Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako biti bolj “karakter”?

kako biti bolj “karakter”?

Vidim, da nikoli nisem dovolj karakter da bi naredila kar si zadam, recimo shujšala, postorila vse načrtovano za tisti dan, redno likala, se prenehala dobivati s poročenim. Vse kar najprej rečem se čez čas pokaže da ne morem in odneham in počnem vse to naprej. Kakpšna ideja? Od majhnega sem bila nepotrpežljiva, čeprav ne razvajena (nismo nič imeli), ampak vse sem hotela takoj.

Predlagam ti ,da se obrneš v vero,ker to da si speljala porčenega je pa greh in je grdo od tebe !!

Nihče ne more iz svoje kože….tudi ti ne. LP

… predlagam, da zmanjšaš korake; recimo obljubiš si, da boš 30 minut likala … ampak potem to RES narediš in se nato lahko pohvališ

Sicer pa se mi zdi, da nimaš težav (v tem primeru) z neučakanostjo, temveč z vztrajnostjo, lenoritisom :)))) Nisi edina!

in samospoštovanjem (če bi se res spoštovala, ne bi požrla svojih lastnih obljub)

… glede poročenih, te pa moram še jaz karati … saj so se zato poročili, da lahko jasno povedo z rinko, česar z besedami morda ne morejo, namreč; OKUPATED ali ZASEDENO ali NICHT ŠLATEN!

Vsaj TI to spoštuj … če že zaradi moralne zavesti ne, pa vsaj zato, ker nikol ne veš kdaj dobiš kontra!

Začni delati na samozavesti. Na netu boš našla ogromno informacij, poti do tja, izberi eno. Ker varaš tudi ti, ne samo on. Tudi ti si kriva.

New Report

Close