Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj žensko pri 45 + najbolj postara?

Kaj žensko pri 45 + najbolj postara?

dramakvinski tečni zajedljivi moški, ki v ženski vidijo le hodeče mednožje za praznit svoja polna jajca polna stresa. In ko v njo daje ta stres, se na njej kaže to.. vse ženske, ki se fukarijo naokoli, so starejše za vidt, vse ženske, ki so v vezi s temi polnojajčneži ki jo imajo le za praznjenje so starejše in zmozgane za vidt.

Po drugi strani imaš pa nas samske, ki se ne petljamo s takimi tipi in nam dajo dosti let manj. Meni osebno, še letos velikokrat slišano, 30 let.

Partner kot je avtor!

Imam 48letno partnerico, ki se ne barva. Ima sive do ramen dolge lase, je vitka, vitalna in polna humorja. Je ne zamenjam za pol mlajšo, pobarvano in umetno.

Najbolj jo postara tečen dedec, ki je povrhu še škrt, namesto da bi na široko za svojo ženo odprl tisti debel tošelj…

Sem 45+ in najbolj me postarajo takšni kreteni kot je avtor. Mislim, da mi tvoja kvaliteta ne seže niti do gležnja in moj izgled te že na daleč prekrije s senco. Idiot pač

Odgovor na objavo uporabnika
Mene ni, 07.10.2024 ob 12:48

Kratki lasje, debelost, ležanje na soncu, nič telovadbe,…

Ja vem spet bo kako imajo debeluharce bolj napeto kožo in manj gub… Ja lahko imajo še tako napeto kožo pa zgledajo stare… Poglejte oddajo Življenje na tehtnici… Meni vsi izgledajo 50, 60 +. Pa ima ena 22 let, meni zgleda 50+…

Ma tista bi izgledala stara 50 let tudi če bi imela 50 kil manj, ker je pač tako starikovo zrihtana. Očala, frizura, pa še take “tetkaste” poteze obraza ima. Spomni se Indire. Ti je izgledala stara 50, ko je stopila v šov? Kljub vsem kg je bilo videti, da je mlada punca. Kako je nekdo videti star oz mlad je odvisno od več stvari. Koliko ima gub, kakšne so poteze obraza, kakšni so lasje (kratki in sivi lasje postarajo, pa če se na glavo postavite), kako je človek oblečen, kakšno držo telesa ima, kakšen make up……

Tam ena piše da ima v teh letih najstnike v šoli. Zato je treba meti otroke ko si mlad.
Ko si 50 mora najmlajši že zaključevati faks. Ne pa najstnik doma😱

Odgovor na objavo uporabnika
Cene, 07.10.2024 ob 15:03

naše ženske najbolj postara delo v službi. Večina jih rinta po cele dneve.

Žal drži. Vidim tudi pri sebi. Ko sem na dopustu še nekako izgledam, sicer pa ena utrujena žalost, sploh ob koncu kakšnega projekta. Pa nisem debela, niti nimam kaj dost gub ali sivih las. Gledam fotke moje mame pri teh letih in ugotavljam, da je izgledala veliko bolje. Imela je nezahtevno službo.

New Report

Close