Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kak naj mojega navadim da bo v gatah spal? (brez zamere je malo packasta tema)

Kak naj mojega navadim da bo v gatah spal? (brez zamere je malo packasta tema)

Ceprav: kje ste pa tiste, ki zagovarjate, da dedec mora bit dedec – vonj pod pazduho, smrdljive noge in (iz te teme razvidno) tarzancki, pa pol kugl-lagerji po postelji? ne pa tisti sluzasti metroseksualci, ki se parfumirajo bolj od svojih zensk???

(ok, ampak un prizor z drekci mi pa se vedno hodi po glavi, bljak)

Jaz si po kakanju ne umijem ritke, si jo pa umijem vsak dan, ko preden grem spat… Že to je dovolj, da se vzdržuje nek nivo higiene…

takoj se odseli v drugo sobo

itak da NI, ti še veš ne kakšni prasci in prasi.. hodijo po svetu, za bruhat[/quote]
zgleda da sem res za luno :-))

mislm … tud v sanjah si ne znam predstavljat, da bi bla v postli poleg tazga teca, kaj šele da bi se ga dotikala, seksala z njim??? ma ga ni denarja FUJ!

ženske ki imate take modele v postli? pa kako to tolerirate? kako se tazga deca sploh lahko dotaknete? kako živite s tem? men se bruha, ko samo razmišljam tole …[/quote]

Samo v opozorilo. Če je že sedaj tak, potem bo na starost samo slabši. Moj stari oče se tudi ni rad umival, moja babica je norela zaradi tega in izgubila vse spoštovanje do njega. Ko je prišel v srednja leta, si je zobe umil samo tedaj, ko je moral iti h zobozdravniku….

O, fuj 🙁

Je že res da je moški lahko konkretno nemaren, dotični pa paradira..

V času ko sem še opravljal vzdrževalna dela po mestu, pa sem videl ne samo nemarnost, temveč gnusnost ki je težko opisljiva… Od rjavih pod ritjo raztrganih rjuh, polno kuhno ščurkov, glist po kopalnici, spanja s psom, do več mesecev starih uporabljenih vložkov pod posteljo… In to pri ženskah raznih starosti…

Ja saj tak mi reče da če bi ga rada mela mi ne bi smrdelo. Pa da jaz njemu nikoli ne smrdim pa tudi če se ne operem. Ne vem če nima kaj z nosom narobe?
Je pa res da ni to neka dolga veza. Eno leto.[/quote]

in zaradi ene klobase prenašaš to svinjarijo? pa kaj se ti sploh ceniš?????

In to ima še ime, različna imena. Prvič slišim, niti pomislila nisem, da so lahko ljudje tako nemarni aaaa
In potem se zdražate, če spi kaka s psom.
Fuj ej..mi dela slabo…človeški drek.

Pri nas to nebi šlo midva si namreč rada en drugemu liževa anus in na krej pameti mi ne pride, da bi ga polizala, če si ne umije rinčka tako kot se spodobi. Čokolado jem samo tisto iz ovitka.

Verjamem, da so taki. Ampak ni mi jasno kakšne ženske so z njimi?
Poznam enega, ki se preprosto nikoli ne tušira. Preoblačenje je bolj redko, glede na njeg smrad, ki se širi okrog njega. Umije se malce po lici, malce noge in to je to. Pa enkrat na teden ali dva tedna opere lase.
Samo že vrsto let je samski, ker ga nobena noče.

Joj, joj. Jaz res ne vem, na katerem planetu živim, ampak dejansko si tudi v sanjah ne bi mogla kaj takega predstavljat, kaj šele, da je mogoče.
In nekatere imate podobne partnerje, torej ni osamljen primer.

Ampak pri rezanju dreadov sem pa dol padla od smeha, čeprav je vizualno pa res ogabno do konca.

Nasveta pa nimam, če ga imaš rada, ne vem, verjetno bolje ne bo, sploh če se njemu to ne zdi nič takega.
Zase vem, da s takim človekom res ne bi mogla biti, ljubezen gor ali dol.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Hudo! Edina rešitev je, da mu poveš kaj čutiš oz kaj ni prav. Če bo zamera bo že prebolev. Ene osnove higiene pa bi pri svojih letih že moral imeti. Ne vem pa zakaj te je to sedaj začelo motiti?

Ja saj vem da bi mogla se pogovorit z njim. Samo kaj ko pa lahko v naprej povem kaj mi bo reku. Pa da ni trebam bit z njim če se mi gnjusi.
Saj za drekece mu nisem niti rekla ker je meni nerodno če me zastopite. kak naj to rečem: čuj, od tvoje riti drekeci posušeni po pojstli letijo.
Pa zdi se mi da je bolj hudo ko se redi zadnje čase. Ker tudi ni več tak okreten in teško pride z roko zadi.

Ali je čista provokacija ali pa je avtorica ena nagnusna nemarnica. Le kakšna bi lahko bila drugače ženska, da seksa in spi v postelji z drekom?
Enaka kot on. Samo to je možno.
Si potem drug drugemu tarzane oz. drede ali kako se reče dol potrgata? Ali seksata kar tako oba usrana?
Ženska, ki kaj da na higieno, namreč ne bi spala s takim, še manj seksala s takim.

Oprosti, samo ne vem, kdo je bolj počen – on ali ti?

Bo res kar držalo, da je bolje spat s psi v postelji kot z nekaterimi ljudmi (pa moji psi ne spijo v postelji).

A ti se kaj ceniš sploh? In zakaj ti je nerodno? Ker njemu drek z riti pada? Daj mi povej, kako potem zgleda seks s takim umazancem?

po mojem si je drekece kr z roko dol dal, pa nafrcu po postli
ker, če se zasuši na dlake, kr tko zihr ne odpade..
hahahahahha

Mislim…glede na to, da še vedno gledaš takega svinjakarja ob sebi že eno leto te že ne moti toliko.

No, ti si živ dokaz kako se eni delate fine. Če obstajajo prav imena za te pojave, potem pa je to kar precej razširjeno, ane? Šef že ve…
Saj ne rečem, kar je preveč je preveč. Ampak da bi pa imela tipa, ki bi več čepel v kopalnici in se buljil v špegu kot jaz pa ga tudi nočem videt.

Se delate fine, ti bi raje imela umazanca a ne?
Veš, če se tuširaš, ti ni treba še v ogledalo buljit. Jaz se tuširam, ampak se ne gledam v ogledalo.

Nimate pojma, kaj moramo nekateri prenašati. Moj je isti pacek, da ne rečem kaj hujšega, govorim mu non-stop na fin in prijazen način, pa na malo manj fin način, pa že na meji kričanja, pa nič.

Zdaj sem se odločila, da vržem tuš ven in dam v kopalnico kad. Notri bom vsaj 1x tedensko nalila vodo in ga dobesedno fuknila not. Samo ga bom postavila pred dejstvo, “ajde gremo, voda je pripravljena”, ker več ne vem kaj naj. Ker tudi ko gre pod tuš, je to samo rahlo tuširanje.

Mene je sram in o tem ne govorim z nikomer, posteljnino perem non-stop in mi pred časom soseda pravi, a vi tudi skoz posteljnino perete tako kot jaz. Veste moj se noče umivat in se venomer kregama, me je že s palco naganjal okrog hiše, ko sem ga v kopalnico pošiljala. In zato imam več pranja, kot če bi imela pri hiši dojenčka.

Ma večina imamo podobne težave, vendar o tem pa ne govorimo, vsaj večina ne, ker nas je sram, čeprav bi moralo biti sram vsrance. Pa naj gre vse skupaj k hudiču, ker na stara leta se pa zaradi tega tudi ne bom ločevala.

Ti mu kar po domače povej ,da ne bo dobil več fukat ,če se ne bo vsaj vsak večer stuširal;-)

Zakaj moraš to prenašati?
Res ne vidim enega samega razloga, da bi morala prenašat gnusobo v svoji postelji in potem prati za njim.
Drugače pa moški ne postanejo čez noč taki. IZbrale ste ga takega kot je.

Tako, da ja bolje je, da o tem molčite, ker vsakmu bo zelo čudno zakaj ste skupaj z gnuskotom.

Ali so vaju na silo poročili ali je bil edini moški na tvojem planetu? Verjetno ni tak prašič postal šele včeraj. Takega prasca bi odpikala že po prvem seksu. Ženske, ženske, kaj vam je, da se spentljate s takimi izmečki in celo živite z njimi?

jezus kaki šleper… :-O

Aja, sem že mislila, da je to moj ravnokar bivši, pa vidim, da je ta tvoj že vrsto let samski.

New Report

Close