Kak naj mojega navadim da bo v gatah spal? (brez zamere je malo packasta tema)
ma ti si pa tud ena najdeš drek v postli pa ti je bed rečt, da uboga svinja ne bo užaljena
nahrult prasca pa s hlodom pretepst!!! da se v sosednjo vas sliš kwa za vraga si pa misl drek pušat za sabo… sej ni v hlevu…
po mojem mnenju si ena navadna mevža od babe prava ženska bi ga sfaširala, da se tud pisnt neb upu kok ma kdo koga rd
če te ma on rd, se bo umil in ti ne bo drek nosu v postlo
če te ma rad, te ne bo pustu, če mu poveš kaj dela… sej nis ti kriva… on pušča drek za sabo… kaj za vraga ti tle ni jasno???
Okako sem se narezala ej.
Me res zanima kako ste resle s prasci.
Vas razumem.mam jz tud kosmatga in not se ujame svasta milega.od enih belih nitk do crnih svalkov!!!!!!
Je pa res kosmat tko naskravzlan.
Ponavad ko gledava tv
Se coka po jajcih in neki frca.najprej sploh nisem skapurala kaj pocne.
Pa po prsih se tudi coha in ima zobotrebc v usth
Pol si pa puca za nohti kar je nacohal.
Sram me je zanjega.
Zdej ze 3dni spim stran od njega.
Pa opazla sem da to dela sam takrat ko je pred tv al pa racunalnikom.
Ma kaj ma tok za frcat no.
Punce, nimate pojma kaj vidimo v bolnišnicah tisti, ki tam delamo. Kaj to vidimo?! To so ljudje, ki smrdijo, to so ljudje, ki si gat niso zamenjal po cel teden, alpa štirinajst dni. Da vam ne govorim o nohtih na nogah, da vam ne govorim o zanemarjenosti… to je svinjarija. Resno. Najhuje je, ko pripeljejo recimo nekoga, ki si je v službi recmo poškodaval neki, ali pa da je kaj padlo na njega, ali pa da se je onesvestu. Ko ga dejansko slečemo… Tut bruhale so že medicinske sestre pa kakšen od dohtarjev tut. Tiči so bli tut beli od zasušenega sranja, dlake pa tko skupi sfalkane na riti, da so sse kraste nardile. Vse vidmo ko damo svečko za odvajanje, vse vidmo, ko slikamo recimo zlomljeno nogo, pa ga je treba sezut pa štumf dol vzet. Ampak niso samo tipi. Tudi ženske. In to punce, našminkane ko vrag, gate pa še od enega tedna nazaj malo od menstre popacane pa zasušene od belega toka. Noge srmrdijo, pa od glivic vse odprte…
Jaz se 2x na dan tuširam (pozimi 1x) in mi je higiena na prvem mestu, najprej je umito telo in sveži lasje, potem pa mejkap in lepa obleka. Pa menjat čevlje, ko začnejo smrdeti, skrbet za zobe in zadah … mislim, to so ja osnove! Enako učim otroke, z možem pa tudi ne bi bila dolgo skupaj, če se ne bi umival. En znan slovenski psiholog pravi, da mora iti moški k ženski “kot v svetišče”, umit, urejen in z največjim spoštovanjem.
Ta tiste, ki morate delati s packi (medicinske sestre, frizerji, kozmetičarke …) – sočustvujem! Zato sem si sama izbrala poklic, kjer tega ni.