Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAJENJE

KAJENJE

V reviji sem zasledila “nekadilec v 24 urah”. Je kdo mogoče že poizkusil tableto s takojšnjim učinkom in dolgoročno proti-nikotinsko formulo za prenehanje kajenja. Mislim, da se ta tabletka imenuje STOP TOBAK. Je res, da tako hitro in učinkovito pomaga? Sprašujem, ker bi jo priporočila znancu, ki se ne more in more odvaditi kajenja.

A lahko tu poveš kje si videla to reklamo in kje se kupi to tableto
lp

Ja, a poznaš koga, ki bi mu uspelo zgubit apetit s tableto?
Ker, če ga, mi prosim posreduj njegov mail…

Ja, jaz pa poznam tableto, ki nadomesti en obrok…

Halo, pa kaj je z vami, sploh ne govorim o tableti, ki nadomesti obrok, sploh ne govorim o tableti za apetit itd. itd., Govorim o tableti STOP TOBAK, ki jo sedaj sem ugotovila po tel. imeniku oglašuje firma VITKOST d.o.o. tel 02/6141410 in je objavljena v reviji BONBON. Zato prosim, da na vprašanje odgovarjajo samo tiste, ki imajo resen namen, zajebavanja ne potrebujem.

Hvala

glede na to, da so ravnokar prišle na trg tudi tablete proti kajenju, za katere rabiš recept, bi se raje obrnila na os. zdravnika, kot da plačujem enemu d.o.o., nekaj, kar je po vsej verjetnosti natega

Sporočite, če imajo kakšen učinek rožica

Oprosti, ampak tudi če je na recept, se plača.

ja, seveda se plača, ampak imam malo več zaupanja v učinkovitost take tablete, ki se dobi na recept, kot pa v en blažev žegen ,ki ga prodaja nek d.o.o.

Za to tableto še nisem slišala, se mi zdi pa skoraj nemogoče, da bi človek pojedel eno tableto in nehal kaditi.
Sama sem nehala tako, da sem pri svojem zdravniku dobila tablete Zyban, so precej drage, bile so nekaj čez 20.000 SIT in jemlje se jih 3 mesece. Pa voljo moraš imeti, nič ti ne priplava po župi. Preprečijo pa tisto nikotinsko krizo, ko bi se brez cigareta kar tresel.

Za prenehanje kajenja ne pomaga nobena tableta, obliž, zvečilni,… ampak le trdna volja. Vsi ostali nikotinski nadomestki služijo kot pomoč pri odvajanju od kajenja. Če pa je volja do prenehanja dovolj trdna in ni večjih abstinenčnih kriz, se da tudi brez nadomestkov. Odločiti se je treba in vztrajati.
Lenchi, bivša kadilka.

New Report

Close