Kako bi ravnali, fukfehtarji
A se ne spodobi, da je dec boljši od babe?[/quote]
Spodobi? V očeh koga? 😮
A že pride kavč? 🙂
A se ne spodobi, da je dec boljši od babe?[/quote]
Spodobi? V očeh koga? :o[/quote]
Mah, to mišljenje imajo ljudje, ki se čutijo manjvredne. Sicer pa sem ga vprašal, kako izmeriš kdo je boljši, pa če čakam na odgovor. Verjetno še računa…. :))
Me ne prepričate. Nekdo, ki čuti potrebo se dobrikat nekim anonimnim forumašicam, se po moje počuti precej nesigurnega.
No, Marko bo zdaj povedal, kako bo v težkih trenutkih za svoje oboževalke branil njihovo čast pred posiljevalci. Pred posiljevalci svojih nesojenih tašč, ker tele stare babe se zagotovo nad njim ne navdušujejo v smislu spolno privlačnega jim samca. Mislim, niti v spominu svoje fukotožne mladosti. Prej ga vidijo kot nekompliciranega zeta. Takega, od mame zdresiranega, ki bo prišel v nevestino familijo komande poslušat in izvrševat. Mati Margot bo hčeri Goldfish naložila ukaze, ki jih mora njen “moški” čez dan izvršiti, in Marko bo brez ugovora izpolnil ukaz, ki mu ga bosta babi zvijačno predstavili kot njegov izziv za dosego cilja. Dve generaciji bab bodo takoj po izvršeni nalogi presrečne… Po ogledu televizijske nadaljevanke z neposlušnimi žrebci blizu osrednje vloge pa nič več. Zakaj v okolici doma ni takih …?
Če je edino orodje, ki ga poznaš, kladivo ti vsak problem izgleda kot žebelj.
Frido, če je bilo pri vas doma tako, da sta tašča in mama upravljali s tvojim očetom in s tabo, da si sedaj tak zgubidan in ženskomrzec, to še ne pomeni, da je vsepovsod tako.
Sej copatarji nikoli ne veste, da ste dresirani. Tudi pes ne ve, da je dresiran. Pa še vedno je…
Tiste nedresirane vaške potepuhe nihče ne mara, ker so neuporabni za karkoli, razen za gonit se po vasi in delat škodo… 😛
Jaz klobaso, potepuh pa brco v tazadno…. 😀
Ma vau, cel zajeban dec…Na netu tekmuješ s spiderjem…ej…te ni vsaj malo sram?
Mislim, kaj si ti, družinski človek?
Če je edino orodje, ki ga poznaš, kladivo ti vsak problem izgleda kot žebelj.
Frido, če je bilo pri vas doma tako, da sta tašča in mama upravljali s tvojim očetom in s tabo, da si sedaj tak zgubidan in ženskomrzec, to še ne pomeni, da je vsepovsod tako.[/quote]
Kaj pa je bilo pri vas doma? Zakaj pa ti ne znaš pri teh letih babe zapecat? A zato, ker je ata preveč pil pa mamo tepel? Se ti je to vtisnilo preveč v podzavest, pa si zdaj lolek? Kako to, da si ti izgubil toliko na samospoštovanju in samozavesti, da se moraš pri teh letih enim starim babam na forumu dobrikat v želji za pohvalo, pa še te niso pohvalile. Nisem gledal ostačil tem, ampak v tej je samo ena babi Markota pohvalila, druga pa nobenega. Tebe tudi ne, ker si ji odvraten fukfehtar obupan.
El Fidelito, zdaj pa dost.
On_ je sposoben zaščititi sebe in svoje bližnje. To je njegovo poslanstvo in ne preziraj ga le zato, ker tebi manjka vse tisto, kar ima On_. Lahko bi se kaj naučil od vsega tega, ko ti peremo slamo. Matr si me razhudil…no, saj me nisi, samo tko se reče:))).
Oooo, sklepam bližnji kontakt osebne vrste… Fiška je postala materinsko zaščitniška do svojega medvedka. S tem se pa ni za zajebavat, dragi moji, ne ne … Zajebaval se bomo čez pol leta, ko bodo spet vsi moški prasci .
Ma kakšen bližnji kontakt, ne si domišljat. Aja, če si bral tisto v zvezi s četrtkom, si res naiven:))). Sicer pa, te daje ljubosumje? Si zardel?:))) Ne počuti se ogroženega, ker ti nisi ogrožena vrsta.
Phahahahahaa….Trenutno je vzela Fiška Njega v materinsko zaščito, čez kakšen teden, ko Fidela ne bo nikjer, pa bo itak spet lajala Nanj, kot ponavadi…:))))
Spider, si me kdaj osebno vprašal, kaj si mislim o določenem osebku na forumu? Aja, zdaj boš rekel, da se razbere iz pisanja. Se in se ne. In vedno sledim temu, da povem, kar mislim, brez da bi komurkoli želela biti všečna. Torej?
A, ne me jebat, da ti ni prišel na zmenek? Si z razlogom potem jezna. Takle usrane …
O.K. Te danes ne bom nič zajebaval, da prideš k sebi. Doživela prvič … Jutri, pojutrišnjem bomo pa že počasi pričakovali fiško malo na sceni.
Če mislš, da bo kdaj kdo ljubosumen nate se boš morala najprej vsaj na sliki pokazat. Ker da tkole serješ pod ženskim vzdevkom in se delaš važno je čist prizadeto in otročje. Lahko se komot dec skriva odzadi.
What? Zmenek? Mrzel zrak ti škodi, ker se ti skrči še tisto, kar je že tko majhno:))).
Jst ne hodim na zmenke. A bi mogla?:)))
Slikic mu je zmanjkalo. Daj mu poslji kak link vsaj. 🙁
torej tudi zase ne mores rect, da nisi. Saj ne bi mogel vedet. 🙂
Kakšno obračanje? Rekel si, da človek, ki je dresiran, tega itak ne ve. To si ti rekel in jaz nisem prav nič obrnil Le ponovil sem, tebe pa sem opomnil, da to velja tudi zate. Razumevanje ti dela velike težave.
Forum je zaprt za komentiranje.