Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako diši …

Kako diši …

Dragi moj…to je plod moje glave;))…to se je ali se bo zgodilo nekega dne…imas deko???Hihihihihihi…lumpa sem za ponoret…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žverči?
V tvojih krasnih krajih je pa res polno osamljenih skednjev in senikov!
A si se kdaj poizkušala onegavit tam?
😉
Sp

Pa še neki druzga tako obupno lepo diši!!!!!!!!
Mnjamši!
Sp

:)))))))))))))))))))))))) A ja? Kaj pa? :))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Prasica na kolu!Zlatorjavopečena!
😉

Sp

?????????????????????????????????????? K’ga??????

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja,a še nkol nisi probala odojčice?
Mnjam!
Mnjam!
In še enkrat mnjam!
Gustozo!
Sp

Odojka ja … odojčice pa ne … :))))))))

Sicer mi pa odojk ni dobr … Pa ne zaradi drugega … ampak se mi tko smili, ko se tako cel vrti tam nad ognjem … :(((((( … bogo bogo … :(((( … miceno ..

Lp, Bgv

Pol se ti mora tud sperma pa tvoje jajčece smilit….ko jih gre tolko v fole!
🙁
Sp

Smilijo se mi ne … jezna sem nanje … Pa ja bi se lahko že enkrat kej primlo … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

Evo kod Sp. d.o.o. se vse sprime!
garantirano!
Če drgač ne bo šlo,je pa Žverči naša ,glih en tak kampjon!
Tud njej se je vse sprimlo…vsaj tko je rekla!
;-))
Sp

He he … no … sej mogoče rabijo moja jajčeca čas, da se mal zbudijo … :))))) … sem jim onemogočala “primljanje” kar nekaj časa … :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ups!
resno!
da ne bo kaj narobe!?
Frendi pridemo pomagat…kajne Žverči?
😉
Sp

No lepo … :)))))) … vas bom poklicala, ko bo čas … ;))))

Lp, Bgv

Ja, pa res lepo diši…

Včeraj sem se malo vozil po okolici Maribora in vse pokošeno…Spomini na otroška leta in dolga poletja, ki sem jih preživel na kmetiji med traktorji. Jaz sem sicer vedno bil mestno dete, ampak počitnice sem preživljal na deželi, daleč stran od mestnega hrupa in smradu…

U madoncaaaa SončeK ti pa znaš… pogreti ;))) hihi

Ja, ja, košnja je pa meni tako kot sta napisali Bgv in žverca skupaj… lepo a ob enem garaškoooo… Hmmm, ampak imam očitno raje to kot pa učenje… smrk!

Vse čestitke Razbo!Se mi je zdelo,da je bilo garanje na sporedu prejšnje dni!
Drži se stara sablja!
Sp

medi…ja to je to;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Maš prav, pa ni še konec, se je komaj začelo… adijo pamet… ko bomo pregorel…
Ko bi vsaj tam na dekci ;))
A ne Sprevržko… drži se tudi ti!!!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))!!!!

Razbo!
namesto,da tu klatimo prazno slamo…enim so še spol spremenil…bi lahko pršli k tebi in eno al dve udarniški akciji…pa bi bila stvar v kraju!
Saj imamo skoraj vsi neke korenine na kmetijah!
Sp

New Report

Close