Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako do kartice za paypal

Kako do kartice za paypal

Rada bi narocala prek ebaya, kjer sprejemajo samo paypal.
Ker nimam pojma o teh zadevah, mi lahko kdo pove, kako naj pridem do paypal dobroimetja – kreditne kartice nimam in je nocem. Kako spravis denar na svoj paypal racun?

pa dobro ljudje…..piše se 2018….dajte že enkrat vstopit v 21 stoletje….vsaj trudite se držati korak z razvojem.
pišeš, da nimaš kreditne kartice in je nočeš….kaj naj ti rečem….vsaj predplačno viso ali podobno si nabavi in se potem z njo registriraj na Paypal ali pa kako drugo varianto najdi, ampak ta se mi zdi najlažja.

Brez kreditne kartice ne bo šlo. Lahko vzameš naložbeno. Naložiš gor toliko kolikor rabiš.

Ne vem če je še:
Včasih je obstajala varianta, da si na Petrolu kupil dobroimetje, izpis podoben računu, in pri plačilu preko paypal si vnesel kodo na tem računu.

Nekaj podobnega (ali celo isto) se ne spomnim je tole:
http://www.smartpaycard.net/si/default.wlgt

Ne da je včasih obstajala, ampak jo dobiš na vsakem bencinskem servisu. Sicer je pa najpametneje predplačniško mastercard, lahko se odločiš ali s polno identifikacijo, brez ali delno idfentifikacijo. Polniš, plačuješ… Naročiš jo lahkko preko spleta, pošljejo paket takoj.

If you prefer not to use PayPal, credit and debit card payments are often accepted by sellers.
https://www.ebay.com/help/buying/paying-items/paying-items-credit-debit-card?id=4038

saj pa lahko na paypal linkaš tudi bančni račun, ne samo kartice
v čem je problem?

Upam, da ne bo tako nora!

Ne da je včasih obstajala, ampak jo dobiš na vsakem bencinskem servisu. Sicer je pa najpametneje predplačniško mastercard, lahko se odločiš ali s polno identifikacijo, brez ali delno idfentifikacijo. Polniš, plačuješ… Naročiš jo lahkko preko spleta, pošljejo paket takoj.
[/quote]

No to je pa fino vedeti. Hvala!

pizda poguglajte kdaj ne da sam sprasujete

Za paypal itak rabis kartico ( najboljse je predplacniska mastercard). Mene vcasih, ampak res vcasih spusti mimo blagajne, ceprav nimam potrjenega paypala z kartico(ebay in wish), v slovenskih trgovinah me spusti vedno..
Drugace pa, ce si kupis predplacnisko mastercard, jo itak lahko direkt nucas za placevanje,si ne rabis prenakazovat. Pac napolnis kartico nvm za 10€, tolk k ves da bo nakup in kupis.

Stara tema, pa vendar – zakaj bi moral imeti kartico? Nakažeš denar na svoj Paypal račun in je zadeva rešena.

Na paypalu imam viška dobroimetja če kdo rabi se lahko zmenimo za menjavo kontakt na email poletje201@gmail.com

New Report

Close