Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj zraven čevapov

kaj zraven čevapov

Kako pa ti ajvar ješ, poleg česa?

Šopska solata-njamiii, ajvar, namaz s papriko, lutenica, kajmak… Pečena zelenjava

ja, seveda, to gre k marelični marmeladi…

ja, seveda, to gre k marelični marmeladi…
[/quote]

In Slivovim cmokom.

Obvezen trojček: čevapi, pivo, mlada čebula… pivo…ena fejst baba… cigaret.. pivo

Na koncu se spodobi še rignit in prdnit.

[/quote]

A čisto čisto na koncu?

Šobsko solato.

Preveč maščobe je za nas nekatere kombinacija kajmak+ćevap—-. Meni kajmak sede na: kos kruha, pa pol čebule gor. Brez čevapov. Ker mi je oboje skupaj preveč mastno. Jebiga,pač pri 40+ pazim z razlogom po tem, ko sem dalal 25 kg dol.

in ja, jem tudi zaseko- če ni od domačega “dilerja”, je pa trenutno ta iz Hoferja dobra, tista, ki že ima not čebulo-fajn je, ker ni preslana….

https://www.youtube.com/watch?v=MwhFYJATBk4

Dobro, ampak vseeno ne razumem, kako imate tako grozno mastne čevape, če so pečeni na žaru?

Hahaha, saj to je catch – ker ti ne vidiš, ker se scedi dol po žaru. V ponvi se iz kupljenih ćvapa. ( ala Hofer – tisti goveji ali leskovaćki – 800 gramov teže v embalaži) scedi pol jogurtovega lončka maščobce… Ja, ja. ….

No, jaz delam doma svoje, kupim meso od pravega dela kravetine, pa ni težav s retiranim maščenjem…..

Če pečeš na žaru, te scejene maščobe verjetno ne loviš spšodaj v kozarčke, a ne?
In če si nekdo zaseko na kruh maže, ga tudi vsake toliko čevapčič (s kajmakom ali brez) ne bo utopil v holesterolu :p

Ne razumem npr. ljudi ki jedo to vsak dan, za kosilo in večerjo. A se jim ne upira ta maščoba, se ne bojijo bolezni, raka na črevesju??
Pa še debeli so.
Samo to mlatijo. 🙁
Od te hrane nimajo nič, nič uporabno/kvalitetno za organizem.

Yo, ne ponavljaj stare napake in ne picajzlaj za prazen nič…. je bilo luštno, ko ni bilo tvoojega picajzlanja za brat nekaj časa.

in pojdi v kot, ker nisi sposobno širine.

Yo, ne ponavljaj stare napake in ne picajzlaj za prazen nič…. je bilo luštno, ko ni bilo tvoojega picajzlanja za brat nekaj časa.
[/quote]

Verjamem, da te muči, če ni samo plosk plosk in istih mnenj, kot je tvoje. Ampak sprijazni se, tole je forum, na katerem ljudje debatiramo, ne samo lajke popamo.

lubenico, lepinje, tortilje, kečap, ajvar, majoneza, pečena zelenjava, čebula, krompirjeva solata, srbska solata, francoska solata, kimchi…..

in pojdi v kot, ker nisi sposobno širine.
[/quote]

Ti si speci svoj čevap in da na široko daj v usta.
Omejeno tele. Neumno! Polarno.

K marmeladi, Yo;))))

K marmeladi, Yo;))))
[/quote]

Hahahaa, dobro si jo -da ne bo picajzlala non stop.

Hahahaa, dobro si jo -da ne bo picajzlala non stop.
[/quote]

Ja, full dobr. Sploh za take, ki ali ne berejo ali pa še najbolj enostavne teme ne štekajo. Verjamem, da vam je težko. Ali pa tudi ne, saj če se ne zavedaš, kako glup izpadeš, niti ne boli :p

New Report

Close