Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako bi vi reagirali

Kako bi vi reagirali

Ko bi spoznali,da ste se o neki osebi temeljito zmotili in da je bila ta oseba do vas pravzaprav zelo hinavska.
Se vedno pa vam je usojeno s to osebo nekako zivet oz.delat.
Mnenja?

Vsaka stvar rabi en cajt….. in ti rabiš en cajt za nekoga “pogruntat”. Nismo vsi enaki, pa čeprav se včasih zdi, da smo, saj vsi le ljudje. Kako ravnat, ko jo pogruntaš pa morš sam vedet kaj imaš z njo, kaj ti to prinese.
Če je to sodelavc, ki ga morš gledat vsak dan, pišuka, jebat ga, ne daj se, povej kar si misliš, pa v skrajnosti vračaj milo za drago.
Če pa ja to nekdo, ki ga vidiš le vsake kvatre enkrat, pa se odnosi ohladijo sami po sebi…

Šerif, kej jemaš probleme? Nje ga srat, taka korenina kukr si ti, si tega ne smej prvošt!!!! Zaukazano od krofastega buhteljna.

Mah…jaz take v čustvih odjebem, pa je, če le ne jebejo mene s pozicije moči ipd…

Sicer pa nimam problemov sodelovat s komerkoli, tudi s hinavci, končno smatraš za čisto tehnično ureditev…tisti ki so v srcu so pa le tvoji in važni so slednji.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Zaenkrat se nimam problemov….se pa nakazujejo.
Thx Krof!
Enga slinastega cmoka zate!
;-))

Do zdaj nisem bil tak…mislim hinavec….sam naredil bom tocno tako,kot si napisal ti(no,to sem bil odlocen naredit ze preden sem tvoj post prebral,vendar sem vseeno rabil, da si to napisal).
Tehnicno bom s to osebo se vedno imel normalni odnos….v srcu je pa zame ni vec.

Se to,da se ne bi kdo spet prepoznaval tukaj v tej storiji: Zadeva se NE nanasa na nobenega od vas.

na take ljudi, imenovane hinavce, naletim sem in tja.Vendar …ker živim v manjšem kraju, vem, kdo je kdo in kakšen je kdo.
Sp, če hočeš moj nasvet: bodi zelo prijazen do te osebe, boš videl, da jo boš s tem najbolj šokiral:-)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

saj sem bil skoz prijazen,bemtiš!

SP…mogoče si bil pa na določenem področju “premalo prijazen”?
Kaj če je ta oseba želela od tebe še kaj več kot prijaznost?
Iz razočaranja se lahko rodijo zelo grobe m zgodbe….
Ravno danes sem slišala eno

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Mislim,da ni stvar v razocaranju,temvec nekje drugje….sam tu pa res ne najdem povezave in sem res malce nemocen…

seveda jo boš našel, sp.
dovolj si pronicljiv, senzibilen, da ti bo uspelo. mogoče bo zadoščalo, da to osebo opazuješ. ker predvidevam, da je ženska, jo poslušaj, ko bo govorila, pa ni nujno, da ravno s teboj.

o madona, ma nemoj…….. se ti nakazujejo………. heh, ti pa teku črnogled!

daj, če te kdu faka v glavo, mu jst prvošm, da se mu ob naslednjem potresu zamajejo tla pod nogami in udarjo krčne žile ven!

Hehehe!Sm vedu,da lahko nate racunam.
😉

ko govori, jo na zalost ne morem opazovat,ker tisto govori drugim….posledice bom zgleda moral pa jest nosit…:-((

z “govoricami”, se, na žalost, prej ali slej, seznani vsak.Jaz imam to “srečo”, da me zaradi mojega dela vsi poznajo in temu primerno je veliko tudi “govoric”. Včasih me kakšna zelo prizadene, toda ne morem vsem kuram zavijat vratove!
Dejansko je res potem zmeraj najboljša varianta, da se iz čenč začnem norčevat. In če čvekajo, da so me videli z enim, ki je mel muštace, še sama dodam, da je imel tudi zelo lepe noge in da je bil briljanten, ko je sexal. Ponavadi se potrudim, da to pvoem glavni akterki, ki čenče raznaša.
Kakor hitro pa kdo opazi, ali samo zasluti, da mi je ob govoricah neprijetno, tedaj pa človeška hudobija začne delovati še z večjo paro!!

Saj je prijazno od tebe, da me poskusas nekako potolazit, vendar je pri meni stvar bolj kompleksna.Zaradi tistega, kar tista oseba, ki sem jo omenil v zacetku posta, za mojim hrbtom govori(v faco se mi pa dela zaveznika), lahko utrpim zelo resne posledice.Vec pa ne morem tu, ker bi bilo ze prevec ocitno na kaj in koga mislim.
Thx Stefi!

nisem po župi priplavala !!!

Hmmm… S takimi se ne ubadam veliko. Če mi kdo ni všeč po ravnanju in obnašanju, sva po sili pač na čisto vljudnih odnosih. Drugače se pa ji/mu raje izogibam, kot da bi se ubadala s tem, kako naj ali bi morala reagirat. Kaj češ… So taki in so onaki…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Uporabi ljubezen kot vračilo in bolelo bo bolj kot tebe “hinavščina”.

Ma nemoj!

Ma ja! Nimaš pojma, deluje!

Če ti tko praviš……

New Report

Close