Kako bi ravnali, fukfehtarji
A se ne spodobi, da je dec boljši od babe?[/quote]
Kak se te to izmeri, to me pa res zanima? :)))
Mogoče pa je problem samo v tem, kaj si ti domišljaš o njih. Rešeno. 🙂
Ah te obljube, zaobljube, slovesne izjave… mrtva črka na papirju… v veter vržene besede.
Tudi življenske izkušnje nekaj štejejo.
V času, ko sem bil mlad in neumen (sedaj sem še samo neumen) sem svečano obljubil, da bom branil nedotakljivost ene dame imenovane SFRJ (si morš mislit kakšen bedak sem bil, celo z lastnim življenjem). No pa sem bil nato čez nekaj let proti njej.
Ali pa tista… Druže Joža, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo. Itak… zglajzal na celi črti… kontra.
Evo od takrat nikomur nič več ne obljubim. Dvakrat sem obljubo prelomil… tko da dost je blo svečanega obljublanja. :-)))
Point zaradi pointa?[/quote]
Fiši naše forumske dečke skrbi zate in za tvojo varnost. Dej mal pazi kod hodiš, da ne bodo cele dneve tako v strahu. 😉
Point zaradi pointa?[/quote]
Fiši naše forumske dečke skrbi zate in za tvojo varnost. Dej mal pazi kod hodiš, da ne bodo cele dneve tako v strahu. ;)[/quote]
Ta skrb bi sovpadala s situacijo, če bi še živeli v jamah.
Fiši naše forumske dečke skrbi zate in za tvojo varnost. Dej mal pazi kod hodiš, da ne bodo cele dneve tako v strahu. ;)[/quote]
Ta skrb bi sovpadala s situacijo, če bi še živeli v jamah.[/quote]
Kako pa ti veš, da oni res ne živijo v jamah?
Ampak vseeno pazi no….
A obljubiš?
Fidel je izpostavil realno dilemo, vi se pa norca delate. Ste prespali drame v nemčiji?
Spider, tebe nima kaj skrbeti. V svojem oklepu si in boš ostal. Tudi ne deluješ skrben, ne veš kaj je ljubezen, pomoč drugim itd. Zato ne razmišljaj o nečem, kar presega tvoje meje.
Ta skrb bi sovpadala s situacijo, če bi še živeli v jamah.[/quote]
Kako pa ti veš, da oni res ne živijo v jamah?
Ampak vseeno pazi no….
A obljubiš?[/quote]
Vsak dan sem na cesti. Po moje je večja verjetnost, da se keri kmet zaleti vame.
Tako je!
Jst Fiški lepo govorim ona pa takole!….
Danes je spet minič oblekla pa smo se lepo zmenili, da bo šla v hlačah v mesto. Kr neki iziva…Ogroža varnost!
A čmo še kmete sterat v geto?
Se boste vi takole hihitali, bili cinični in delali pametne, ko vam bodo Sirijci pred očmi babe šlatali, kot Nemcem. Boste ja.
A čmo še kmete sterat v geto?[/quote]
Sem mislila, da že dovolj dobro poznaš moj sleng. Saj ljudje se slej kot prej že sami strpajo tja, kamor sodijo.
Tako je!
Danes je spet minič oblekla pa smo se lepo zmenili, da bo šla v hlačah v mesto. Kr neki iziva…Ogroža varnost![/quote]
Kaj si se spet mimo peljal:)).
Kaj se ti sikiraš? Tvoje itak ne bo nihče šlatal, ko je nimaš….. hahaha….
Tako je!
Danes je spet minič oblekla pa smo se lepo zmenili, da bo šla v hlačah v mesto. Kr neki iziva…Ogroža varnost![/quote]
Kaj si se spet mimo peljal:)).[/quote]
Skoraj sem se v kandelaber zabil…. dej mal pazi kako se oblačiš :))))
Kaj se ti sikiraš? Tvoje itak ne bo nihče šlatal, ko je nimaš….. hahaha….[/quote]
me zanima, če boš takole pameten in ti bo smešno, ko ti bodo pred tabo babo šlatali.:))))))))))
Spider, kaj groziš. Saj tudi napovedujejo, da bo šlo vse v maloro, da bomo lačni in žejni, da smo že vsi zastrupljeni…kaj si ti naredil, da bo kaj drugače? Nekaj že greti svojo rit in pametovati iz pisarne.
Ne, ne…Margotka je orng zadekana in te dni sploh ne hodi iz hiše.
Saj ti ne rabi bit nerodno…maš lepe noge 😉
Ok…..
Bom samo še tebe dražil, prav?
Forum je zaprt za komentiranje.