Kako do manjkajočega denarja? Lobi, G. J. Tomc!
Eno šiba se zlomi.
Več v šopu pa ne.
Povej staršem v kakšni situaciji si. Trenutno se sam nikakor ne boš izmazal.
Lahko samo še bolj zabredeš ker boš vedno bolj ranljiv, boš pripravljen vedno bolj tvegati. To pa ni nikoli bilo dobro.
Zaupaj staršem, čeprav se kregat in ločujeta sta še vedno tvoja starša.
Ko sem bral tvoje pismo, sem se zgrozil, kakšen lahkotoen odnos do denarja imaš. Pa nisi edini. 110 EUR zapraviti za mobitel, pa s tako lahkoto obljubljati da boš vrnil 150 EUR, če ti posodi 110? O denarju se moraš še veliko naučiti. Denar ne pride tako zlahka, da bi ga tako razmetaval. Upam, da te bo ta šola izučila.
Tako, zdaj pa možne rešitve. Predlagam ti, da se pozanimaš, kje se da kaj zaslužiti. Študentski servisi, znanci, sošolci. O kriminalu ne razmišljaj. Na hitro se da zaslužiti, če se javiš za medicinskega zajčka. Vprašaj v Leku. Kliči na kakšno podjetje, če kaj rabijo. Bodi aktiven in razmišljaj, sprašuj.
wasabi kaj si ti trčen, pa ja ne moreš pr 15ih it u take pufe.
Moj nasvet : razbij telefon, ne hodit več vn za ene pow leta da bojo mislni tisti kriminalci da si umru,hodi u šolo in ne se več pufat,gemblat,kdit bombe al česarkoli slabega,niti čiku in boš mew denar ke ne boš porabu za take neumnosti
lp
Forum je namenjen, da se rešitve pišejo tu gor in ne da se nagovarja naj vas kontaktirajo.
Lp,
oglašam se pol leta kasneje in dragi, vsemogočni Bievro, bog financ, ti sporočam da si imel prav..
sem povedal in sme rešen (:
čeprav se počutim nesposobnega, ker mi ni uspelo brez pomoči dobiti denarja, ampak sem vseno vesel..
lepo si uporabu ta izraz: ena šiba v šopu se zlomi, več pa ne..
prav tako sem se z mami malo o denarju pogovoril, in najbolj sem si zapomnil da denarja ni nikoli dovolj..
za primer mi je dala Abramoviča..
zaželel si je avto in ga dobil..nato se ga naveličal..
hotel je nekaj drugega..
kupil si je jahto, ter se je naveličal..
postal je lastnik kluba chelsea amapk še vseno je nekaj hotel več…
nikoli ni dovolj (:
Spoštovani! tudi jaz sem med tistimi ,ki jim manjka nekaj evrov za pridobitev kredita.zaradi neljubega dogodka sem zašla v veliko finančno stisko in bi nujno potrebovala 1000 e posojila za dobo 1 leta.mož je še zaposlen in ima 540-600 mesečnega prihodka,jaz pa sem invalid.upokojena in prijemam 473 e pokojnine.prosim za nasvet ,kje bi dobila varno in legalno posojilo?ponudnikom iz oglasov preveč ne zaupam pa tudi v večini zahtevajo kot garancijo nepremičnino ,te pa nimam.kot garancijo lahko ponudim le poroka in notarsko uveritev.hvala za odgovor in lep pozdrav.
Pozdravljeni
Sem mlada mamica, brez zaposlitve. Moji mesečni odhodki (najemnina, stroški, položnice za vrtec in zavarovanje) znašajo 450 evrov. Prihodki (denarno nadomestilo in otroški dodatek) pa znašajo 390 evrov. Poleg tega, da si zavzeto, ampak resnično zavzeto iščem službo, še delam na črno. Kljub temu, mi vedno primankuje denarja. Ostajajo mi položnice in moj dolg je zdaj že kar precej visok.
Če se najde kdo tukaj, ki mi je pripravljen pametno svetovati in pomagati, kako se rešiti iz te situacije, bi bila zelo vesela.
Lep pozdrav
Obupana mamica
js sm še mlad pa že razmišljam kako priti do vsote denarja….probau sm že prek interneta pa dosti stvari…..pa ni veliko prihodka……razmišljam o stvari ki bi lepo šla na trg ki bi jo usi kupovali…npr. zobna ščetka,slušalke,etui za telefon…..treba je nekako začet ker ne mislim delat do penzije 8 ur na dan
jaz delam dodatno delo v mrežnem marketingu. Stvar je, da lahko v eni do dveh urah dnevno prideš do ok. 300 do 400 € dodatnega zaslužka.
Mislim, da vas ima večina slabo mnenje o mrežnem marketingu ampak čez kako desetletje bodo to vsi delali. in pzitivna stvar je v tem, da delaš v timu, nimaš šefa in ne rabiš delat 8 ur na dan.
http://www.pocutimseodlicno.com
jaz delam dodatno delo v mrežnem marketingu. Stvar je, da lahko v eni do dveh urah dnevno prideš do ok. 300 do 400 € dodatnega zaslužka.
Mislim, da vas ima večina slabo mnenje o mrežnem marketingu ampak čez kako desetletje bodo to vsi delali. in pzitivna stvar je v tem, da delaš v timu, nimaš šefa in ne rabiš delat 8 ur na dan.
http://www.pocutimseodlicno.com[/quote%5D Ja,ja,pa kaj se http://www.skrivnosti-sveta.com/mrezni-marketing-priloznost-ali-prevara/
Ja leta kar gredo. Ni problem narediti hišo, ni problem kupiti hišo, problem je ali smo zmožni plačevati kredit, puf na puf = štala oz. životarjenje v lastnem domu za 5 dkg zenfa. Pri kreditih s pametjo, lepo se sliši ko zanj nekaj kupiš ampak slabše se sliši ko to nemoreš odplačevati, zato se je potrebno vedno vprašati ali je zalogaj kruha prevelik, mogoče bi pa raje polento pa mleko…pa bo, kajne ? Veliko sreče, pa s pametjo naprej. Ne dovoliti pohlepu da prevlada razum. LP
eni se sprašujete kko do 20.000 eur, drugi se pa sprašujemo kako bomo kupil kruh in plačal položnice!
glede na to gospa da imata skupaj z možem velik mesečni prihodek se tega verjetno se sprašujete kko boste kupil hrano.
nekateri imamo pa (3 članska družina) en prihodek in ta ni večji od 700eur… in nas ne zanima kako do dodatnega denarja ampak kako do tega da bomo imeli kaj za jest.
žal…me je tole malo razjezilo upam pa da nisem nikogar s tem užalila!
no js bi tut potreboval denar do nekje marca 2013 in sicer 4000€ za nakup motorja ter plačilo izpita star pa sem 15 let iskal sem že delo pa ga nikjer ne dobim sedaj pa me zanima če ima kdo kakšen predlog kako (na kakšen način) naj dobim denar??? motorja si res zlo želim in bi delol tut 12 ur če bi blo treba samo težava je v tem da nikjer ne dobim dela 🙁 prosim za kak predlog s čim daj zaslužim denar
hvala že v naprej 😛
mislim….eni ste res zašli iz teme sploh ta k hoče novga bavarca….drugač pa: vama bom samo tko reku ostane vama 1700+ eur…. mal manj se preseravat pa bosta hitr pršparala teh 20 000eur…. če jst lahko živim sebe in svojo punco z 750eur plače pol bo tud vama z 1700eur+ ratal 😉 samo možgane uporabt…pa brez zamere…