Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako do osebne izkaznice v enem dnevu?

kako do osebne izkaznice v enem dnevu?

Osebno izkaznico za dojenčka bi rabili do petka – a je kakšna možnost in kako se pridobitve lotiti?

Pokliči na UE. Bo najbolj zihr.

Tam sem že bila. Če nimaš kakega potrdila, da je zelo nujno, ti ne morejo nič garantirati. Čaka se 10 dni. Saj mogoče bi bilo do petka, a mi moramo vedeti za sigurno. Včasih se je dalo to urejat v Novem mestu, zdaj menda v Celju, vendar me zanima, koliko je to sigurno. Če kličeš, ti seveda nič ne obljubijo, zato bi rada kako informacijo iz prve roke.

Jaz sem decembra na Mačkovi oddala vlogo na torek, OI sem pa dvignila v petek v Celju. Takoj ne gre več, le če je zaradi zdravstvenih ali obveznih službenih zadev. Tako so meni rekli na UE v Ljubljani.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ne, tudi v Celju se ne da več tako kot pred časom. Mislim, da že od lanskega poletja ne več.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close