Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako do lepih kodrov

kako do lepih kodrov

Naravno imam valovite lase, če si jih naravno sušim. Za posebno priložnost bi rada imela lepe kodre, me zanima, kateri izdelek uporabljate, da vam poudari kodre?

Tudi sama sem naravno skodrana in imam največ dela prav z lasmi.
Skodran las je, kot veš, izredno suh las in ga je treba nahraniti. Trenutno mi najbolj odgovarja balzam Pantene – anti – breakage ali pa balzam Glis-kur za svilene lase, ko pa si lase razčesem na mokre z glavnikom nanesem še peno za lase, lahko je tudi barvna, potem naravno posušim lase in jih suhih nikoli ne češem. Samo malo z glavo otresem in imam čudovite kodre. Imam pa dolge lase, ker mi kratki ne pašejo – potem sem kot ovca. )))
Enkrat na 14 dni pa si dam na lase oblogo, ki mora biti dosti mastna da jo lasje sploh vpijejo.
Sedaj so skodrani lasje spet v modi, tako da sva lahko zadovoljni,ker sva moderni brez frizerja.
Lepe naravne kodre ti želim.

Najlepši in najbolj obstojni kodri so če uporabljaš kremo Curl Rocks od TIGIja. Dobiš jo pri frizerjih. Ne suši in ne zlepi las…

Brevi ,se strinjam!

Jaz sem kupila kremo za kodre od Tafta in lepsih kodrov se nisem imela. Kremo sm nanesla na mokre lase, potem pa jih susila s fenom z glavo obrnjeno navzdol, pa ves cas sem kodre mehcala. Zdrzali so kar nekaj dni (5-6, ponavadi zdrzijo 3 dni). Edino ker se ta krema malo tezje spere, ne ravno tezko, moras pa ene dvakrat samponirat lase. Tako da zdaj jo imam za posebne priloznosti, za vsakodnevne kodre pa uporabljam Taft peno.

p.s.
So mi v Mullerju uturili eno stvar za kodre, ki je bila precej hvaljena in draga, pa je en sheet.

Kolikšna pa je cena zgoraj omenjene kreme Curl Rocks? Ali se cena pri frizerjih razlikuje?
Lep pozdrav!

New Report

Close