Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako bi reagirali:

Kako bi reagirali:

naši možje,žene.ljubice,prijatelji,partnerji…itd.,
ko bi lahko in želeli brati te naše poste?
Kaj mislite tisti,ki že niste v Piranu,Bledu,Kr,Gori,Bovcu,Koversadi..ali še kje bolj daleč?
😉
Sp

Za ene vem, da to počnejo in je potem hudič v hiši………….

Uh … ehm … moj dragi bi bil ljubosumen ko ne vem kaj … :)))) .. Že ko sem mu zadnjič povedala, da mi je Vitki poslal sliko njegovega tattoo-ja je bila reakcija … “A nimaste nič boljšega za počet, kot pa si pošiljat slikce!” :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:-)))))))))))))))))))))))))
Upam,da nisi………………………….
😉
Sp

Kaj da nisem?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Že veš kaj!
😉
Sp

He he … ne ne … tisto nisem … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ta forum in tole naše pisanje razumemo samo mi kletkaši…zato je čisti nesmisel dajati v branje to nekomu, ki tega ne bi znal na pravilen način brati, kaj šele razumeti!
Tisti, ki trdi, da čisto vse pove svojemu partnerju je lažnivec, kajti normalno je, da so določene stvari samo tvoje, za vedno zaklenjene v srcu…tko

p.s. Kako bi odreagiral moj dragi…nasmejal bi se in mi dejal:” Si pa res ena moja lumpa!!” Zaupava si in to je to…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žabi!
Najbrž bi bilo res tako!
Upam….kot zame.
😉
Sp

Ob tem mojem postu………………………je pa nekdo popizdil!
Pa a sem napisal kaj grdega?
Ne jebem več nikogar,sam……………………….še dva(e)!
Sp

New Report

Close