Kako diskretno prevarati ženo (brez obsojanja)
butasto sprašuješ, a ti mariborski primer ni dovolj?
Če se vara, se vara javno, ne pa na skrivaj, potem pa v jok in na štrik.
Vsi javni kurbeži so danes župani.
heh, nasveti, ko te svarijo, da tega en delaj…., lej možakar, res je, ne rini z glavo skozi zid, sodelavki vrž karte na mizo, reč konkretno, da si poročen in, če se bo umkanila, se umakni tud ti od mokrih sanj, če se ne bo, jo malo potipaj, kak oje z njeno psiho, če je ženska uživator in stabilna….. navali, ne se šparat. Naj pišejo, kar hočejo, pa ti svetujejo razne terapije z ženo, malo morgen, to je mrtvo, pa tud, če se tuširaš trikrat na dan….., ko se kresneš, če sploh pride do tega, seveda, ti bo lažje življenje z ženo, kriza bo minila in mogoče se z ženo spet najdete in ja, kje je pa lažje kot v službi, imajo pa eni prav, moraš pazit na image te žesnke, ker je novinka, če jo grdo izkoristiš nisi vreden pol pič… materine, v bistvu moreš ti njo zaščitit, če jo že položiš, ne se pa duvat s tem pred drugimi.
žensko, ki te je zacahnala se kresne. Brez moralnih predsodkov, obžalovanj … Žena pri tem ni pomembna. Itak jo boš kresnil s svojim curakom ne pa ženinim ščegijem.
[img]http://www.quickmeme.com/img/90/905308518fe0d6431f5bb8fc59d0f8d43449121d54fb373d1ed84508412c9e92.jpg
[/img]
al bo šel pa na štrik, ko se bo zvedelo, pa spet bodo vsega drugi krivi.
Vprašaj ženo kaj si misli o tem enem skoku čez plot.
Ljubljenje, seks in dotiki so zelo pomembna stvar v vezi dveh, ki se ljubita;)
[/quote]
a misliš, da žena ve kaj in kako bi sodelavki pasalo, da jo kresne ☺
a misliš, da žena ve kaj in kako bi sodelavki pasalo, da jo kresne ☺
[/quote]
:):):) Verjetno bi bila zelo pri volji z nasveti:):)
Vprašaj ženo kaj si misli o tem enem skoku čez plot.
Ljubljenje, seks in dotiki so zelo pomembna stvar v vezi dveh, ki se ljubita;)
[/quote]
tukaj je en kup monkelj ki pravijo da seks ni najbolj pomembna stvar v zakonu ☺
:):):) Verjetno bi bila zelo pri volji z nasveti:):)
[/quote]
a zato svetuješ pogovor z ženo ??? ☺ – a ti tudi tvojemu svetuješ kako naj kreše druge ženske ☺
tukaj je en kup monkelj ki pravijo da seks ni najbolj pomembna stvar v zakonu ☺
[/quote]
Odvisno s kom in zakaj si v zvezi;) Če si s človekom, katerega dotikov si želiš in se ga želiš dotakniti, je to to;)
a zato svetuješ pogovor z ženo ??? ☺ – a ti tudi tvojemu svetuješ kako naj kreše druge ženske ☺
[/quote]
pusti to je še ena revica ki obupano išče partnerja na monu, cedi se od sluzavosti in čaka
[/quote]
Svetujem mu pogovor z ženo, bosta hitro razčistila kaj si on želi in česa ne;)
Svetujem mu pogovor z ženo, bosta hitro razčistila kaj si on želi in česa ne;)
[/quote]
če bi “pogovor” kaj zalegel, bi mu ga žena že zdavnaj tako in toliko vlekla, da mu druge ne bi dišale ☺
Preprosto: povej ženi kaj te teži in bosta skupaj rešila.
Rešitev št. 2: Zaključi svoj zakon in ko boš prost se zapletaj na novo.
[/quote]
Noče on tega, saj veš ima otroka, rabijo družino in on se ne bo ločeval. Najbrž so takšni otroci veseli in ponosni na očeta, ki njihove mama ne ljubi več in se spogleduje z drugimi in po forumu išče nasvete za varanje. Medaljo mu bodo dali za naj očeta in naj doprinos k zdravemu družinskemu življenju in odnosom – tako njemu kot mami. Za vso žrtvovanje in ohranjanje družine z mrtvimi odnosi.
(sarkazem off)
Noče on tega, saj veš ima otroka, rabijo družino in on se ne bo ločeval. Najbrž so takšni otroci veseli in ponosni na očeta, ki njihove mama ne ljubi več in se spogleduje z drugimi in po forumu išče nasvete za varanje. Medaljo mu bodo dali za naj očeta in naj doprinos k zdravemu družinskemu življenju in odnosom – tako njemu kot mami. Za vso žrtvovanje in ohranjanje družine z mrtvimi odnosi.
(sarkazem off)
[/quote]
a mama / žena pa nima nič pri tem, da po tvoje med njima ni ljubezni?
btw: ljubezen lahko imata, gajst za f.uk jima (njej !) je pa ugasnil.
Kot 22-letna študentka sem prišla v neko podjetje, kjer sem delala v moškem kolektivu. Tam sem se dobro ujela z nekim 40+ letnikom – veliko sva se pogovarjala, včasih sva šla skupaj na malico ali kavo. Nič posebnega, vsaj jaz tega nisem tako dojemala. Tip je velik nakladač, vse pozna, vse zna, vse živo naj bi se mu že zgodilo (= tiste kao zabavne zgodbe iz vojske, jadranja, dopustov … nakladanje na polno). Ko mi je nekajkrat razlaga, da ima blazno neumno in nesposobno ženo, ki ne zna vzgajati otrok, njena služba je bedna in ne prinaša denarja, kako je z njo samo zaradi otrok (6 in 8 let!), se mi je vklopil alarm! Stari sluzavec (ja toliko starejši so zame to), ki je že takrat imel 50 kg preveč, je očitno prestopil mejo, jaz, naivna študentka, pa tega nisem opazila že prej. Razočarana, ker je sodelavec narobe razumel mojo prijaznost, sem potem imela vedno manj časa za kave zaradi ‘preobilice dela,’ nekaj mesecev kasneje pa sem na srečo dobila službo drugje.
Stari, ženska je prijazna in NE, če si do nekoga prijazen in z njim hodiš na kosilo / kavo, še ne pomeni, da bi ti dala!
Napisal sem brez obsojanja in moraliziranja in absilutno brez zaljenja, zato sploh nisem bral tvojega zapisa, lahko bi se naucila malo kulture. Sprasujem predvsem tiste, ki ste se ze znasli v podobni situaciji in imate izkusnje, kako ste odreagirali, kaj svetujete meni?
[/quote]
NE SERI, GDE JEDEŠ.
A štekaš al ti je zarad potrebnega kur.ca pamet popolnoma odpovedala? V službi se ne kurrba.
če ne boš razmišljal o njej, ne boš v težki situaciji 🙂 tumpek! ena te lepo pogleda in nekaj čveka, ti bi pa že skakal :)))))))))
Ti si pa … za nasmejat …
Iz pisma je razbrati, da ti samo misliš, da si ženski všeč, pa že razmišljaš kako diskretno prevarati ženo.
Večkrat sem videla kako si moški napačno razlagajo žensko prijaznost.
Jaz sem samski in bi bil za avanturo z mlajso ali starejso gospo/ gospodicno. Rad bi raziskoval in bi se bil pripravljen tudi podrediti.
da ste ženske pogosto rade napačno prijazne. še sploh takšne v daljsih zvezah in ko vam manjka pozornosti
a tako, na zastojn kavice in malice si pa lahko hodila?..ko si se nažirala in kofetkala na njegov račun, pa na njegovem denarju ni pisalo, da je stari sluzavec?
ti si še večja hinavka, samo dojela še tega nisi!
a tako, na zastojn kavice in malice si pa lahko hodila?..ko si se nažirala in kofetkala na njegov račun, pa na njegovem denarju ni pisalo, da je stari sluzavec?
ti si še večja hinavka, samo dojela še tega nisi!
[/quote]
Če bi bila hinavka, bi hodila še naprej. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.