Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako do dodatnega zaslužka

kako do dodatnega zaslužka

Pozdravljeni

Evo ob poplavi vseh vrst vprašanj še moje: kako priti do dodatnega zaslužka?
Trenutno sem na porodniški, vendar imava s partnerjem kar visok kredit za hišo, pa me zanima, kaj bi lahko dodatno delala, da bi lažje shajali čez mesec.

Hvala za nasvete!
Lep večer še naprej!

vzemi še kakšnega otroka v varstvo

Uradno žal nič, uradno niti prostovoljno ne smeš delati, kaj šele kaj drugega. Na črno pa – sky is the limit.

mene ravno ta sky is the limit zanima, saj sem ugotovila, da žal v naši “pošteni državici” pošteno bolj slabo furamo 🙁 oz. nikamor ne pridemo.

Jaz sem pri bivšem delodajalcu (ko sem menjala službo), pomagala v računovodstvu. Tedensko 10-12 ur.
Vse uradno, z računom.

Če te zanima zaslužek s prehrano, me lahko pokličeš na 041 481 378.

hey! tudi sam sem iskal poslovno priložnost-seveda denar.zato sem se loto mrežnega marketinga,ki sem ga našel pri oriflam-u švedska kozmetika .če je kdo resen za to iščem nove člane in obenem sodelavce.za več informacij me kontaktirajte jococo.borut@gmail.com

hey! tudi sam sem iskal poslovno priložnost-seveda denar.zato sem se loto mrežnega marketinga,ki sem ga našel pri oriflam-u švedska kozmetika .če je kdo resen za to iščem nove člane in obenem sodelavce.za več informacij me kontaktirajte jococo.borut@gmail.com

New Report

Close