Kako čez vikend zaslužiti vsaj 100€?
Pozdravljeni!
Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.
Lp
Pozdravljeni!
Vem, da je ta tema že stara ampak vseeno. Na spletu se ukvarjam s služenjem dodatnega denarja poleg redne službe in gre mi zelo dobro(po mojem mnenju). Trenutno delam na tej strani https://www.ysense.com/?rb=59596692. Delo je precej enostavno lahko izpolnjuješ ankete, gledaš videe in še nekaj ostalih stvari. Delo mi vzame približno 30-60 minut časa na dan, ampak je vredno. S tem se ukvarjam približno 3 mesece in trenutno zaslužim 300 evrov na mesec. Ta spletna stran ni nateg ampak deluje.
LP
Obujam, ker morda se še vedno kdo znajde v podobni zagati in potrebuje vsaj idejo, kako pričeti z zaslužkom čez vikend ali v splošnek nekaj postranskega denarja. Obstaja kar nekaj načinov priti do dodatnega zaslužka – od manjših storitev, ki jih lahko opravite, do prodaje stvari, ki jih ne potrebujete več.
Za bolj izčrpno zbirko idej pa si poglejte ta prispevek: 85 preverjenih idej, kako zaslužiti denar. Med idejami se zagotovo najde nekaj, kar bo ustrezalo vašim sposobnostim in času, ki ga imate na voljo. Veliko uspeha!