Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako berete?

Kako berete?

Sede za mizo, leže na kavču, postelji? Držite knjigo nad sabo, imate knjigo pred sabo? Jaz leže, glavo si podpiram z roko, ki mi potem “zaspi”. Kako je pri vas? Kako to preprečiti? Knjige ne morem držati nad sabo, ker me potem spet boli roka.

Večinoma tudi leže na trebuhu in mi včasih enako zaspi roka.

Začnem na kavču z nogami na mizi in knjigo naslonjeno na noge. Dokler mi rit ne zaspi… potem pa pri mizi, ker tudi kadim poleg, a le v tem prostoru. Tudi kdaj stoje poleg štedilnika, ker ne morem odložiti knjige, kadar je napeto. Pa v počivalniku, roko na naslonu in potem mi spet tam roka zaspi.

Odgovor na objavo uporabnika
Branje, 26.12.2024 ob 08:26

Sede za mizo, leže na kavču, postelji? Držite knjigo nad sabo, imate knjigo pred sabo? Jaz leže, glavo si podpiram z roko, ki mi potem “zaspi”. Kako je pri vas? Kako to preprečiti? Knjige ne morem držati nad sabo, ker me potem spet boli roka.

Probaj z nogami v luft.☝️

Študijsko gradivo za mizo, romane ali na balkonu na super stolu, kjer imam podprte komolce, noge pa dam na steno ali ograjo.  Večinoma pa v postelji ponoči, ker ja takrat blažen mir..podprem glavo in en komolec, ki drži knjigo.

Zvečer v postelji v polsedečem položaju (podložim si par blazin). Knjigo tržim pred sabo. Bolj redko v fotelju- čez dan.

Na kavču z nogami na njem ali pa na bralnem stolu v svojem kotičku, v postelji pa sam par minut, ker ratam zaspana in pol ugasnem luč.

Z leve proti desni.

Ne berem.

Sede, s podloženim hrbtom, noge pokrčene  in na njih branje. V službi  je bolj kriza, ko so tolk fajn stoli s svetlobo v prostoru. Ne veš, kje te bolj moti, umetna svetloba ali kičma z vratom.

Na kavču v sede. Sem navajena sedet tako da imam stopala na sedalu (noge pokrčene) ali pa sedim po turško. Knjiga je na nogah.

Podobno sedim in berem v postelji. Doma redko berem za mizo.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 26.12.2024 ob 13:32

Z leve proti desni.

Ma nemoj. Resno?

😂😂😂

Na fotelju, noge na drug fotelj pokrčene, tako da lahko imam knjigo položeno na stegna.

Leže na kavču ali v postelji. Ampak ker berem knjige na e-bralniku ali telefonu, mi ni problema držati.

New Report

Close