Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako bi sebe ocenili kot šoferja?

Kako bi sebe ocenili kot šoferja?

Kakšni šoferji ste? Po oceni npr. od 1 do 5?

Kako bi se ocenili? Kako se znajdete v večjih mestih, imate z vožnjo po npr. Lj. velike težave, se bojite neznanih mest, se težko odpravite na pot, če poti ne poznate dobro?

4
Drugač pa imam kar nekaj težav glede oriantacije, če peljem prvič kam daleč.

S tem, kar omenjaš, nimam nobenih težav…
Druga stvar pa je pri meni varnost, hehe..sem že dvakrat imela nesrečo; enkrat sicer samo pleh, drugič pa avto in jaz 🙁 Jaz sem se pocajtala, avto je šel pa pa-pa.

3. Povprečje.
Vozim lepše, kot večina šoferjev na cesti, le včasih sem malo nestrpna. Vedno upoštevam vsa pravila, razen hitrosti (na AC nad 130, pa vendar me večina prehiteva:)))
Moti me, kako vozijo ljudje. Redki sploh uporabljajo smernike, prehitevajo čez polno črto, na ovinkih…
Orientacijo imam odlično, če prej pogledam na karto. Nisem se še izgubila, tudi kot sopotnica dobro vodim.
Če me pa zdajle pošlješ v eno veliko evropsko mesto, naj tam vozim – pa zmrznem od strahu.

Zame ni dober šofer tisti, ki hitro vozi, to ni nobena umetnost. Dober je tisti, ki upošteva pravila in ima “gladek”, mehak način vožnje.

p.s.: Mene je inštruktor vedno spodbujal k čimbolj dinamičnemu načinu vožnje – v smislu, da se moraš hitro znat prilagajat situacijam na cesti

4
Vozim po predpisih, umirjeno, na cesti se mi nikoli ne mudi, uživam v vožnji, vožnja me sprošča.
Če pri prehodu za pešce čakajo ljudje, vedno ustavim – na to sem ponosna..)))…stara Dunajska šola, pač…

Rada vozim predvsem po cestah, ki jih poznam, za vožnjo po neznanih poteh najraje uporabim “svojega privat šoferja”.)))

Avto ne uporabljam v “šminkerske” namene, imam ga izključno za prevažanje ljudi in stvari.

če ne upoštevaš hitrosti potem si zelo slab šofer

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Mislim, da sem dokaj dobra šoferka, ne maram pa kombinacije ovinek + klanec + dež / noč. No, ampak nemalokrat normalno prevozim tudi to. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

3

5

3.
Po Ljubljani ni težav ampak v “tujih” velikih mestih bi pa verjetno zmrznila.
Orientacija in branje kart sta moji šibki točki…:)

Jaz sem čista 5ka!
Prevozil sem vse, od Rima do Las Vegasa…brez problema

Batko ti si car :-)))

4,5.

Ja, sam je članarina…si plačal?

4,999999 :)))))))))

5

New Report

Close