Kako do neta med Korono
Obticali smo doma. Solanje na daljavo..neta pa nimamo. Menda ne bo zdaj noben montiral ali? Kaj pa mobilni net (karkoli ze to je)? Se kupi kaksna kartica s kodo/kljuckom ipd na Petrolu ali pri kaksenm zivilcu? Vse ostalo naj bi bilo zaprto? Pa najbrz ne samo en teden.. . Prenosnik sicer imamo Dostop do neta pa imamo samo na telefonu ampak za ucenje to ni primerna varijanta. Hvala za nasvet!
Kaj pa Hofer hot giga 200 GB ?
Vaš link
Mobitel uporabi kot dostopno točko. Dela potem kot wifii. Potem se s prenosnikom povežeš in delaš brez problema na internetu. Uživajte.
Prižgeš mobitel, greš v nastavitve, pritisneš mobilno omrežje, pritisneš “Deljenje internetne povezave in prenosna točka, pritisneš “Most wi-fi souporaba trenutnega omrežja wi-fi z drugimi napravami, potem imaš mnogo vklopi izklopi. Imam pa Huawei 20 pro mobitel.
Pri drugih firmah je podobno, malo se poigraš.
Dela 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na ta način.
Aaaaaa sem googlala :). Uspelo mi je!! Super! Super! Hvala! Resil si nas!! Hvala!!
[/quote]
Z veseljem, pomagati si moramo.
Aaaaaa sem googlala :). Uspelo mi je!! Super! Super! Hvala! Resil si nas!! Hvala!!
[/quote]
Pazi edino na to kakšen podatkovni paket imaš – koliko je mesečna omejitev prenosa podatkov, ker si znajo operaterij za preseganje zaračunat krepko vsoto ali pa ti avtomatično omejijo hitrost prenosa podatkov na minimum.
Lahko pa imaš predplačniško katico pri IZI-ju,ki stane okrog 3.eur.
Aktviraš kartico,nato naložiš gor toliko,da imaš 1o,9 eur in aktiviraš paket izi mesec xl,s katerim imaš 10.000enot kar je cca 10 GB ali /sms,klici,bajti/
Nato vzpostaviš z računalnikom prenosno dostopno točko in imaš net.
Paketi so tudi cenejši,imaš vse na njihovi spletni strani.
Sama uporabljam to varianto, kot varianto predplačniškega interneta, s katerim sem zelo zadovoljna, predvsem zato,da imam finance pod nadzorom.