Kako bi ravnali, fukfehtarji
, če bi se znašli v nemški verziji prizorišča javne zabave, kjer množica pritepencev z vzhoda spolno nadleguje domačinke, katerim vi nikdar niste mogli med noge, ker ste bili za njih vedno nekaj preveč tisto in premalo ono? Bi reskirali batine, da se izkažete za prave moške, prave odrešitelje, prave prince, ali bi vseeno pragmatično pogledali vstran in si mislili svoje? Mislim, jaz si ne predstavljam enega Markota, zaščitnika vseh žensk in njihovih kapric, da bi se zapodil v gručo majmunov in jim pokazal, kdo je tukaj gazda. Pa ni on edini med vami, ki si ga ne predstavljam v tej vlogi, samo od vseh vas ima najbolj prepoznaven imidž, jebiga. Legenda. Izrazit kot blagovna znamka. Če vprašate mene, jaz ne bi nič ukrepal. Lolek ko lolek, nimam kaj babam račune za njihovo osebno zaščito polagat, ker tudi ne iščem pičke od njih. Naj se izkažejo tisti, ki koristijo ali si prizadevajo, mar ne? Samo je problem, ker so med copatarji ponavadi zagovorniki žensk kot hkrati tudi zagovorniki preseljevanja ljudstev. Zagovarjali bi vsakega, ko pride med njimi do krvavih konfliktov, bi se pa skrili med svoje fascikle in sprenevedali. Zdaj imate fehtarji idealno priliko, da se izkažete za desce, ko začenja azijska mačo konkurenca trkati na vrata. Če tokrat ne boste bab prepričali, bodo šle počasi v burke in v feredže, potem vam bodo pa spet nedosegljive in prepovedane.
Fehtal bi tam, kjer ni spopadov.
F.F.
Marko bi samo mobitel vn povleku in poklical 113. In dokler bi policija pršla bi domačinka že vsa pretepena, zbičana, razdevičena obležala v mlaki krvi.
Z Markotom imate samo moški probleme.
Ženske smo povečini navdušene.
S tega lahko sklepamo, da je večina vzdevkov tvojih?
Zato se meni zdi, da tisti, ki so tako fokusirani na eno ozko skupino populacije so lahko le istospolno usmerjeni. Forumski nergači si morajo priznati, da so geji.
Ma sklepaj ti kar češ.
Samo jaz se ne spomnim, da bi tu katera čez Markota šinfala.
Ne vem no. Vprašaj. Moj glas ima.
Iz te zgodbe si ti vn potegnla, da je avtor gej? Amazing.
Zato se meni zdi, da tisti, ki so tako fokusirani na eno ozko skupino populacije so lahko le istospolno usmerjeni. Forumski nergači si morajo priznati, da so geji.[/quote]
No pa še ti povej Fišika. A je Marko taprau dedc al ni? Je. Eto, kaj sem rekla…. :))
Zato se meni zdi, da tisti, ki so tako fokusirani na eno ozko skupino populacije so lahko le istospolno usmerjeni. Forumski nergači si morajo priznati, da so geji.[/quote]
No pa še ti povej Fišika. A je Marko taprau dedc al ni? Je. Eto, kaj sem rekla…. :))[/quote]
A se moram opredeliti?:)
Sej zakaj pa bi? Je preveč prijazen do vs. Vaša desna roka, vedno pripravljen pomagat. Vaš 4life friendzonan prijatelj.
No pa še ti povej Fišika. A je Marko taprau dedc al ni? Je. Eto, kaj sem rekla…. :))[/quote]
A se moram opredeliti?:)[/quote]
Ne rabiš nič, saj vidiš, da se strinjava :)))
Meni je na trenutke enak frutolinotu, fidotu, spiderju. Zna skoz gonit isto lajno. Tudi njegovi pogledi so mi včasih tko scary:). Izbrala bi drugega favorita.
Sej zakaj pa bi? Je preveč prijazen do vs. Vaša desna roka, vedno pripravljen pomagat. Vaš 4life friendzonan prijatelj.[/quote]
To sploh ni res. Mislim, da bi se marsikatera zagnala, če ne bi vseskozi dajal jasne signale, da je zaseden in da ga druge ženske ne zanimajo.
Pa daj nam zaupaj kdo je to, evo, samo to še izvem, pol pa lohk tud umrem.
Da je teb kdo všeč. Ma ne noooo :))))
Pa daj nam zaupaj kdo je to, evo, samo to še izvem, pol pa lohk tud umrem.
Da je teb kdo všeč. Ma ne noooo :))))[/quote]
Tist k bo lahko sedel na njenem kavču…. 🙂
Ker nam danes ff vodijo države in svetovno politiko je prišlo do tega, da ljudje bežijo iz svojih domov.
Al pa, če je to zgolj naša usoda, ki se ji ne da ubežat?
Pa daj mi potem vsaj na ZS prišepni. Menda ni One ponucal vse moje gigabajte :)))
Pa daj mi potem vsaj na ZS prišepni. Menda ni One ponucal vse moje gigabajte :)))[/quote]
Ammmmm… mislim, da ima še nekaj prostora, meni je pa Primož itak razširil predal… 😛
No kateri od vas, pa da tako vprašam, bi ti dve stari dami, Margot in Goldfish, , reševal za ceno svojega življenja pred voljnimi jih samci? Komu na čast in v katero zahvalo? Bomo videli, kako dolgo se bodo upirale islamistom in takole gobezdale, preden bodo oblekle burke in za večno utihnile pod njimi.
Ti komaj čakaš mojih neumnosti, da ti je zvečer življenje lepše. Uživaj v njih, darujem ti …
Forum je zaprt za komentiranje.