Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako barvo za pirhe

Kako barvo za pirhe

z rok?????

Pametnjakovička sem mislila, da bo že šlo s citronsko, varekino, vanishem ali čimerkoli že, saj je to hudiča jedilna barva, ki jo smeš pojest, a ne? Zdaj pa imam totalno plavo zelene roke in niti pikica ne gre stran!

Ideje?

Kakšno barvo pa imaš? Za beton? Meni je šla malo dol z navadnim milom, pa ene parkrat sem si vmes še roke umila.

Humer, barva za jajca, kupila v Mečkatorju.

Pomij posodo na roke 🙂 Meni je šlo dol.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ja pomivaj posodo.
Jutri pojdite v en bazen plavat.

Drugo leto pa ene rokavice gor.

Ker najbolj se barva zažre okoli nohtov, pod nohti……….kriza.

Zato jih jaz barvam samo v čebulnih olupkih………..potem pa s flomastri gor kaj narišem, napišem..

Že kakšen dan prej jih skuham, nato rišem …… – saj kuhana jajca lahko ješ še en teden.

Dodatek solati (regratu), pa zajtrk pa …………….

Po praznikih jih pa res ne smem vedet ene 3 tedne – razen moških ha ha ha ha ha.

Sama sem nekaj ostankov rdeče barve očistila s krtačko in nekaj čistega alkohola.

Joj, Ropotulja – smo tudi letos nekaj v čebulnih olupkih, že pred leti smo dale gor regratov list, deteljo…. letos pa sem odkrila, kako se da fino skraspat vzorčke s kakšnim nožkom.

Se zahvalim tudi nevemkateri, ki je dala idejo za barvanje v črnem vinu. So dobili pirhi temno modro-vijolično barvo s srebrnimi kristalčki :-))) in se je dalo še bolje skraspat vzorčke gor.

New Report

Close