi.

Jaz imam pa čist gladek dekolte, res čist gladek. Nekaj gubic je okoli oci. . Najbolj žensko postarajo sivi lasje, sploh če je narastek na kakšne rdeče odtenke las in pa postara višek kilogramov.

Vse to sem jaz trdil, kar je zgoraj našteto- kratki sivi lasje, okorna hoja, slaba drža, neurejena, nenaličena, preveč kilogramov, sitnoba…

Mater, sem pa ostal brez sape, ko sem videl njo – fajn prek 50, če ne več, kaka kila viška, v razvlečeni majici in širokih kavbojkah, kratki sivi lasje, brez modrčka…. Ampak pubeci! Hoja dinamična, pogled bliskajoč, zobje ko biseri, glas pa, da te zadene direkt v dno duše!
Nataša Dolenc je imela podobnega – tak nizek, skoraj bariton, ampak zveneč, lahko bi jo poslušal celo noč.
In seveda vsebina govora! Polno optimizma, energije, smeha, brez eeee, aaaaaa, … vse je imelo smisel, vse je bilo tako, kot da si taval po oceanu in prvič prišel zares tja, kamor spadaš. Domače, intimno, seksi, zapeljivo ko hudir.

Ta me je pa napalila, kot že leta ne nobena. Mater, kaka baba! Tisti, ki jo ima, lahko trdi, da je našel raj. Stvarno. Pa mora bit pravi ded, ta nekega šluteka ziher ne bi imela. Raketa.

naše ženske najbolj postara delo v službi. Večina jih rinta po cele dneve.

napačno izbrana garderoba lahko žensko za nekaj let postara. 😮

Druzenje z idioti.

Vsekakor sivi lasje, grdi zobje in kajenje, kako to zguba obraz je neverjetno, če primerjaš ženske, ki kadijo in ženske, ki ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Cene, 07.10.2024 ob 15:03

naše ženske najbolj postara delo v službi. Večina jih rinta po cele dneve.

Ma ne vem, Cene. Osebno opažam, da so prej in bolj postarane gospodinje, tiste, ki sploh ne hodijo v službo. Ali pa takšne, ki imajo silnega in konzervativnega moža, ki misli, da so vsa gospodinjska opravila njena skrb, čeprav hodi v službo. Takšne so pa res zgarane. Tiste v enakopravnih partnerstvih in uspešne v karieri so navadno dolgo mladostne in urejene. Ker so notranje zadovoljne, izpolnjene tako v zasebnem kot v poklicnem življenju.

Odgovor na objavo uporabnika
pod krinko, 07.10.2024 ob 12:38

Oprsje – zgubano kot harmonika in

Sivi lasje

Mogoče je tvoj MAMA takšna.

Jaz nisem, imam 52 let, niti malo ne zgubanih ne povešenih, osebnega trenerja, se urejam, sivi lasje so pobarvani v svetlo rjavo izgledam fukiš.

Kot za šalo dobim 15 let mlajšega, mi je pa žal, da tvoja mami tega ne zmore😁🤣🤣🤣😂😩

 

Igranje žrtve, zagrenjenost, predvsem pa zamere in (ta zmaga) maščevalnost.
Agresivnost in valjenje krivde na druge sta tudi tu nekje.

Samo poglejte izraz na obrazu nekoga, ki žali, govori grdo o drugih ali sebi, obtožuje, kuha zamere … Tak izraz ima posledice: vtisne se v obraz. Če ni notranje lepote, ni zunanje. In obratno.

To so najboljša leta, če delaš, si kaj ustvariš in imaš svoje finance in kariero. Maš vse, deda in šiht lahko pošlješ nekam. Prideš si k pameti in družba na more več vplivati nate z bednimi komentarji, kot so naprimer zgoraj.

Tu se tudi že vidi, kdo si je kaj ustvaril in kdo nič, taki ponavadi bluzijo in jamrajo ali pa so ločeni in zafrustrirani.

Edini pomemben pogoj je zdravje. Po 45. se že začnejo hude bolezni, še posebej pri ženskah, ki živijo stresno življenje.

Moja tanova partnerka pri 48 letih res odlično zgleda.

Pri svojih mladih letih pa za mene sploh ne bi bila zanimiva…

Je zapeljiva in skrbi na svoj izgled.

Dobra postava prijeten videz in smisel za oblačenje da ženski tisto kar moški išče.

Ni čudno da se reče da imajo take ženske lahko tudi več moških…..

New Report

Close