Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako do osebe, če imaš tel.številko

Kako do osebe, če imaš tel.številko

Zanima me, kako dobiti ime in priimek osebe ki me kar naprej nadleguje po telefonu (zajebancija, hehetanje, potem spustijo slušalko). Ker mi moj telefon izpiše številko ki je klicala, vem za št.. Ali se da po številki ugotoviti klicatelja? Na telefonskem spletnem imeniku se mora vpisati samo ime in priimek, opcije kjer vpišeš številko ni.

Kaj lahko naredim? Ali se da ugotoviti?

Probaj na št. 1188.

Kaj pa naj rečem? Če mi povejo lastnika te in te številke? A to počnejo?

Če je cifra objavljena, potem podatek dobiš.
lahko pa ukrepaš še naprej, daš prijavo ali pa svojemu operaterju da po opozorilu dotično cifro blokirajo ob klicih na tvoj telefon.

Kaj pa naj rečem? Če mi povejo lastnika te in te številke? A to počnejo?[/quote]
Seveda to počnejo, vprašaš pač, če ti lahko povejo, čigava je ta številka, pa to tud ni nič v nasprotju s kakimi zakoni o osebnih podatkih, ker gre samo za javno objavljene podatke v tel. imeniku. Računajo pa 1 klic, tako kot če sprašuješ v obratno smer.

Lahko probaš tud kar poguglat številko, pa daj izbiro “samo strani v Sloveniji”, včasih uspe.

To je informacijska št. o telefonskih naročnikih po SLO.

Ko se ti oglasijo rečeš: Dober dan. Rada bi podatke o lastniku tel št……………………!

Pa ti jih povejo, če niso anonimni.

Hvala za ideje. Sem vtipkala v google (presledki morajo biti pravi, drugače ne pokaže zadetke) in dobila ime. Hvala.

Kako ti je uspelo?!Si našla v TIS-u?
Zanima me zato, ker imam enake probleme kot ti!

Kako ti je uspelo?!Si našla v TIS-u?
Zanima me zato, ker imam enake probleme kot ti![/quote]

V google sem vtipkala števlko, v TISu ni našlo. Torej direktno v Google in označi da iščeš po slovenskem spletu.

Npr. tel. 05 832 74 31 (številka je seveda izmišljena oz. ne vem, čigava je, morda je res od koga:)

Ne vem, kako je za Ljubljano, taki kot sem gor napisala so presledki za Koper. Ko sem pa napisala 05 8327431, pa ni pokazalo nič. Če je št. v telefonskem imeniku, bo prikazalo imetnika.

Prav imaš ja in ljudje bi morali malo bolj razmisliti, ko talajo številke vsevprek, saj google vse najde.
Sicer pa, do kakšnih ugotovitev si prišla? Kdo te je nadlegoval? 🙂

Jaz imam problem.Klicala me je telefonska stevilka in so se nekaj norcecali zanima me ime in priimek osebe,ki me je klicala oziroma od koga je telefonska stevilka.Poskusila sem ze na TISu.Pac poslala tel. št. na 1188 ampak mi ni pokazalo kdo je?

Mi lahko kdo svetuje???

Ah joj no. Prosiš nekoga, da pokliče na to številko in pove tistemu na drugi strani, da je bila ta številka izžrebana in da naj povejo, na kateri naslov naj se jim pošlje nov mobitel.

New Report

Close